ΑΛΗΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ... ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΜΠΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ...

Του Χάρρυ Κλύνν

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ 
ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΟΛΕΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ...

Σχόλια

  1. Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
    πες μου τι είμαι... (η αντιμνημονιακη αντιπολίτευση και τρία πουλάκια κάθονται)
    Οδηγούμαστε σε εκλογές, τελικά, με ένα σημαντικό μειονέκτημα σε όλο τον αντιμνημονιακό χώρο.
    Δυο χρόνια δεν μπόρεσε να βρεθεί μια κοινή βάση μεταξύ των δυνάμενων που φωνάζουν για το μνημόνιο και τις επιπτώσεις του και για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα και με ποιο τρόπο.
    Όχι αν και πότε θα γίνει επανάσταση (αριστερά)
    όχι αν και πότε θα πάρουμε τη Πόλη, (λαϊκή δεξιά)
    όχι αν και πότε η γη θα γυρίσει ανάποδα,
    αλλά σ΄αυτό που συμβαίνει τώρα ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΕΣ, που είναι επιθυμητές και αναγκαίες για την επιβίωση της χώρας, το σταμάτημα αυτού του απίστευτου κατρακυλίσματος, την ΚΟΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ μιας άλλης προοπτικής εκτός από το ξεπούλημα και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, για την έξοδο από τη κρίση.
    Μια προοπτική που θα βασίζεται σε συγκεκριμένες προτάσεις εφικτές (έστω και οδυνηρές) με σχέδια για να υλοποιηθούν και με την αναγκαία συσπείρωση και όχι τον καταστροφικό διχασμό του ελληνικού λαού για να διαφυλαχθούν τα βασικότερα του δικαιώματα που κονιορτοποιούνται χωρίς έλεος.
    Από όποια παράταξη ιδεολογικά, κι αν προέρχεται ένας Έλληνας αυτή τη στιγμή υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ,
    ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ,
    κυριαρχικά εθνικά δικαιώματα και κοινωνικά δικαιώματα που εκποιούνται χωρίς κανείς να μπορεί να σταματήσει αυτή τη τρέλα.
    Για να μπορέσει να παλέψει κάποιος για όποια ιδεολογία υπερασπίζεται, για ότι νομίζει ότι πρέπει να γίνει για το τόπο και το λαό του,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ.
    Για να μπορέσει να κινηθεί και να δουλέψει μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, μέσα σε νομικά και συνταγματικά πλαίσια και να διορθώσει τα κακώς κείμενα πρέπει να έχει ακόμα σύνταγμα και νόμους.
    Για να μπορέσει να κινηθεί κάποιος, πρέπει να έχει αποδείξει ο΄τι και θέλει και μπορεί να αγωνιστεί για την Ελλάδα μας, γιατί τότε ΜΟΝΟ! ο λαός μας θα πειστεί ότι υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί, που δεν υπολογίζουν το πολιτικό κόστος.
    Και τότε μόνο θα κυβερνήσει, αυτός που έχει ‘’ματώσει’’ και ο κόσμος πίστεψε σε αυτόν.
    Κι ευτυχώς υπάρχει ο αθόρυβος αγωνιστής, ο πολιτικός που θυσιάστηκε για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου