Σχόλια

  1. Παραφρόνηση ή περιφρόνηση ???
    Ο Αλέξης και ο Πάνος ‘’συμφώνησαν’’ να σώσουν εμάς ή τον εαυτόν τους???

    Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ στην πολιτική των ανίσκιωτων και των ανίδρωτων.

    Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των ..αφανών έως και μηδενικών ποσοστών της κομματικής μικρότητας των ..αδρανούντων υλικών. Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να απαλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και εγγείους προσόδους.

    Έτσι ο Πάνος Καμμένος, της μικροακραίας δεξιάς, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας, του τεκμαρτού ψηφοφόρου της αριστεράς γραβάτας, κάθισαν λέει, σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον ..Στρατούλη (;) και τον Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.

    Έβαλαν στην άκρη βιβλιάρια εργασίας, ένσημα, επίσημες στολές εργασίας, γάντια και λοιπά όνειρα θερινής..ανοίξεως και αποφάσισαν να..εργαστούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά,
    και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά ,δηλαδή το …10% όλοι μαζί,
    να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.

    Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και..ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμως ο Γιώργος κράτησε,
    άντεξε, πίστεψε, αγωνίστηκε, δικαιώνεται.
    Ο λαός μας συγκινημένος σκέπτεται ότι όλο αυτό τον καιρό, ο μόνος άνθρωπος που κρατούσε ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Γιώργος.
    Ήταν ο μόνος που έλεγε ‘’ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ’’ !!! Είναι λαός, με παρελθόν και μέλλον και του αξίζει μια ευκαιρία, να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να αγωνισθεί για μια σωστή και βιώσιμη ανάπτυξη και επιβίωση.
    Και ο λαός είδε με τα μάτια του την αγωνία, τον αγώνα και την υπονόμευση από τους ντόπιους και ξένους…Σαμαράδες.
    Πείστηκε πλέον, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, και μπορεί και θέλει να βοηθήσει με όλο το κύρος του για την ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ελπίδων μας.
    Είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα, συμπαραστάθηκε και αγωνίστηκε να μην πτωχεύσουμε. Να σταθούμε στα πόδια μας.
    Σήμερα είναι ο μόνος που μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια με θάρρος και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!! και να μας πεί: Εμπρός, να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε . Εμπρός για μια νέα αρχή με ευνομία και ισονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου