Γιούνκερ: «Να μην εκλεγούν ακραίες δυνάμεις στην Ελλάδα» για αυτό ψηφίστε τους συνεργάσιμους φίλους μας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..για να συνεχίσουμε άνετα το ξέσκισμα..

Γιούνκερ και Βενιζέλος σε... φιλικό χαιρετισμό ! ΔEN είναι μοντάζ.
 
Γιούνκερ: Προτιμώ οικεία πρόσωπα να κυβερνήσουν
Προειδοποίηση προς την Ελλάδα να μην εκλεγούν «ακραίες δυνάμεις» στις εκλογές απηύθυνε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τονίζοντας παράλληλα πως θα προτιμούσε να δει οικεία πρόσωπα στην εξουσία.
Σε τηλεοπτική συζήτηση που οργάνωσε η αυστριακή τηλεόραση σε συνεργασία με τον ιστότοπο Euobserver, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι δεν θα ήθελε «ακραίες δυνάμεις να κυβερνήσουν». «Νομίζω ότι οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σημάνει για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη, ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα», είπε...
χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους από τις Βρυξέλλες, ο Γιούνκερ απάντησε και στο αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μπορούν να χαρακτηριστούν ως «ακραίες δυνάμεις». «Θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών», είπε.
«Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα το προτιμούσα εάν εμφανίζονταν οικεία πρόσωπα», δήλωσε.
Από newsbeast

Σχόλια