Δεν θα βρίσκουν τρύπα να χωθούν…


Γράφει η Μιχαλού
Ό,τι σπείρεις θα θερίζεις, λέει η σοφή ελληνική λαογραφία μας, και δεν είναι ψέματα!!!
Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει πάρει την κατρακύλα την μεγάλη με σπασμένα φρένα σε όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις, αντίθετα με τις άλλες τις πληρωμένες “ειδικού σκοπού” που είναι προς “λαϊκή κατανάλωση”!!!

Ο κόσμος κατάλαβε τελικά ότι οι εγκέφαλοι που το απαρτίζουν αποδείχτηκαν νοσηροί, οι οποίοι προσπαθούν δια της πλύσης εγκεφάλου να μας κάνουν να πιστέψουμε πως επιτελούν θεάρεστο έργο. Μάλιστα, επιδεικνύουν ακόμα μεγαλύτερο ζήλο να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις διαταγές της τρόικα, αδιαφορώντας για τα συντρίμμια και τα θύματα, που αφήνουν πίσω τους με κάθε απόφαση τους. Και σαν να μην τους φθάνει μόνο αυτό η υπέρμετρη βλακεία τους οδηγεί σε προκλητικές δηλώσεις δυναμιτίζοντας το κλίμα!!!

Τελικά όμως εγκλωβιστήκαν στη δική τους ρητορική. Ο ισχυρισμός ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος που χρησιμοποιήθηκε ως προπαγανδιστικό επιχείρημα, τελικώς αντανακλά τον δικό τους εγκλωβισμό στον μονόδρομο που έχει χάραξαν οι ίδιοι ακολουθώντας τις επιταγές των αφεντικών τους.

Τον δρόμο του ΠΑΣΟΚ βέβαια φαίνεται να ακολουθεί και η ΝΔ. Άλλωστε....

το έχουν αντιληφθεί και όλοι οι βουλευτές της Συγγρού αφού τους ακούς στα πηγαδάκια να λένε ότι το Μνημόνιο έχει κυριολεκτικά τινάξει στον αέρα το πολιτικό σκηνικό. Εντωμεταξύ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που συνειδητοποιούν ή αλλιώς ψυχανεμίζονται ότι τίποτα δεν θα μείνει όρθιο από τους παλιούς συσχετισμούς στις βουλευτικές εκλογές.

Λογικό λοιπόν είναι να τρέμουν τις διαρροές από τα κρυφά γκάλοπ που οσονούπω καταφθάνουν σαν… δηλητηριώδεις δόσεις
Με τις υγείες σας…

το Ποντίκι

Σχόλια

  1. Σε ένα κράτος που προσπαθεί να επιβιώσει μετά τη σωτήρια
    παρέμβαση και προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, κάποιοι κτυπούν αλύπητα, προγραμματισμένα και βρώμικα την εθνική μας ομοψυχία.
    Κτυπούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και την κρατική ευνομία. Αγωνίζονται να μας διαλύσουν και έπειτα να μας ξεπουλήσουν.
    Είναι δυνατόν να επιβιώσουμε χωρίς οργανωμένο κράτος, χωρίς σεβασμό στους νόμους, χωρίς ευνομούμενη πολιτεία;
    Ακροδεξιοαριστεροί , λάτρεις της δικτατορίας, της αναρχίας, της καταστροφής, του εμφυλίου και της διχόνοιας, αγωνίζονται να διαλύσουν την Ελλάδα μας, ικανοποιώντας ξεπουλημένες δεσμεύσεις, και εθνικές προδοσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν υπάρχει ως πολιτικός χώρος, ποτέ δεν υπήρχε.
    Ήταν απλώς ο χώρος υποδοχής των αντιδράσεων μιας ανυποψίαστης, ανέμελης κοινωνίας που έπεσε ξαφνικά από το βουνό στην άβυσσο και έπρεπε να εκτονώσει τις πρώτες ψυχολογικές της αντιδράσεις. Την άρνηση και την οργή.
    Τώρα η κοινωνία σηκώνεται ξανά σιγά-σιγά. Κι αυτά που ψάχνει είναι η σοβαρότητα, οι προτάσεις, το εθνικό σχέδιο. Το 2010 και το 2011 είναι χθες, αλλά σε πολιτικό χρόνο είναι αιώνες μακριά. Δεν επαναλαμβάνονται.
    Το αντιμνημονιακό μέτωπο, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος… μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις την αδιέξοδη παλαβομάρα της κατασκευής «αντιμνημονιακό μέτωπο».
    Ο Σύριζα, λοιπόν, βρίσκεται επίσης σε ένα κομβικό σημείο. Πρέπει τώρα να πει μερικά πράγματα, τι κάνουμε τώρα, ποια Ελλάδα θέλουμε για το μέλλον. Μπορεί να αρέσουν στον ελληνικό λαό, μπορεί να μην αρέσουν. Αλλά αυτά που έλεγε μέχρι τώρα ήταν για άλλη εποχή.
    Όπως το 2010 η κοινωνία δεν ήθελε να ακούσει καμία λογική φωνή, ήθελε μόνο βρισίδι να ξεσπάσει, εχθρούς να κατηγορήσει, έτσι τώρα δεν αντέχει άλλο την παράνοια του καφενείου, την τσάμπα μαγκιά των τηλεοπτικών παραθύρων. Θέλει προτάσεις, νέες ιδέες.
    Αλλιώς, ο Σύριζα το έχει ξαναδεί το έργο, το 2008. Όμως τώρα είναι ακόμα σοβαρότερα τα πράγματα, γιατί αυτή η ανάγκη δεν έχει καν να κάνει με εκλογικές νίκες. Αν νικήσει έτσι όπως είναι, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει, κι εμείς μαζί του, θα είναι τέτοια που τα σημερινά θα μοιάζουν παιχνιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tην άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

    Την άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για τη φραστική απειλή προς τον δήμαρχο του Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστο Πάχτα εισηγείται στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

    Στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην επιτροπή Δεοντολογίας οκτώ βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Καμμένου, ενώ η βουλευτής των ΑΝΕΛ-μέλος της επιτροπής Μαρία Τσαρουχά ψήφισε λευκό.

    Την τελική απόφαση για το αν θα αρθεί ή όχι η ασυλία του Πάνου Καμμένου θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής.

    Υπενθυμίζεται ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ προέτρεψε κατοίκους της Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους, να «λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα».

    Μετά το συμβάν αυτό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών είχε δώσει εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

    Απερρίφθη το αίτημα για άρση της ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη
    Αντίθετα η επιτροπή δεν πρότεινε το ίδιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την μήνυση που είχε γίνει στον υπουργό από τον Καμμένο για συκφαντική δυσφήμιση.

    Ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του καθώς, όπως υποστήριξε, τα όσα είπε για τον κ. Καμμένο εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής τους αντιπαράθεσης.

    Κατά της άρσης της ασυλίας του κ. Γεωργιάδη ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ (τέσσερις στο σύνολο), υπέρ η βουλευτής των ΑΝΕΛ και ο βουλευτής της ΧΑ και «παρών» ο βουλευτής του ΚΚΕ και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο συνδικαλιστής σούπερσταρ Γιάννης Μανώλης

    έφυγε σήμερα 11 Δεκεμβρίου απ' το κόμμα και καταγγέλλει αυτό που όλοι φανταζόμασταν:
    Τον κατηγόρησε ότι έλεγε ψέματα πως δεν έδωσε το Μάιο του 2012 non paper στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν εκείνος σε διαδοχικές συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς προσπαθούσε, μέσω των διερευνητικών εντολών, να οδηγήσει σε σχηματισμό κυβέρνησης.
    «Το έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανώλης, λέγοντας ότι έχει και στοιχεία και κατηγορώντας τον Καμμένο ότι έβγαλε ψεύτη τον Κάρολο Παπούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι απλά ψεκασμένος… Ακροδεξιός!
    Ο Καμμένος είναι ένας γελοίος τυχοδιώκτης που κρύβει την πραγματική ακροδεξιά πολιτική του ταυτότητα πίσω από το αντιμνημονιακό τείχος.
    Έστησε μια καριέρα με συκοφαντίες και ψέματα κατηγορώντας τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη και τολμά σήμερα να τον επικαλείται πολιτικά.
    To θέμα δεν είναι ο Καμμένος γιατί απλά …αυτός είναι ο Καμμένος.
    Τι γίνεται με αυτούς όμως που θέλουν να αυτοτοποθετούνται στο προοδευτικό τόξο και παράλληλα να είναι συνομιλητές αυτών των απίθανων ακροδεξιών;
    Θ.ΜΩΡΑΙΤΗΣ

    ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Υπάρχουν σήμερα Έλληνες ψηφοφόροι, που μετά από τις αποκαλύψεις της πιο κωμικοτραγικής πολιτικής ‘’καρικατούρας’’, θα ψήφιζαν τον Καμμένο; Θα ψήφιζαν Καμμένο από αντίδραση? Κι αν παρ΄ελπίδα, πάρει 3,2 % ο Καμμένος και επανεκλεγεί βουλευτής, θα είσαστε εντάξει με τον εαυτόν σας? Θα είσαστε ικανοποιημένοι με όσα έχει προσφέρει ο Πάνος , σε ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ των εκατομμυρίων που τον έχουμε πληρώσει? Θα διώξουμε τους κακούς για να φέρουμε τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ???
    ΝΑΙ !!! η σημερινή πολιτική ηγεσία, δεν είναι αντάξια των περιστάσεων, αλλά το ΚΑΚΟ! από πού ξεκίνησε? Ποιος ΕΚΡΥΨΕ την αλήθεια και οδήγησε την Ελλάδα στο γκρεμό? Γιατί ο Καμμένος, αντί να ‘’ξεσκονίζει’’ την πολυθρόνα ή τις παντούφλες του Καραμανλή, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΕ τότε?
    Τι έκανε, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να μας σώσει, όπως απεδείχθη περίτρανα?
    Πληρώνουμε λοιπόν, αυτόν πολιτικό κηφήνα για να ειρωνεύεται και να μας υβρίζει? Πληρώνουμε αυτόν τον ‘’απεγνωσμένο ψυχοτρομοκράτη των ονείρων του’’ ?? Πληρώνουμε τον ασεβή υβριστή των θεσμών και των προσώπων? Πληρώνουμε τον ακροτραμπούκο του Γρυλλάκη, τον αχάριστο και απίστευτο παραμυθά της ιστορίας των ‘’δράκων’’ της παραδεξιάς απόφυσης ???Αυτές είναι οι επιλογές που θα κάνουμε? Και έπειτα ποιον θα βρίζουμε ότι μας φταίει?
    Θα ψηφίσουμε τον Πάνο, που βρήκε τον Τέρενς, που βρήκαν τον Αλέξη, που βρήκε τον Στρατούλη, που δεν το είπε στον Παπαδημούλη, που δεν το είπε στο Γκλέζο, που δεν το είπε στη Ζωίτσα???????
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ..ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
    ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είστε σίγουροι πως οι εμπνευστές της Ελληνικής γενοκτονίας θα λάβουν την λαϊκή δικαιοσύνη που τους αξίζει κατά τα πρότυπα των προδοτών της κατοχής.
    Δεν θα ξεφύγει ούτε ένας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου