Βρε κάτι "συμπτώσεις"….

Όταν ο κύριος Κεδίκογλου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την εκκένωση της κατάληψης του ραδιομεγάρου μίλησε για "επιστροφή στην ομαλότητα"…
Ακούστε και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, να χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία, μετά την εκκένωση της κατάληψης του Πολυτεχνείου και την επιβολή του στρατιωτικού νόμου εκ νέου είς άπασαν την επικράτεια…

βίντεο :
Σήμερα στην ΕΡΤ,αύριο στις αμυντικές βιομηχανίες και μεθαύριο στα σπίτια μας….Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε…
Δεν θα σταματήσουν πουθενά,όσο εμείς δεν τους εμποδίζουμε….

Σχόλια

  1. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!

    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.

    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.

    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.

    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;
    Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Υπάρχουν σήμερα Έλληνες ψηφοφόροι, που μετά από τις αποκαλύψεις της πιο κωμικοτραγικής πολιτικής ‘’καρικατούρας’’, θα ψήφιζαν τον Καμμένο;
    Θα ψήφιζαν Καμμένο από αντίδραση?
    Κι αν παρ΄ελπίδα, πάρει 3,2 % ο Καμμένος και επανεκλεγεί βουλευτής, θα είσαστε εντάξει με τον εαυτόν σας?

    Θα είσαστε ικανοποιημένοι με όσα έχει προσφέρει ο Πάνος , σε ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ των εκατομμυρίων που τον έχουμε πληρώσει? Θα διώξουμε τους κακούς για να φέρουμε τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ???

    ΝΑΙ !!! η σημερινή πολιτική ηγεσία, δεν είναι αντάξια των περιστάσεων, αλλά το ΚΑΚΟ! από πού ξεκίνησε? Ποιος ΕΚΡΥΨΕ την αλήθεια και οδήγησε την Ελλάδα στο γκρεμό? Γιατί ο Καμμένος, αντί να ‘’ξεσκονίζει’’ την πολυθρόνα ή τις παντούφλες του Καραμανλή, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΕ τότε?

    Τι έκανε, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να μας σώσει, όπως απεδείχθη περίτρανα?
    =========================
    Πληρώνουμε λοιπόν, αυτόν πολιτικό κηφήνα για να ειρωνεύεται και να μας υβρίζει?
    Πληρώνουμε αυτόν τον ‘’απεγνωσμένο ψυχοτρομοκράτη των ονείρων του’’ ??
    Πληρώνουμε τον ασεβή υβριστή των θεσμών και των προσώπων?
    Πληρώνουμε τον ακροτραμπούκο του Γρυλλάκη, τον αχάριστο και απίστευτο παραμυθά της ιστορίας των ‘’δράκων’’ της παραδεξιάς απόφυσης ???

    Αυτές είναι οι επιλογές που θα κάνουμε? Και έπειτα ποιον θα βρίζουμε ότι μας φταίει?

    Θα ψηφίσουμε τον Πάνο, που βρήκες τον Τέρενς,
    που βρήκαν τον Αλέξη,
    που βρήκε τον Στρατούλη,
    που δεν το είπε στον Παπαδημούλη,
    που δεν το είπε στο Γκλέζο,
    που δεν το είπε στη Ζωίτσα???????

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ..ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα πρόθυρα διάλυσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Μανώλης κατά Καμμένου: Έγινε λαγός – Το non paper υπήρχε!
    ================================

    - Την πόρτα της εξόδου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες άνοιξε το Γιάννης Μανώλης

    - Ολομέτωπη επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου

    - Έχω αποδείξεις ότι έδωσε το non paper στον Παπούλια – Γκάφα που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο

    - Τον κατηγόρησε και για τις... δίμηνες διακοπές που έκανε το καλοκαίρι

    - Είπε ότι ήθελε να φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το Μάιο, αλλά τον κράτησε ο Χρήστος Ζώης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ‘’ΑΝΤΡΙΚΟΣ’’ ΓΙΑ ΤΑ CDS ΤΟΥ..ΚΑΜΜΕΝΟΥ

    Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Ανδρέα Παπανδρέου για τα CDS. Έκθετος ο Καμμένος.
    Μετά από τόνους λάσπης, επί 3 χρόνια, για την οικογένεια Παπανδρέου και τα "CDS", ήρθε η ώρα της ελληνικής δικαιοσύνης.
    Και η ελληνική δικαιοσύνη εξέδωσε απόφαση - κόλαφο για τους συνωμοσιολόγους.
    Η ουσία της αγωγής του Αντρέα Παπανδρέου κατά του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έγινε δεκτή από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ο τελευταίος καταδικάστηκε για εξύβριση και απαξιωτικές δηλώσεις εναντίον του πρώτου, για δηλώσεις που «δεν προσιδιάζουν με εκείνον τον λόγο που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μία ευνομούμενη πολιτεία» όπου «με κανένα τρόπο δεν μπορεί να είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας του οποιουδήποτε».

    Με την απόφαση το δικαστήριο απεδέχθη ότι, οι δηλώσεις του κ. Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου, είχαν σκοπό την εξύβρισή του, έτρωσαν την τιμή και την υπόληψή του, προσέβαλαν την προσωπικότητά του παράνομα και υπαίτια και σε ορισμένες περιπτώσεις περιείχαν σαφείς απειλές με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση του Ανδρέα Παπανδρέου, που θα μπορούσαν από κάποιους να εκληφθούν και ως πρόσκληση βιαιοπραγιών.

    Επίσης στη σελίδα 29 της απόφασης, και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, υπάρχει και η εξής κρισιμότατη, ουσιαστικότατη αναφορά στην υπόθεση: «Ο πλέον όμως κρίσιμος ισχυρισμός των επίδικων δημοσιευμάτων, ότι δηλαδή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πώλησε τα CDS που κατείχε στην εταιρία "Unigestion SA" δεν επιβεβαιώνεται από τα προσκομισθέντα αποδεικτικά στοιχεία».

    Ο Π. Καμμένος καταδικάστηκε όχι μόνο σε χρηματική ικανοποίηση 30.000 ευρώ, αλλά και σε απαγόρευση επανάληψης των εξυβριστικών χαρακτηρισμών με ποινή 500 ευρώ κάθε φορά που αυτοί θα επαναλαμβάνονται στο μέλλον.

    Παρά την καταδίκη του, ο Π.Καμμένος συνεχίζει την παραπληροφόρηση αναγγέλλοντας συνέντευξη τύπου και δηλώνοντας αυτολεξεί τα ακόλουθα:

    «το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο»,

    Για αυτό αξίζει να διαβάσει κανείς αυτολεξεί τι έκρινε η δικαστική απόφαση 2644/2013 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:

    «Δέχεται εν μέρει την από 19.11.2012 αγωγή.

    Υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ με το νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής.

    Απαγορεύει στον εναγόμενο να προσβάλει εφεξής τον ενάγοντα διατυπώνοντας για εκείνον με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις, ομοίου ή αναλόγου περιεχομένου με εκείνες που κρίθηκαν με την παρούσα απόφαση ως προσβλητικές της προσωπικότητάς του, με αναφορά ή αφορμή τα γεγονότα που αποτέλεσαν αντικείμενο της παρούσας δίκης.

    Απειλεί εναντίον του για την περίπτωση παράβασης της συγκεκριμένης απαγόρευσης και για κάθε φορά που τυχόν τούτο συμβεί χρηματική ποινή ποσού πεντακόσιων ευρώ

    Επιβάλει σε βάρος του εναγομένου μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος ποσού χιλίων εκατό ευρώ.»

    Προς κρίση οποιουδήποτε διαθέτει έστω και ελάχιστη νοημοσύνη…..

    Με λίγα λόγια: Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Α. Παπανδρέου και της οικογένειάς του, ψεύτης και συκοφάντης ο Π. Καμμένος για τα CDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εφημερίδα επισημαίνει πως από την έρευνά της προκύπτουν δύο σοβαρά στοιχεία:

    -σε επίσημη έκθεση εταιρείας εκτιμητών που κλήθηκε το 2007 να αποτιμήσει το σκάφος, για πρώτη φορά αναφέρεται ως ιδιοκτήτης ο Π. Καμμένος

    -ένα χρόνο αργότερα εξοφλείται από την υπεράκτια εταιρεία που φερόταν ως ιδιοκτήτρια του σκάφους δάνειο που είχε χορηγηθεί για το «Iliatoras of London». Το ίδιο διάστημα η offshore παρουσίαζε μηδενική οικονομική δραστηριότητα. «Ποιος πλήρωνε τις δόσεις του δανείου;», διερωτάται η εφημερίδα.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εφημερίδας, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του σκάφους είχε ως διευθυντές τέσσερα πρόσωπα που διαχειρίζονται 10.000 offshore, τουλάχιστον στα χαρτιά.

    «Το βασικό και έυλογο ερώτημα που προκύπτει», σημειώνεται στο άρθρο, «είναι τι συνέβαινε επί 17 χρόνια, από το 1993 έως το 2010, οπότε φέρεται να δηλώνεται από τον Ηλία Καμμένο τεκμήριο για το εν λόγω σκάφος, με το ιδιοκτησιακό και φορολογικό καθεστώς του 'Iliatoras of London';»

    Η διαδρομή του σκάφους

    1996: Ιδρύεται στη Νήσο Μαν η Cass Corporation ιδιοκτήτρια εταιρεία του σκάφους. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους μπαίνουν διευθυντές ο Φίλιπ Κρόσοου και ο Τζέιμς Γκάρσικ που συνδέονταν με 8.100 υπεράκτιες.

    1998: Αναλαμβάνουν δύο νέοι διευθυντές που συνδέονται με 1.600 υπεράκτιες.

    2000: Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 η Cass αναγγέλλει πως ο Ηλίας Καμμένος είναι διευθυντής του σκάφους και ο Πάνος Καμμένος, καπετάνιος.

    2007: Οι μετοχές της Cass μεταβιβάζονται στη Fiden Nominees μία εταιρία παροχής υπηρεσιών οφσορ. Ένα μήνα μετά εκτιμητής σε έκεθση του χαρακτηρίζει τον Π. Καμμένο ως ιδιοκτήτη. Η αξία εκτιμάται σε 600.000 ευρώ.

    2008: Η Cass εμφανίζεται να εξοφλεί ενυπόθηκο δάνειο επί του σκάφους, ενώ δεν είχε καμία δραστηριότητα. Την ίδια χρονιά ο Ηλίας Καμμένος εμφανίζεται να δηλώνει αγορά σκάφους.

    2009: Η οφσορ διαγράφεται και ο Ηλίας Καμμένος αρχίζει να καταβάλλει τέλη ελλιμενισμού.

    Σε βίντεο που χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος DVD που διανεμήθηκε με μηνιαίο περιοδικό και το οποίο επαναφέρει μέσω φωτογραφιών η εφημερίδα, ο Π. Καμμένος αποβιβάζεται από το σκάφος σε λιμανάκι της Κύθνου με λευκό παντελόνι και μαύρη μπλούζα. Μετά την αποβίβαση ετοιμάζει με χαλαρή διάθεση σούσι με αστακό και μαγιάτικο για τους φίλους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ????

    2007 -2009: το πάρτι της σπατάλης και των διορισμών

    ΕΝΑ από τα πράγματα που μας διακρίνουν είναι η απώλεια μνήμης, συλλογικής μνήμης. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει αλλού, ούτε και με ενδιαφέρει. Μου αρκεί αυτό που συμβαίνει στα καθ' ημάς. Παράδειγμα: έγινε την περασμένη εβδομάδα ολόκληρος θόρυβος - τι θόρυβος, πα-νι-κός! - με την άσκηση ποινικής δίωξης για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009. Υποστηρίχθηκαν του κόσμου οι ανοησίες, έως και ότι αν δεν είχε συμβεί το φούσκωμα, δεν θα πηγαίναμε στο Μνημόνιο!

    - Ανοησία πρώτη: το περίφημο φούσκωμα συνέβη, αν συνέβη τελικά, ΑΦΟΥ είχαμε πάει στο Μνημόνιο και στον διεθνή δανεισμό, γιατί η χώρα θα χρεοκοπούσε.

    - Ανοησία δεύτερη: το έγραψα και την Παρασκευή, το φούσκωμα αφορά μόλις το 1,8% του ελλείμματος. Από 13,6% ανέβηκε στο 15,4%.

    - Ανοησία τρίτη: ασχολούμαστε με το πώς το έλλειμμα σκαρφάλωσε στο 15,4% και δεν κοιτάζουμε πώς έφτασε έως εκεί!

    ΕΠΕΙΔΗ, λοιπόν, κάποιοι έχουν ιδιαίτερα ασθενή μνήμη, και επειδή θεωρώ ότι γύρω από όλο αυτό παίζεται ένα άθλιο επικοινωνιακό παιχνίδι με στόχο να βγει λάδι (και πού ξέρεις, σε λίγο να παρουσιαστεί και ως «εθνικό κεφάλαιο» τρομάρα του) ο Καραμανλής, καλόν είναι να θυμίσουμε ΠΟΙΟΣ πραγματικά ευθύνεται για όλο αυτό το πράγμα!

    ΟΤΑΝ τον Μάιο του 2009 η κυβέρνηση Καραμανλή διαβεβαίωνε ότι το έλλειμμα κυμαίνεται γύρω στο 3,5% με 4% (με τον πρόεδρο «καθαρές κουβέντες» Αντώνη να είναι λίγο πιο... απαισιόδοξος και να το φτάνει ώς το 4,5%), είχε προηγηθεί ένα ανελέητο πάρτι διορισμών στη διετία 2007-2009!

    ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ αυτού του πάρτι, ο πληθυσμός των δημοσίων υπαλλήλων αυξήθηκε κατά περίπου 120.000 και το έλλειμμα αυξήθηκε κατά 25 δισ., ήτοι σχεδόν 10% του ΑΕΠ!

    ΓΙΑΤΙ έγιναν όλα αυτά; Διότι ο μεν αποκαλούμενος και ως «ο καλύτερος πελάτης των χασαποταβερνών Χασιάς και Μεσογείων» τότε πρωθυπουργός τα είχε εντελώς «γραμμένα» - λυπάμαι που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ τη φράση που εκείνος χρησιμοποιεί συχνά για να περιγράψει τη σχετική κατάσταση... -, οι δε υπουργοί του ήταν της λογικής «γαία πυρί μειχθήτω!».

    ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, τι να ξεχάσω... Από τις αυθαίρετες, χωρίς κανένα προϋπολογισμό παροχές στους αγρότες (τα 500 εκατ. του φίλου μου Σωτήρη «ανεβαίνω στα τρακτέρ» Χατζηγάκη, που ακόμη τα ζητάει η Κομισιόν) μέχρι τις παροχές κάθε είδους σε μισθούς - ο επίσης φίλος μου «είμαι σένιος και το δείχνω» Αβραμόπουλος, ως υπουργός Υγείας, γενναιόδωρος και γαλαντόμος, όπως πάντα, είχε δώσει με μιαν απόφαση 500 ευρώ μηνιαία αύξηση στους γιατρούς, και τα 2/3 τους τα είχε κάνει διευθυντές! Και φυσικά, ο ατέλειωτος «Πάκης» Παυλόπουλος που είχε αφήσει να διορίζονται από παντού - πόρτες, παράθυρα, χαραμάδες, φεγγίτες.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ μην περάσει από κανενός τον νου ότι το έχω γυρίσει στο twilight και κυνηγάω μάγισσες ή φαντάσματα, αποφάσισα να απευθύνω σχετικό ερώτημα στον πλέον αρμόδιο να απαντήσει, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ιδού τι μου είπε:
    - Ο μεγάλος εκτροχιασμός έγινε πράγματι τη διετία 2007-2009, τότε χάθηκε το παιχνίδι. Βεβαίως, η χαλάρωση είχε ξεκινήσει νωρίτερα, ήδη από το 2004, αλλά η έκρηξη συνέβη τη συγκεκριμένη διετία.
    - Θα μπορούσε να αποσοβηθεί η προσφυγή στο Μνημόνιο;
    - Πιστεύω πως ναι, αν το 2007 είχαν ληφθεί σοβαρά μέτρα δημοσιονομικής σταθερότητας.
    Η ΔΗΛΩΣΗ Στουρνάρα έρχεται να επιβεβαιώσει κάτι ανάλογο που μου είχε αναφέρει ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος. Ο άνθρωπος πίεζε ήδη από το 2008 την κυβέρνηση Καραμανλή να λάβει μέτρα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν ο «γεννήθηκα πολύ κουρασμένος» πρωθυπουργός να τον θέσει στο περιθώριο - δεν συνεργαζόταν καν μαζί του την ώρα που κινδύνευε με οικονομική κατάρρευση ολόκληρος ο κόσμος.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η αλήθεια. Ο,τι άλλο λέγεται είναι γιατί εξυπηρετεί σκοπιμότητες, όπως αυτή που προανέφερα: να δημιουργηθεί ο μύθος του «εθνικού κεφαλαίου» Καραμανλής! Ημαρτον Παναγία μου, μη πω καμιά βαριά κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ??????
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ του2009
    Η απόδειξη της μεγάλης επιδρομής στο κράτος ειδικά το 2009! Το μεγάλο πάρτι και ο πραγματικός λόγος του εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας.
    Λογικά θα περιμέναμε εξηγήσεις. Κάποια κουβέντα δηλαδή από τους πραγματικά υπεύθυνους. Αλλά σιωπή. Και τι να πουν, τι να δικαιολογήσουν.
    Θα περίμενα και μια κουβέντα για την τεράστια μείωση μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Δεν χρειάζονται όμως γενναίες δηλώσεις.
    Τι μεσολάβησε και μειώθηκαν στο 1/5 οι παράνομες δαπάνες; Από τη μία η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για μείωση των περιττών δαπανών και από την άλλη η εφαρμογή της ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    Για την ιστορία και μόνο το λειτουργικό κόστος του Δημοσίου μέσα σε ένα μόλις χρόνο μειώθηκε από 9,3 δις € σε 7,3 δις €!
    Και μια ακόμη παρατήρηση: Οι μόνες μη νόμιμες δαπάνες που είναι αυξημένες το 2010 σε σχέση με το 2009 είναι αυτές των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.
    Είναι το κύκνειο άσμα των παλαιών Δήμων και των παλαιών Νομαρχιών. Είναι το μεσοδιάστημα από τις εκλογές του 2010 μέχρι την οριστική παράδοση στους νέους Δημάρχους και το τέλος των Νομαρχιών. Αλλά για να μην ξεχνιόμαστε είναι και το ότι η πλήρης εφαρμογή της ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην Τ.Α. ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2011.
    Υπάρχει ακόμη απορία για το ποιος ευθύνεται για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου