Καμμένος: «Δεν σχολιάζω τους κατακτητές»


kammenos-den-sxoliazw-toys-katakthtes

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας τον ως «πειθήνιο όργανο της τρόικας».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «εγώ δεν σχολιάζω τους κατακτητές» για τη συνέντευξη του Πολ Τόμσεν στην Καθημερινή της Κυριακής, πρόσθεσε όμως ότι «ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του έδειξε ότι είναι ένα πειθήνιο όργανο της τρόικας».
«Οι δήθεν αντιστάσεις, οι παλικαρισμοί και οι ηρωισμοί για την προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχουν πλέον, τελείωσαν. Το ίδιο ισχύει και για τη συνέχιση της βαριάς φορολογικής πολιτικής στα ακίνητα, όπου, εδώ πέρα, όπως και αν τα πουν, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια μέτρα, το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει αυτούς τους φόρους και ότι θα κατασχεθούν τα σπίτια του. 
Εδώ λοιπόν, με τη βαριά φορολογία, καταργείται η ιδιοκτησία του Έλληνα και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Το δεύτερο, πέρα από τους πλειστηριασμούς, είναι το θέμα της συνέχισης αυτής της πολιτικής, χωρίς καμιά ελπίδα να διαγραφεί αυτό το επονείδιστο και επαχθές χρέος» τόνισε χαρακτηριστικά........

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και όλα αυτά που ακούγονταν περί γερμανικών εκλογών, ότι μετά θα έρθουν διαγραφές χρέους, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μάλιστα αναφέρθηκε και με καυστικό τρόπο στη δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ για φως στο τούνελ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το φως στο τούνελ που δήλωσε ότι βλέπει η Άνγκελα Μέρκελ μάλλον είναι το αυτοκίνητο που έρχεται από την απέναντι πλευρά».
newpost.gr

Σχόλια

  1. Καλωσορίζουμε τους νέους Καρατζαφέρηδες!

    Όσο και να στενοχωρώ κάποιους, δυστυχώς γι’ αυτούς, επιβεβαιώνομαι νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα, όταν δημοσίευα το άρθρο με τίτλο “Το κομμα των… Καμμενομανωληδων“, όπου τόνιζα:

    “Σκοπός της δημιουργίας του είναι ένας και μοναδικός: ο εγκλωβισμός όσων αγνών Ελλήνων διαφεύγουν από το μαντρί της ΝΔ.” Δηλαδή, δημιουργήθηκαν για να....
    λειτουργήσουν ως “βαλβίδα ασφαλείας” του πολιτικού συστήματος… (όπως έως τώρα το ΛΑΟΣ)

    Έτσι, ο πρώην βουλευτής.....
    της ΝΔ και νυν του κόμματος Καμμένου κ. Χρήστος Ζώης, σε συνέντευξή του (στον «Real Fm») εκτίμησε πως την επόμενη μέρα των εκλογών οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» πρέπει να είναι παρόντες.

    «Πιστεύω ότι οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες” πρέπει να είναι παρόντες. Δεν είμαστε μια δύναμη όπου θα καταγραφεί η αντίδραση.

    Είμαστε αποφασισμένοι – και πρέπει να δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας – να αναλάβουμε μερίδιο ευθύνης για την διακυβέρνηση του τόπου και να μην χαρίσουμε τις πρωτοβουλίες σε κανέναν άλλον.

    Από εκεί και πέρα αντιλαμβάνεστε ότι η επιθυμία μας είναι να καταγραφούμε ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη», δήλωσε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά ότι οι αντιμνημονιακές κορόνες και οι κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του επικεφαλής του νέου μορφώματος πως δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή όποια άλλη φιλομνημονιακή δύναμη δεν είναι παρά κούφια λόγια για ψηφοθηρία.
    Ο ίδιος εξάλλου ο Χρ. Ζώης παραδέχθηκε ότι «δεν υπάρχει δυνατότητα παρέκκλισης του μνημονίου».

    Αυτά και…”με τις υγείες σας”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρεοκοπήσουμε θα θησαυρίσουν????
      ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

      «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
      σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
      Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
      «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
      Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
      Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
      Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
      Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
      Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
      Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
      Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
      Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

      Διαγραφή
  2. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήστε κύριε Πάνο !!!
    Πότε αγοράστηκε το ΣΚΑΦΟΣ και με τι χρήματα???
    Υπήρχε ΟΦΣΟΡ ?? Υπάρχει ΟΦΣΟΡ σήμερα ??
    ΜΙΑ OFFSHORE ΧΙΛΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ????
    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ…..!
    Ενα περιστατικό, σε ξενοδοχείο των Σερρών, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, κάνει το γύρο της πόλης, σύμφωνα με τα Νέα, που αφηγούνται, σήμερα, τι συνέβη.
    Σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαχρήστο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνεργάτες του βρέθηκαν στις Σέρρες την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ, λίγο πριν καταλύσουν στα δωμάτιά τους ενημέρωσαν τον ρεσεψιονίστ να τους ξυπνήσει στις 6.30 το πρωί. Οπως και έκανε, μόνο που ο Πάνος Καμμένος δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος: «Θες γιατί... το πάπλωμα του έπεσε βαρύ, θες γιατί τα ... ξίδια ήταν δυνατά, ο πρόεδρος αδύνατον να ξυπνήσει».Ο ρεσεψιονίστ ενημέρωσε τον συνεργάτη του κ. Καμμένου, τον Ντίμη Αργυρόπουλο πως ο πρόεδρος δεν απαντά, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν να του τηλεφωνούν οι συνεργάτες του. Και πάλι όμως δεν πήραν απάντηση. Φανερά ανήσυχοι αποφάσισαν να πάρουν το κλειδί πασπαρτού από τον ρεσεψιονίστ ο οποίος μετά τις αρχικές ενστάσεις του δέχθηκε τελικά. Στη σουίτα ανέβηκαν ο κύριος Αργυρόπουλος και ο αστυνομικός της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
    Γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχρήστος. «Κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση τον βρήκαν., Εκείνο που γνωρίζει όλη η πόλη και μου το μετέφεραν είναι ότι λίγη ώρα μετά ο πρόεδρος Πάνος κατέβηκε σε έξαλλη κατάσταση περνώντας γενεές δεκατέσσερις τον άτυχο ρεσεψιονίστ που «έδωσε το κλειδί». Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι εκείνοι το ζήτησα,. Η επωδός ήταν ότι «θα του κάνω μήνυση» του ανθρώπου και άλλα πολλά τα οποία κωλύομαι να μεταφέρω εδώ γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή μου».
    Τελικά εκλήθη η Αστυνομία, πήρα τα στοιχεία του υπαλλήλου ο οποίος, σύμφωνα με τα Νέα, γλύτωσε το αυτόφωρο επειδή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπρεπε να φύγει γρήγορα για τη Θεσσαλονίκη.
    Πηγή: iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου