Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καμμένος: Ο ελληνικός λαός ζυγό δεν άντεξε ποτέ, η ελευθερία είναι κοντά

Ο ελληνικός λαός ζυγό δεν άντεξε ποτέ, η ελευθερία είναι κοντά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το Ρέθυμνο όπου έδωσε το παρών στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου.
«Τιμούμε σήμερα εκείνους που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, το 1866, στο Αρκάδι, αντιμετωπίζοντας τον τουρκικό ζυγό. Αντίστοιχο ζυγό βιώνει η χώρα μας, από εκείνους που έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, από εκείνους που έχουν αναστείλει διατάξεις του Συντάγματος, από εκείνους που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας.
«Σήμερα είναι μια σημαδιακή μέρα. Τη μέρα που εδώ στην Κρήτη γιορτάζουμε την αυτοθυσία και το ολοκαύτωμα στο Αρκάδι, τη μέρα που γιορτάζουν οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες και η Πολεμική μας Αεροπορία, ξεκινά η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. 
Από εδώ και πέρα, οι Έλληνες βουλευτές δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από τη συλλογική ευθύνη.
 Ο κάθε ένας που θα ψηφίσει την κυβέρνηση αυτή, θα ψηφίσει ουσιαστικά τη δυνατότητα της τρόικας, μέσω της ελεγχόμενης κυβέρνησης, να κατασχεθούν τα σπίτια των Ελλήνων, να δημευτούν τα χωράφια που καλλιεργούν οι αγρότες μας, να συνεχίσει το έργο αυτό, που οδηγεί στην ύφεση, στην ανεργία, στις αυτοκτονίες και στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας» σημείωσε.
«Δεν μπορεί κανείς, πλέον, από τους 300 βουλευτές, να κρυφτεί πίσω από την κομματική πειθαρχία ή από την εντολή του εκάστοτε αρχηγού. 
Έχει ευθύνη ο καθένας απέναντι στους πολίτες, εάν θα συναινέσει στη συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου, να σβήσουν όλα τα σκάνδαλα, να μη δημευθεί η περιουσία κανενός πολιτικού παρά μόνο των πολιτών και να δοθεί άφεση αμαρτιών σε εκείνους που έφαγαν τη σάρκα της χώρας» προσθεσε ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως.....
«βεβαίως και θα ψηφίσουμε υπέρ τη πτώσεως αυτής της κυβέρνησης και καλώ όλους του βουλευτές που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και να καταψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας που έχει υποβληθεί».

Σχόλια

  1. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!
    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.
    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.
    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.
    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;
    Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Υπάρχουν σήμερα Έλληνες ψηφοφόροι, που μετά από τις αποκαλύψεις της πιο κωμικοτραγικής πολιτικής ‘’καρικατούρας’’, θα ψήφιζαν τον Καμμένο; Θα ψήφιζαν Καμμένο από αντίδραση? Κι αν παρ΄ελπίδα, πάρει 3,2 % ο Καμμένος και επανεκλεγεί βουλευτής, θα είσαστε εντάξει με τον εαυτόν σας?
    Θα είσαστε ικανοποιημένοι με όσα έχει προσφέρει ο Πάνος , σε ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ των εκατομμυρίων που τον έχουμε πληρώσει? Θα διώξουμε τους κακούς για να φέρουμε τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ???
    ΝΑΙ !!! η σημερινή πολιτική ηγεσία, δεν είναι αντάξια των περιστάσεων, αλλά το ΚΑΚΟ! από πού ξεκίνησε? Ποιος ΕΚΡΥΨΕ την αλήθεια και οδήγησε την Ελλάδα στο γκρεμό? Γιατί ο Καμμένος, αντί να ‘’ξεσκονίζει’’ την πολυθρόνα ή τις παντούφλες του Καραμανλή, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΕ τότε?
    Τι έκανε, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να μας σώσει, όπως απεδείχθη περίτρανα?
    Πληρώνουμε λοιπόν, αυτόν πολιτικό κηφήνα για να ειρωνεύεται και να μας υβρίζει?
    Πληρώνουμε αυτόν τον ‘’απεγνωσμένο ψυχοτρομοκράτη των ονείρων του’’ ??
    Πληρώνουμε τον ασεβή υβριστή των θεσμών και των προσώπων?
    Πληρώνουμε τον ακροτραμπούκο του Γρυλλάκη, τον αχάριστο και απίστευτο παραμυθά της ιστορίας των ‘’δράκων’’ της παραδεξιάς απόφυσης ???
    Αυτές είναι οι επιλογές που θα κάνουμε? Και έπειτα ποιον θα βρίζουμε ότι μας φταίει?
    Θα ψηφίσουμε τον Πάνο, που βρήκες τον Τέρενς, που βρήκαν τον Αλέξη, που βρήκε τον Στρατούλη, που δεν το είπε στον Παπαδημούλη, που δεν το είπε στο Γκλέζο, που δεν το είπε στη Ζωίτσα???????
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ..ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ??????
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ του2009
    Η απόδειξη της μεγάλης επιδρομής στο κράτος ειδικά το 2009! Το μεγάλο πάρτι και ο πραγματικός λόγος του εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας.

    Λογικά θα περιμέναμε εξηγήσεις. Κάποια κουβέντα δηλαδή από τους πραγματικά υπεύθυνους. Αλλά σιωπή. Και τι να πουν, τι να δικαιολογήσουν.
    Θα περίμενα και μια κουβέντα για την τεράστια μείωση μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Δεν χρειάζονται όμως γενναίες δηλώσεις.

    Τι μεσολάβησε και μειώθηκαν στο 1/5 οι παράνομες δαπάνες; Από τη μία η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για μείωση των περιττών δαπανών και από την άλλη η εφαρμογή της ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    Για την ιστορία και μόνο το λειτουργικό κόστος του Δημοσίου μέσα σε ένα μόλις χρόνο μειώθηκε από 9,3 δις € σε 7,3 δις €!

    Και μια ακόμη παρατήρηση: Οι μόνες μη νόμιμες δαπάνες που είναι αυξημένες το 2010 σε σχέση με το 2009 είναι αυτές των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.

    Είναι το κύκνειο άσμα των παλαιών Δήμων και των παλαιών Νομαρχιών. Είναι το μεσοδιάστημα από τις εκλογές του 2010 μέχρι την οριστική παράδοση στους νέους Δημάρχους και το τέλος των Νομαρχιών.

    Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε είναι και το ότι η πλήρης εφαρμογή της ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην Τ.Α. ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2011.
    Υπάρχει ακόμη απορία για το ποιος ευθύνεται για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεξιά, η αιώνια ΕΠΑΡΑΤΗ δεξιά.. και οι δεξιόφθαλμοι αριστεροί
    αποτελεί και αποτελείται από ιδιοτελείς μικροκομματικές ‘’κατσαρίδες’’ τοπικής εμβέλειας, διαφόρων προφορικών και ατομικών ιδεολογημάτων και άμεσης πολιτικής περιβαλλοντικής μόλυνσης, που, οριοθετούν ιδεολογίες και καταξιώνουν προσωποπαγή «καθεστώτα» και διασώζουν οικονομικά τις εστίες τους.
    Μυριάδες καμένοι, είναι έτοιμοι να κάψουν ‘’ιδεολογικά’’ κόσμο και κοσμάκη εν ονόματι ελληνοθρησκευτικών ..αξιωμάτων, εξωγήινων σχέσεων και οραματισμών, πολυποίκιλης αγραμματοσύνης και απύθμενης εθνικοφροσύνης.
    Μυριάδες καμένοι, εξαγοράζουν και ξεπουλούν κάθε ΙΧΝΟΣ ψηφοφόρου, που θα μπορούσε να ‘’πέσει στα δίκτυα’’ του πολιτικού..πλουραλισμού, και στη αδυναμία των επιχειρημάτων της αγραμματοσύνης. Αλήθεια, που βρίσκονται ‘’κρυμμένα’’ όλα εκείνα ΜΟΝΑΔΙΚΑ τεκμήρια και πειστήρια των πανεπιστημίων της Ευρώπης, της Ωκεανίας, της Σελήνης του ’’όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω’’ του εξειδικευμένου ΔΙΑΛΥΤΗ των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων της Ελλάδας???
    Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει: [[ ΑΧ !!! και να ήμουνα πρωθυπουργός για 24 ώρες]] , που εξομολογείται κάθε ‘’περισπούδαστος’’ καφενόβιος του ..πολλά βαρύ καφέ ! Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τους διάφορους ‘’Πανάκιες’’ να αραδιάζουν τα προσωπικά τους παραμύθια, με ήρωες από παραμύθια της Χαλιμάς??

    Μυριάδες Τσιπρο..γιάννηδες,
    έχουν κατασκηνώσει στο προαύλιο της βουλής προσπαθώντας να αποκτήσουν δικαιώματα νομής και χρησικτησίας.
    Έφτασες στο σημείο Έλληνα, να ψηφίσεις τον Πάνο. Αυτό είναι αρκετό για να ‘’δείξει’’ μέχρι που μπορεί να φτάσεις, πολιτικά, ιδεολογικά, ανθρώπινα. Τι κατάλαβες, εσύ, που δεν καταλάβαμε τόσοι άλλοι Έλληνες???Μα στην Μεσόγειο δεν βούλιαξε ο Τιτανικός . Το [[ SEA DIAMONT]] βούλιαξε στη Σαντορίνη και από τότε αργοπεθαίνει η γύρω περιοχή, ενώ ο Πάνος περνώντας με το ελικόπτερο ,ρίχνει στεφάνια για το θαύμα της ανάσυρσης που είχε υποσχεθεί.
    Έφτασες στη κατάντια,
    να φέρεις στη βουλή Γερμενήδες, ..Λαγούς και Λύκους. Βλέπεις τη δεξιά πτέρυγα και αναρωτιέσαι: ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ψήφισαν αυτούς τους πανηλίθιους εγκληματίες; Τι θέση έχουν στη βουλή, οι μπράβοι, οι νταβατζήδες, οι μπαροπορτιέρηδες, οι δολοφόνοι;
    Ποιος υποσχόταν και έταζε ‘’λαγούς με πετραχήλια’’ στους αφελείς και απογοητευμένους, άνεργους ψηφοφόρους της δεξιάς;
    Φαντάσου, να γίνουν εκλογές και ( Ω ! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ) και να μαλώνει ο Πάνος με το Λαφαζάνη και τον Παπαδημούλη , ποια υπουργεία θα πάρουν και τι βλήματα θα αγοράσουν ;
    Φαντάσου τον μπουρδολόγο Πάνο,
    σε κάποιο υπουργείο, ή σε κάποια θέση που να έχει σχέση με την άμυνα της χώρας? Έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν τον λεβε@@@@και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουμε μα την Τουρκία και τους γύρω γείτονες ??? Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που ψηφίζουν αυτό τον πολιτικό κόπανο ? Αυτόν ‘’αεροβολιστή ’’?
    Έχεις εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και στις ..αράχνες τους κόμματος , που αλλάζει απόψεις κάθε φορά που αλλάζει ..σώβρακο ???

    Τελικά μου φαίνεται,
    ότι πέσαμε όλοι στην παγίδα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΓΑΠ ήταν πιο σοβαρός και πιο ειλικρινής από όλους.
    Μήπως βιαστήκαμε ; Τουλάχιστο αυτός αγωνίστηκε, ενώ σήμερα όλοι τους αλληλοτρώγονται για τη μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ,
    ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, όταν τόλμησε να πράξει το καθήκον του, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του.Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορείας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
    *Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
    *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
    *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
    *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
    *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
    *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου