Λιάνα Κανέλλη: "Έτσι αγόρασα τη βίλα στην Εκάλη..."



Πώς εξήγησε η Λιάνα Κανέλλη την αγορά του σπιτιού της στην Εκάλη; Πόσα χρήματα έδωσε για να το αγοράσει και πότε;


Σε συνέντευξη της στο CRASH, η Λιάνα Κανέλλη εξηγεί πώς βρέθηκε με σπίτι στην Εκάλη.

Η Λιάνα Κανέλλη δίνει εξηγήσεις για την αγορά του σπιτιού της παραθέτοντας στοιχεία από την σύγχρονη ιστορία αλλά και την μυθολογία.

«Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου , που… ήθελε να μετακομίσει.Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα», λέει η Λιάνα Κανέλλη στη συνέντευξη της, για να συνεχίσει ακόμα πιο αναλυτικά.

«Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη;» αναρωτιέται. «Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;» και για να ολοκληρώσει την σκέψη της, γύρω από τον τόπο διαμονής της, επικαλούμενη και την ελληνική μυθολογία!

«Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη. Η γριά του υποσχέθηκε πως......
θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός» καταλήγει η βουλευτής του ΚΚΕ, προσπαθώντας μάλλον να μας πείσει πως η Εκάλη είναι ακόμα, η περιοχή με την καλύβα της γριούλας.

Σχόλια