Είσαι άνεργος; Γίνε ρουφιάνος – καταδότης και πάρε μίζα 10% από το κράτος.

Είσαι άνεργος; Γίνε ρουφιάνος Σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια οδηγείται ο ελληνικός λαός από τα διορισμένη μέλη της κυβέρνησής του καθώς σε περίπτωση καταγγελία φοροφυγά, σύμφωνα με παλαιότερο νόμο δικαιούται ο υποδείξας (sic) 10% προμήθεια επί του προστίμου.

Του Στρατή Μαζίδη

Μάλιστα κάποιος χθες σχολίασε τη σχετική είδηση στη freepen ως λαϊκίστικη δημοσιογραφία λέγοντας πως πρέπει όλοι να πληρώνουν και να μην ακουμπούν οι δημοσιογράφοι αυτά τα θέματα!

Διαβάζοντας το σχόλιο αυτό βγήκα αμέσως έξω να δω αν κατα λάθος βρίσκομαι στη βόρεια Κορέα ή σε κάποια δημοκρατία της κεντρικής Αφρικής.
Σαφέστατα πρέπει όλοι να πληρώνουν και κανείς να μην κλέβει. Τον κλέψαντα όμως δε θα τον υποδείξει ο πολίτης, θα τον εντοπίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για τη συντήρηση και τη μισθοδοσία των οποίων ματώνει ο λαός.
Αν είναι να κάνουμε εμείς τη δουλειά της εφορίας, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης της τελευταίας; Για να εκτυπώνει εκκαθαριστικά;
Πληρώνουμε ανθρώπους για να κάνουν τη δουλειά αυτή.

Από κει και πέρα παρατηρεί κανείς πως το σύστημα έντεχνα προσπαθεί να μας περάσει τη νοοτροπία της κουκούλας και του καταδότη. Και φυσικά με έναν όμορφο τρόπο διότι μας καλεί να καρφώσουμε τον κλέφτη, αυτόν εξαιτίας του οποίου εμείς πληρώνουμε περισσότερο.
Αύριο μεθαύριο όμως το ίδιο σύστημα θα μας καλεί να "δώσουμε" αυτόν που πιστεύει σε κάτι διαφορετικό, εκείνον που αντιδρά στα όσα γίνονται κτλ.

Εδώ βρίσκεται και η παγίδα την οποία πρέπει όλοι να δούμε και να αποφύγουμε. Όσο για τη φοροδιαφυγή δεν είναι θέμα ρουφιανιάς, είναι ξεκάθαρα ζήτημα πολιτικής βούλησης και όρεξης για δουλειά που δεν υπάρχει.
Κι η λίστα Λαγκάρντ με τα εκατοντάδες ονόματα, δε θα έχει μέσα έστω 4-5 φοροφυγάδες; Πού είναι;

Σχόλια

  1. Ο λαός μας, ζει σήμερα μία κατάσταση που κανείς ούτε ήθελε, ούτε θα μπορούσε κανείς ούτε να φανταστεί, ούτε πολύ περισσότερο να περιγράψει.
    Τα προβλήματα των αδύναμων κοινωνικών τάξεων, δυστυχώς έχουν γίνει το πεδίον όπου ‘’αθλούνται’’ όλοι οι πληρωμένοι φονιάδες που ξεφύτρωσαν σαν αρρωστημένα ζιζάνια στον κοινωνικό μας περίγυρο.
    Αθέμιτος, άθλιος και άνανδρος μαυροκόκκινος φασιστικός ανταγωνισμός και διαρκής ανακύκλωση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συμπατριώτες μας. Δεν μετρά ούτε η ηλικία , ούτε το φύλλο στα πιράνχας των μαυροκόκκινων εραστών του πόνου και του στεναγμού.
    Άνθρωποι μαυροκόκκινα φερέφωνα, χαμένα κορμιά υπολείμματα μιας άλλης εποχής, ατυχήματα της γέννας, ευτελείς υπάρξεις μιας νεο-μεσαιωνικής εποχής και αντίληψης, κτυπούν με ηδονή είτε λόγω ιδεολογίας, αντί ευτελούς συνήθως τιμήματος, την περηφάνια και την ελπίδα των πληγωμένων συνανθρώπων μας.
    Παίζουν και διασκεδάζουν με τον πόνο. Γελούν και χαίρονται με την δυστυχία.
    Προκαλούν και προβάλλουν , φανταστικές ή και πραγματικές υποθέσεις, προκειμένου να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους και ίσως και τις απίστευτες κομματικές ‘’προτιμήσεις τους’’. Απόγονοι μιας μαύρης εποχής και γόνοι μιας μαύρης μοίρας, προσπαθούν να αποδείξουν ..ότι υπάρχουν, ότι ζούν , ότι είναι και αυτοί άνθρωποι !!!
    Σε ένα κράτος που προσπαθεί να επιβιώσει μετά τη σωτήρια παρέμβαση και προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, κάποιοι κτυπούν αλύπητα, προγραμματισμένα και βρώμικα την εθνική μας ομοψυχία.
    Κτυπούν το δημοκρατικό μας πολίτευμα και την κρατική ευνομία. Αγωνίζονται να μας διαλύσουν και έπειτα να μας ξεπουλήσουν. Είναι δυνατόν να επιβιώσουμε χωρίς οργανωμένο κράτος, χωρίς σεβασμό στους νόμους, χωρίς ευνομούμενη πολιτεία;
    Ακροδεξιοαριστεροί , λάτρεις της δικτατορίας, της αναρχίας, της καταστροφής, του εμφυλίου και της διχόνοιας, αγωνίζονται να διαλύσουν την Ελλάδα μας, ικανοποιώντας ξεπουλημένες δεσμεύσεις, και εθνικές προδοσίες .Σε μια εποχή που ελπίδα κτυπιέται αλύπητα και ανορθόδοξα , σε μια εποχή που όλοι μας ζητάμε μιαν άκρη να πιαστούμε, έρχονται αυτά τα απάνθρωπα χαμίνια να ‘’πατήσουν πάνω στην εθνική μας πληγή’’, να την ματώσουν, για να ικανοποιήσουν τα ναζιστοφασιστικά τους ένστικτα και την απάνθρωπη κτηνωδία τους.
    Σε μια εποχή που η Ελλάδα και η δημοκρατία αγωνίζονται να επιβιώσει ο λαός μας, αυτοί μόνοι ! ολίγοι και βρώμικοι! ξαναφορούν τις κουκούλες της ντροπής και της προδοσίας.Βλέπεις, το αίμα νερό δεν γίνεται, όταν μάλιστα είναι τόσο πολύ και τόσο έντονο που συνάδει με τα κληρονομικά και νυχτερινά τους βιώματα.
    Είναι οι απόγονοι εκείνων που μάτωσαν την πατρίδα μας.
    Είναι οι απόγονοι εκείνων που πρόδωσαν τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ “ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...ΜΟΡΦΩΣΗ...!!!
    Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!
    Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατά το "ολίγον έγκυος" , στο τέλος είπε το εξής αμίμητο:
    "Δεν θα πληρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πληρώσει απάντησε:
    "Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θα πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ από την Gazprom θα την παραδώσω στους δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
    Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
    Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη.
    Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως, γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
    Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπας και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
    Διευκρινιστικές δηλώσεις και δη ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι απατεώνες, οι προδότες, οι ρουφιάνοι τους και οι πραιτοριανοί τους. Και μέχρι να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη στην χώρα, τουλάχιστον να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη μας όπως υποτιμούν την δική τους. http://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ0mHMps

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου