Τερενς Κουίκ: «ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ Ο κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;»

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς
Κουίκ, έκανε το εξής σχόλιο (και μέσω twitter), ακούγοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να αναφέρεται στην διαφθορά και την αναγκαιότητα να κοπούν κεφάλια για την πάταξή της:
«Σε ποιό κόμμα ήταν ο κ. Πρόεδρος; Δεν είχε ακούσει τίποτα για το πάρτι της διαφθοράς; Και είναι μόνον ο Άκης ή ο Γιάννος και ένας – δυο ακόμα που παίζουν αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα; Κατά σύμπτωση όλοι ΠΑΣΟΚ;

Τα μέλη των τότε ΚΥΣΕΑ και όχι μόνο, άσχετοι του πλιάτσικου;

Και το δάνειο με τον Χάλαγκ, για το «κωλόσπιτο» που έλεγε ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος; Άσχετο κι αυτό;
Για να μη φτάσω στις μέρες μας, με την συστηματική παραβίαση του Συντάγματος και την απαξίωση της Βουλής με τις δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου…».

http://olympia.gr/

Σχόλια

  1. Είσαι τελείως μαλάκας; Άρα ψηφίζεις Τέρενς Κουίκ !!!

    Δες γιατί:

    Να τα πάρουμε από την αρχή και με απλά λόγια:
    πριν από λίγο πήραμε αυτό. δείτε προσεκτικά και διαβάστε :
    πριν 2 ώρες...

    πριν 3 ώρες...

    1) όλοι οι πολιτικοί θέλουν να έχουν προβολή στα ΜΜΕ, από την τηλεόραση, μέχρι τα blogs.
    2) ένας από τους τρόπους προβολής ενός πολιτικού ή ενός κόμματος, είναι να στέλνει δελτία τύπου με e-mail στα blogs και sites. Το κάνουν όλοι και δεν είναι κακό.
    3) κακό αρχίζει να γίνεται, όταν ο πολιτικός γίνεται πρήχτης. Όταν δηλαδή, αντί να στείλει ένα - δυό e-mails την εβδομάδα, στέλνει δέκα την ημέρα.Τότε γίνονται ανεπιθύμητα, στη διεθνή γλώσσα του ιντερνετ λέγονται "spam". "Σπαμ" σημαίνει ανεπιθύμητο μήνυμα. "Σπάμμερ" λέγεται ο πρήχτης που στέλνει μαζικά e-mails σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει και οι οποίοι δεν επιθυμούν να τους πρήζει.
    Είναι δηλαδή όπως τα φυλλάδια που πετάνε σωρηδόν στο γραμματοκιβώτιό σας.
    4) οι εταιρείες στις οποίες έχουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. το gmail ) έχουν φίλτρα, για να μην παραλαμβάνουμε όλα τα μηνύματα. "Φίλτρο" είναι ένα προγραμματάκι, που του λες "να μη φτάνουν στο γραμματοκιβώτιό μου, μηνύματα από τον τάδε..."

    Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε πριν από 1-2 χρόνια ο συμπαθής μέχρι πρότινος Τέρενς Κουικ και η γραμματέας του Αλεξάνδρα Τράγκα (η οποία διαχειρίζεται και 9 blogs!), να στέλνει δελτία τύπου με τις δραστηριότητες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από το e-mail alextragka@gmail.com. Έκανε όμως κατάχρηση, δηλαδή σπαμ, δηλαδή ...μας τα ΄σπαγε (όλων των blogs), με αποτέλεσμα, χιλιάδες bloggers να του βάζουν φίλτρο, εντολή δηλαδή προς το gmail κλπ, "όταν βλέπετε μήνυμα που έρχεται από τη διεύθυνση alextragka@gmail.com πετάξτε το αμέσως στα σκουπίδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα «κόκκινα» λεφτά με το μηδενικό επιτόκιο.


    Σε αντίθεση με τον Σίμο Κεδίκογλου, , ο Τέρενς Κουίκ παραμένει σταθερός στις θέσεις του και τις απόψεις του.

    Στο βίντεο (κλικ στο screenshot), το οποίο μας θυμίζει το εξαιρετικό smartpost, ο Τέρενς Κουίκ τεκμηριώνει, με χαρτί και καλαμάρι, πώς ο ΓΑΠ αρνήθηκε τα ''κόκκινα'' λεφτά με το μηδενικό επιτόκιο.

    Στην άποψη αυτή παραμένει βαλσαμωμένος ο Κουίκ ακόμη και σήμερα.

    Φήμες, μάλιστα, τον θέλουν να βρίσκεται με μία απόχη στον έξοδο του αγωγού φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη και να μαζεύει τα ρούβλια ένα-ένα!

    Mη στηθείτε το πουρνό για αυτόγραφο στην Αγωγού γωνία.

    Τότε, είναι η ώρα που κάνει τον Εκπρόσωπο Τύπου ενός κόμματος που -ναι- έχει λεπτά συμμετοχής στο σημερινό ελληνικό κοινοβούλιο #evolution

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΙΚ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου