Πάνος Καμμένος: Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την απόφαση της κυβέρνησης να αποκρατικοποιηθεί η ΔΕΗ και να ιδιωτικοποιηθεί το Δίκτυο Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα σχέδιαιδιωτικοποίησης. Παράλληλα ζήτησαν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ώστε να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση των δικτύων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και κάναμε μια εκτενή συζήτηση για τις εξελίξεις που έρχονται μετά από την αλλαγή της στάσης της κυβέρνησης, όπου όπως έκανε και στις υπόλοιπες πολιτικές δεν διαφυλάσσει το δημόσιο χαρακτήρα ούτε της ΔΕΗ, ούτε των δικτύων. Εδώ πλέον, έχουμε μια ξεκάθαρη προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και παράδοσης της εθνικής σημασίας διαχείρισης της ενέργειας. Την ίδια στιγμή, που ο Έλληνας καταναλωτής πληρώνει 77,93 ευρώ στη μεγαβατόρα, συγκεκριμένα συμφέροντα απολαμβάνουν την προνομιακή τιμή των 36,6 ευρώ.

Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται να επιτρέψουμε και να νομιμοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια μέσω της κατασυκοφάντησης, καταρχήν, των σωματείων με σκοπό την παράδοση της εθνικής περιουσίας...........


Τα δίκτυα, για λόγους εθνικής ασφάλειας θα παραμείνουν δημόσια. Οποιαδήποτε ενέργεια της κυβέρνησης, κατ’ εντολή της τρόικας, είναι παράνομη και άκυρη. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς εκείνους οι οποίοι θέλουν να κάνουν μπίζνες με τη δημόσια περιουσία.

Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη».

Στη συνάντηση συμμετείχε η Τομεάρχης Ενέργειας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής N. Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή.

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Η ΕΚΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ “ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...ΜΟΡΦΩΣΗ...!!!
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική ρότα ένος μυαλοφυγόδικου που παρλάρει και μπουρδολογεί !!
      Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
      Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ
      Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
      1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
      Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
      Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
      Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.
      Ποιος άραγε, θα κάνει το ίδιο λάθος, να ξαναστείλει τον Πάνο στη Βουλή ???
      Υπάρχουν ακόμα μαζοχιστές μυαλοφυγόδικοι?

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ…ΑΓΩΝΑ.
    O Πάνος Καμμένος για τρεις ώρες, κυκλοφορούσε με ματωμένο πουκάμισο - Το αιχμηρό σχόλιο του Αδωνι
    [[Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο έκανε και ένα αιχμηρότατο, τουλάχιστον ειρωνικό σχόλιο για το ματωμένο πουκάμισο του προέδρου του ΑΝΕΛ.

    Ο κ.Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση του κ.Καμμένου να μην αλλάξει πουκάμισο και να φωτογραφίζεται με τα αίματα στα ρούχα του, είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «Ατυχος ο κύριος Καμμένος δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο. Κυκλοφορούσε για τρεις ώρες με το λερωμένο πουκάμισο» υπονοώντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ εξακολουθούσε να φοράει το ματωμένο πουκάμισο για λόγους εντυπωσιασμού.]]

    ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ…ΑΓΩΝΑ.
    Είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν πάνο που φέρνει τα πάνω κάτω.
    Μάτωσε, λέει ο Πάνος, μάτωσε από τους εχθρούς, και το αίμα έτρεξε στο καθαρό πουκάμισό του που ήταν μουσκεμένο από ιδρώτα..
    Μάτωσε ο Πάνος στο πουκάμισο στο μέρος της καρδιάς; Λίγο δεξιότερα; Λίγο αριστερότερα, ίσως και στο κέντρο;
    Άτιμο βόλι ριγμένο σε ..χαρτομάντιλο πλήγωσε το Πάνο μας σε καίριο σημείο. Κοιτάει ο Πάνος το αίμα και σχεδόν λιποθυμάει. Δεν κρατιέται στα πόδια του. Γυρίζει το βλέμμα του στον οδηγό της μηχανής και του λέει με σβησμένη φωνή: Με έφαγαν οι άτιμοι….
    Κοιτάει γύρω του ο οδηγός και απορεί. Ξανακοιτάε ι και γυρίζοντας προς τον Πάνο, βλέπει ότι είχε «λυθεί η μύτη του». Θέλει να γελάσει αλλά δεν μπορεί. Σφίγγει τα δόντια του και ψιθυρίζει: Πρόεδρε , η μύτη σου έλυσε όταν την σκούπιζες.
    Αλήθεια λές μωρέ , ρωτάει ο Πάνος ;
    Αλήθεια Πρόεδρε.
    -Δηλαδή δεν θα πεθάνω; Μπορώ να σηκωθώ;
    Βέβαια του απαντά ο οδηγός του και τον βοηθά να σηκωθεί.
    Σηκώνεται ο Πάνος και φωνάζει. ΜΗΗΗΗ! Μη σκουπίσεις το αίμα μου…
    Φώναξε τα κανάλια….!!!!!!!
    Μια ιστορία πέρα για πέρα ‘’ιστορική’’ που θα μπορούσε να είχε συμβεί καθ΄ολοκληρία.
    Η ζωή μας, με το Πάνο, ίσως γυριστεί και ταινία.
    Φυλάξτε το αίμα στο πουκάμισο του αγωνιστή το 12-13 !
    ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια Πρόεδρε πως βρέθηκε το αίμα στο πουκάμισό σου;
    Πάντως , ότι και να μου πείς δεν θα σε πιστέψω.
    Γι αυτό καλλίτερα να μη μου πεις !!!!
    Ένας..θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτική κατάντια του κόμματος του Καμμένου
    Καθώς οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν και οι στενοί συνεργάτες του τον ξεσκεπάζουν ως ψεύτη, το ερώτημα είναι: Γιατί τον πήραμε ποτέ στα σοβαρά;
    Κάνω update σ' αυτό το παλιότερο ποστ, με αφορμή όσα συμβαίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τις τελευταίες ημέρας, τα περισσότεροι "σοβαρά" στελέχη του (δηλαδή όσοι δεν θα έκαναν επιτυχία στο Δελφινάριο, ή όσοι δεν ασχολούνται με τους Αεροψεκασμούς) έχουν πάθει σοκ με αυτό που θεωρούν καιροσκοπισμό του Πάνου Καμμένου - και με τη σύγκλιση του με τον ΣΥΡΙΖA.
    Οι υπόλοιποι μιλούν για αποστασία. Ο Μαρκόπουλος -το μεγάλο όνομα που είχε φύγει απ' την ΝΔ για χάρη του Καμμένου- διαφωνεί και αποπέμπεται, ο Ζώης διαφοροποιείται.
    Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν: Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.
    «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

    Άλλος ένας πολιτικός που αποστασιοποιείται απ' το παρελθόν του και, χαστουκίζοντας το Σύστημα, εμφανίζεται σαν Επαναστάτης και Παιδί του Λαού. Η υπόθεσή του όμως δεν είναι (μόνο!) για γέλια...
    *Αφού διαβάσετε το ποστ, ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια, όπου ο κύριος Καμμένος (είναι άραγε όντως αυτός;) με ξεσκεπάζει με ατράνταχτα στοιχεία ως πληρωμένο γραφιά και παπαγαλάκι. Απόλαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    Σήμερα μόλις κατάλαβα, γιατί ο Πάνος τάχτηκε από την αρχή εναντίον του μνημονίου και των διαρθρωτικών αλλαγών που ψήφισε το Πασόκ. Ήταν μια μαύρη μέρα για τον Πάνο, που σχεδόν ξόδεψε ότι ρευστό σε ευρώ υπήρχε μέσα στο συρτάρι , στο βάθος της τουαλέτας του μπάνιου. Εκεί τα ‘’έκρυβε» ο Πάνιος για κάθε ‘’κακό’’ που θα μπορούσε να συμβεί. Λένε ότι είχε κρύψει: 67 ευρώ,68 σεντς και 90 λεπτά από παλαιά νομίσματα της δραχμής. Είναι ,λένε οι κακιές γλ΄’ωσσες, καβουρομάνα, ο Πάνος. Έχει τόσο ιδρώσει να τα αποκτήσει… Και πάνω στη τρεμούλα του έσπασε η σακούλα και τα κέρματα ‘’γέμισαν’’ τα σιφώνια του μπάνιου.
    ΌΧΙ !!! ούρλιαξε ο Πάνιος, και αμέσως χαμήλωσε τη φωνή του. Έτρεξε στο παράθυρο και κοίταξε απέναντι. Οι χρυσαλήτες είχαν φύγει. Πάλι καλά που δεν με άκουσαν να φωνάζω…όχι, μονολόγησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    Ο Π Καμμένος γόνος ,δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής αποκαλύπτει μία ακόμη αλήθεια που δεν ξέραμε:
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει και αυτός! οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!

    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν;

    Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν χρεοκοπήσουμε θα θησαυρίσουν????
    ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

    «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
    «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
    Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
    Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
    Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
    Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
    Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
    Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πολιτική ρότα ένος μυαλοφυγόδικου που παρλάρει και μπουρδολογεί !!
    Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.
    Ποιος άραγε, θα κάνει το ίδιο λάθος, να ξαναστείλει τον Πάνο στη Βουλή ???
    Υπάρχουν ακόμα μαζοχιστές μυαλοφυγόδικοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου