Ολόκληρη η συνέντευξη – μάθημα δημοσιογραφίας του Πάνου Καμμένου στην Κατερίνα Ακριβοπούλου.


Σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΕΛ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
    "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Και εκεί που πικραμένοι και απογοητευμένοι παρακολουθούσαμε την τηλεόραση ‘’οπτικά’’ και αδιάφορα, ξάφνου παρουσιάζεται φευγαλέα ο σύγχρονος Ναβουχοδονόσωρ.
    Καβάλα πάνω στο γυαλισμένο του καλάμι και τραβώντας πίσω του ένα καφάσι μεταφοράς φρούτων και λαχανικών, προσπαθούσε να βρει χώρο να ‘’παρκάρει’’ στο λιμάνι της Ύδρας.
    Με βήμα αργό, όπως και το μυαλό του, διασχίζει την προκυμαία και πλησιάζει με ύφος ‘’ρόζ πάνθηρα’’ στο μεγάλο κοντινό ουζερί, και με περίεργη φωνή, αρχίζει να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο..
    ..Ναί σου λέω, ο Αλέξης συμφώνησε να με ψηφίσει για αρχηγό, δηλαδή σίγουρα σε λίγο θα είμαι πρωθυπουργός.
    -Ναι ρε μαλάκα σου λέω. Αυτός θα ψηφίσει εμένα γιατί ξέρω και Γαλλικά.
    -Μα τα κόμματά σας και οι ιδέες σας διαφέρουν, ακούγεται ξαφνικά μια φωνή, αφού κατά λάθος ο ιππότης της στρογγυλής ‘’καλάθας’’ είχε πατήσει κάποιο κουμπί και όλοι εκεί κοντά άκουγαν την συζήτηση.
    -Ποιες ιδέες και ποια κόμματα ρε μαλάκα; Αφού το ίδιο είμαστε. Έχεις έρθει καμιά φορά στο καφενείο της βουλής να δεις πως μιλάμε μεταξύ μας και τι λέμε;
    Ξαφνικά κάποιος κάνει νόημα στον Παναγιώτη πως ακούνε όλοι….
    Έτσι ,
    οι τελευταίες δε αφύσικες πολιτικές και παρά φύσει συνουσιακές-συνοριακές συνευρέσεις ακροδεξιών –μη χουντικών- βασιλικών, δυόσμων και ακροαριστερών ευρωπαικής κουλτούρας και απύθμενης αναζήτησης των οποίων η παρουσία κατά περιόδους χασοφεγγαριάς , του Πάνου και του Άλεξης, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ‘’ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    ‘’ Απ΄το πρωί με στη βροχή και μέσα στο λιοπύρι’’ για να μας σώσουν θέλησαν οι δύο καλογήροι ….!
    Μεγάλωσαν χωρίς..όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων σους΄΄.
    Σήμερα , ξεπουλάνε τους… μπακαλιάρους που πούλαγαν, και πουλάνε πολιτικά ‘’μπρόκολα’’!
    Τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας.
    Λέτε να δούμε τον πρώτο πολιτικο -ομοφυλοφιλικό δεσμό και συνοικέσιο που θα αναγεννήσει την νέα πατρίδα μας;
    Ρε ! δε πάτε να … Πακιστανιστείτε λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H κατάθεση του μάρτυρα
    Νωρίτερα είχε εξετασθεί ο Κυριάκος Τόμπρας ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Καμμένου.
    Ο κ. Τόμπρας υποστηρίζει ότι «ο κ. Καμμένος πότε δεν έβλαψε την τιμή και την υπόληψη του κ. Ανδρέα Παπανδρέου διότι ποτέ δεν αναφέρθηκε εις βάρος του καταφατικά. Εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ μία δήλωση του κ. Καμμένου, του κ. Καμμένου, όμως,όχι την είπε το τάδε σάιτ και λέω είναι του Καμμένου, μία δήλωση του κ. Καμμένου εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ που να λέει ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι απατεώνας, ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε αυτό, τον κατηγορεί για εκείνο. Όχι.
    «Ο κ. Καμμένος», συνεχίζει ο κ. Τόμπρας, «έκανε ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, εξαιτίας των ερωτήσεων του κάποια θέματα έφερε στο φως και πήρανε δημοσιότητα και η δημοσιότητα δημιούργησε πρωτοσέλιδα και τα πρωτοσέλιδα δημιουργήσανε αναρτήσεις στα σάιτ αλλά αυτά δεν είναι του Καμμένου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
    Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ
    Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
    1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
    Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
    Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
    Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

    Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΟΣ..ΒΟΥΛΤΕΨΗΣ

    Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’! Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει; ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!

    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν;

    Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
    σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
    Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος: «Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό. Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο. Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
    Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει. Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
    Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα. Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του. Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο. Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΟΣ..ΒΟΥΛΤΕΨΗΣ. Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ !!!!!

    Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου