Τα... δάκρυα δεν "σώζουν" τη Σ. Βούλτεψη..

Επιβεβαίωσε... διαψεύδοντας την άποψη που διατύπωσε για "πεταμένα λεφτά στα ακίνητα" την περασμένη Τετάρτη, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

 Μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Μega, η Σ. Βούλτεψη ισχυρίστηκε ψευδώς, όπως αποδεικνύεται από το πόθεν έσχες της που δημοσιεύεται δίπλα, πως η ίδια διαθέτει μόνο ένα ακίνητο και επανέλαβε πως η προσωπική της άποψη είναι εναντίον της απόκτησης ακινήτων.
Σημειώνεται ότι η επίμαχη δήλωση της κ. Βούλτεψη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), η οποία έκανε λόγο για ακόμα μία επιβεβαίωση της "πλήρους απαξίωσης της ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας".

 Ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως...
ακόμα και η εφημερίδα "Δημοκρατία", που κινείται στον χώρο της Δεξιάς, χαρακτήρισε ως "προκλητική" τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο. 

Εξάλλου, το ίδιο το θέμα του ΕΝΦΙΑ έχει προκαλέσει σοβαρότατους τριγμούς στο κυβερνητικό μπλοκ, καθώς πολλοί βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον φόρο, ζήτημα που αντιμετωπίστηκε με τη... δημοκρατική μέθοδο της αντικατάστασής τους στη χθεσινή ψηφοφορία.
Η Σ. Βούλτεψη λοιπόν έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεων της από "γκεμπελίσκους" δημοσιογράφους, λέγοντας πως "είχα πάντοτε διαφορετική άποψη γι' αυτό το θέμα, γι' αυτό και δεν έχω ακίνητα, έχω μόνο ένα σπίτι, δεν έχω ακίνητη περιουσία".
Και πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τα όσα είπε την περασμένη Τετάρτη και συνεχίζοντας την υποκριτική της στάση, πως έχουν δίκιο να επενδύουν σε ακίνητα στα οποία η κυβέρνηση επιβάλλει χαράτσι: "Στηλιτεύω την πολιτική συμπεριφορά, δηλαδή να κατευθύνει η πολιτική εξουσία τον κόσμο, διότι ο κόσμος έχει δίκιο, υπάρχει λέει μια αστάθεια, ας έχω μια ασφάλεια, ας έχω ένα δεύτερο σπίτι να παίρνω ένα ενοίκιο. Αυτά όλα τα λέω, προσέξτε, έτσι λοιπόν τα χρήματα πήγαν στα ντουβάρια".

 http://www.avgi.gr/article/3988200/ta-dakrua-den-sozoun-ti-s-boultepsi

Σχόλια