ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: «…ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ…»


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έριξε σήμερα τη βόμβα. Μιλώντας στο BHMA FM για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μην γίνει… Γιώργος Παπανδρέου: «Ο Τσίπρας πρέπει να κάνει αυτό που δεν έκανε ο Παπανδρέου: να συγκαλέσει τη Βουλή και να κουρέψει μονομερώς το χρέος. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει όσα πιστεύει, θα έχει οικτρότερο πολιτικό τέλος από τη ΝΔ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τον πήρανε χαμπάρι και οι δικοί του… Ο Κουρουμπλής καλεί τον Τσίπρα να μην γίνει… Παπανδρέου!Ειδικότερα, ανέφερε τα εξής:
«Δεν μπορεί να αντέξει μια τέτοια κρίση και για πολιτικούς και για οικονομικούς λόγους, διότι με αυτό που είπε ο Ιταλός αρθρογράφος εννοεί ότι μια κυβέρνηση, αν τραβήξει το πράγμα, θα δημιουργηθεί κρίση στην Ευρώπη.

Τι πρέπει να πάει και να τους πει ο Τσίπρας; Ευχαριστώ πολύ; Κάτι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010 και αν το είχε κάνει, σήμερα θα ήταν εθνικός ηγέτης. Να συγκαλέσει τη Βουλή μια Παρασκευή απόγευμα και να πει «κουρεύουμε το χρέος 70%». Μονομερώς, στον ιδιωτικό τομέα».
Είπε ακόμα πως...
«…αν αύριο το πρωί δεν συναινέσουν (οι εταίροι) σε μια πολιτική λύση, υπάρχουν και άλλα πράγματα. Δημοψηφίσματα, εκλογές… Πολλά πράγματα υπάρχουν. Η δημοκρατία έχει καίριες θέσεις».

Σχόλια