Ό,τι πείτε, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας..

     Θέλει λέει η Αυτού Χυδαιότης, να μονομαχήσει υπερασπιζόμενος τοπροσωπικό και πολιτικό του ήθος!!!

     Αυτό δεν είναι τίποτα..
     Και ο συμπαθέστατος ''Κάτμαν'' της Αννίτας θέλει να αποδείξει ότι έχει προσωπικό IQ !
     Και ο ''πρωθυπουργός'' επίσης ότι αγαπάει την αλήθεια και είναιαξιόπιστος!

     Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος (ο αντιπρόεδρος), κατακτά κάθε μέρα νέες κορυφές γελοιότητας..
     Αν υπήρχε Έβερεστ προσωπικής και πολιτικής αθλιότητας θα το είχε ήδη περάσει και θα πετούσε προς την διαγαλαξιακή περιοχή, με ταχύτητα πολλαπλάσια του φωτός (τρέμε Αϊνστάϊν, που τόλμησες να διατυπώσεις θεωρία χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Μπένυ!), πηγαίνοντας να συναντήσει το Big Bang του θράσους και της ιταμότητας!

     Μπορούμε να φανταστούμε (μ' ένα σύγκρυο να μας διατρέχει), ότι αυτός ο άνθρωπος προόριζε τον εαυτό του να γίνει πρωθυπουργός τούτης της χώρας;
     Ευτυχώς η κρίση (ποιός είπε ότι δε έχει καλά) απομάκρυνε μάλλον οριστικά αυτό το ενδεχόμενο!

     Επίσης, πρέπει πιά να γίνει κατανοητό ότι όσο άνθρωποι σαν κι αυτόν, απολύτως υπεύθυνοιγια την πορεία της χώρας προς την οριστική χρεωκοπία..
     ..έχουν ακόμη λόγο  μέσα στο Κοινοβούλιο..
     ..δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ διαφυγής από την κρίση, και ανάκαμψης του κράτους.

     Ο λαός χαλκεύει μόνος του τις αλυσίδες του, όσο διατηρεί στην πολιτική ζωή του τόπου ανθρώπους ανήθικους, αμοραλιστές, ανίκανους να προσφέρουν το παραμικρό θετικό..
     ..όχι μόνον ως πολιτικοί προς τον λαό..
     ..αλλά και ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !

     Από εδώ και μπρός, είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι..
     Και ό,τι κάνουμε, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας..

http://mandatoforos.blogspot.gr/

Σχόλια

  1. Στόχος ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του.

    Έχουμε ξαναγράψει ότι δύο είναι τα βασικά δηλητήρια συνωμοσίας που χύνουν όλοι οι εγκεφαλοKαμμένοι στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία τρία χρόνια.
    Ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου αρνήθηκε δισεκατομμύρια που της έδιναν τζάμπα διάφοροι νεφελίμ γιατί είχε προαποφασίσει να βάλει την Ελλάδα σώνει και καλά στο Μνημόνιο.
    Και ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου “φούσκωσε” επίτηδες το έλλειμμα του 2009 γιατί είχε προαποφασίσει να βάλει την Ελλάδα σώνει και καλά στο Μνημόνιο.

    Η πρώτη θεωρία συνωμοσίας ξεφτιλίστηκε, μαζί με αυτούς που την διακινούσαν, από τις εξελίξεις στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και πρόσφατα στην Κύπρο. Όλοι πλέον κατάλαβαν ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Και ότι κανένας δεν χαρίζει χρήματα.

    Η δεύτερη θεωρία συνωμοσίας ξεφτιλίστηκε, μαζί με αυτούς που την διακινούσαν, από τα στοιχεία, τα νούμερα, τα γεγονότα. Το έλλειμμα του 2009 έχει μετρηθεί και ξαναμετρηθεί πολλές φορές από τότε. Έγινε μία ολόκληρη Εξεταστική. Έχουν ασχοληθεί, ξανασχοληθεί, ξαναμανασχοληθεί αμέτρητα συνεργεία της Eurostat.

    Ποια ήταν τα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα όλων αυτών;

    Πρώτον, ότι το πρόβλημα της χώρας δεν ήταν η πραγματική αποτύπωση και αποκάλυψη του δημοσιονομικού χάους μετά τις εκλογές του 2009 – αλλά η απόκρυψή του μέχρι τις εκλογές.

    Η αποτύπωση του δημοσιονομικού εγκλήματος της περιόδου 2007-2009 σε ένα γράφημα, είναι συγκλονιστική.

    Δεύτερον, ότι από το Νοέμβριο του 2010 η Eurostat άρχισε να αποδέχεται, χωρίς κανένα αστερίσκο και επιφύλαξη, για πρώτη φορά, τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας.

    Και τρίτο, ότι το έλλειμμα του 2009 έφτασε όντως το 15,6%.

    Ακόμα και στην εισηγητική έκθεση για τον προϋπολογισμό του 2013 της κυβέρνησης Σαμαρά λέει το εξής: «Το 2011, δεύτερο έτος εφαρμογής του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής, επιτεύχθηκε μείωση του ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης κατά 1,3 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, ενώ συνολικά την περίοδο 2009-2011 η μείωση ήταν 6,2 εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ (από 15,6% το 2009 σε 9,4% το 2011). Αυτή η μείωση είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί από κράτος-μέλος της Ευρωζώνης».

    Παρόλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…

    Αντί να κυνηγάνε αυτούς που εκτόξευσαν το έλλειμμα, ζητάνε τη δίωξη εκείνων που το μέτρησαν.

    Τρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ κύριοι και κράτος δικαίου και ΛΕΦΤΑ υπάρχουν !
    ‘’ Διεμερίσαντο το πρόγραμμά του εαυτοίς….’’
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Αλήθεια, με πόση πίκρα ‘’πότισαν’’ οι άθλιοι πουλημένοι πολιτικάντηδες και λοιποί φοροκλέπτες και φοροφυγάδες τον Γιώργο Παπανδρέου και τους στενούς του συνεργάτες, όταν στις αρχές του 2010 αγωνίζονταν μόνοι τους για να ψηφιστούν αυτές οι ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ αλλαγές, για την δημιουργία ενός νέου ευνομούμενου κράτους, που κάθε απόπειρα παρανομίας, αδικαιολόγητου πλουτισμού και πελατειακής συνδιαλλαγής , θα αντιμετωπίζονταν αυτόματα, ριζικά χωρίς την μεσολάβηση ανθρώπινου παράγοντα .
    Όταν αγωνίζονταν να βρούνε λεφτά για μισθούς και συντάξεις, για φάρματα ,για τα στοιχειώδη μιας ανθρώπινης επιβίωσης. Όταν ξενυχτούσαν αγωνιζόμενοι, ενώ την ΙΔΙΑ ώρα οι τυφλοπόντικες της διαφθοράς και της διαπλοκής, άνοιγαν τους υπόγειους οχετούς της προσωπικής και πολιτικής τους επιλογής, ξεπουλώντας την Ελλάδα, διαστρεβλώνοντας τον αγώνα και τα επιχειρήματα της προσπάθειας της νεοεκλεγείσας κυβέρνηση του 43% του Ελληνικού λαού.
    Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί, όπως ΗΔΗ συμβαίνει σήμερα, ότι για τα βάσανα, την ταλαιπωρία, τις αυτοκτονίες τις προσβολές και την εκμετάλλευση, είναι υπεύθυνοι οι σημερινοί και οι χθεσινοί άρπαγες της εξουσίας, και ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, μόνο για την ισόνομη και ισότιμη φοροδοτική υποχρέωση καθενός , τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες. Και η ημέρα εκείνη έρχεται σύντομα.

    Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού; Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται; Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ???? Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ,ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου