Ο Πάνος Καμμένος για την ελεεινή δήλωση Στουρνάρα.

20131011-195227.jpg«Ο μη εκλεγμένος υπουργός Οικονομικών, στη Βουλή των Ελλήνων, αντικαθιστά το συνταγματικό χάρτη της χώρας με το μνημόνιο. Κατά τον κ. Στουρνάρα το μνημόνιο είναι το μόνο
σοβαρό κείμενο στη χώρα, το βέβαιο είναι ότι ο κ. Στουρνάρας είναι ο πλέον μη σοβαρός υπουργός της χώρας».

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟ..ΠΑΝΟ ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ‘’ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ’’ ..????
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πνιγήκαμε στην πολιτική μπουρδολογία
    Πνιγήκαμε στην πολιτική μπουρδολογία. Ο διάσημος μπουρδολόγος Πάνος κατακαημένος μας έκαψε τα αυτιά.
    Αλήθεια τι ακριβώς προτείνει, τι ακριβώς γνωρίζει, τι ακριβώς θέλει ο πυρπολητής του κυκλαδίτικου βοριά; Μήπως πιστεύει ακόμη ότι θα συλλάβει τον Αείμνηστο αγκαλιά με την 17 Νοέμβρη.
    Πόση πολιτική τρικυμία έχει στο στεγανό διαμέρισμα του έσω ωτός; Πως μπορεί να λέει όλα αυτά που την επομένη στιγμή έχει ξεχάσει;
    Είναι δυνατόν κάθε φορά που βλέπουμε τον Πάνο να μας ‘’πιάνει’’ τόση φαγούρα σε όλα τα ευαίσθητα όργανά μας; Είναι δυνατόν κάθε φορά που θα ανοίξει το στόμα του να γνωρίζουμε με τι τρόπο θα περιγράψει το τέλος της διαδικτυακής σύνδεσης μα το δορυφόρο’’ τρακα-τρούκα’’ του Άρη;
    Πόσους ανέμους και θύελλες θα ψαροντουφεκιάσει , είτε εν γνώσει του ,είτε και εν αγνοία του;
    Και επειδή η ‘’εργασία δεν είναι για τον άνθρωπο, απόδειξη ότι τον κουράζει, όπως λένε και οι Γάλλοι ..συνταξιδιώτες του, στο ταξίδι της ασύμμετρης απειλής του διαστήματος των φεγγαριών ! συνεχίζει να κουράζει τους άλλους, όταν του δώσουν μικρόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει σπουδάσει στην Ευρώπη ?
    Αλήθεια , έχει τελειώσει δημόσιο γυμνάσιο ο Πάνιος? πολύ αμφιβάλλω !!!
    Στο δημοτικό , πήγαινε σε ιδιωτικό ??
    Έχει σπουδάσει στην Ευρώπη ?
    Πότε , σε ποιο κολέγιο και αντίγραφο του πτυχίου θα μας δώσει? Εμεις πιστεύουμε ότι έχει τελειώσει κολέγιο "Κακογραιών" ???
    Η Συνθήκη της Λισαβώνος που θα υπέγραφε, αλλά..ΑΡΏΣΤΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΆ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΓΡΑΦΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζουν, ότι βρίσκονται στο..2010, οι έμποροι της άσπρης βλακείας και ψάχνουν πάλι για πελάτες. Νομίζουν ότι και αυτή τη φορά θα κάνουν ..μεγαλύτερη τρύπα στο νερό !
    Πήραν και αυξήσεις. Πληρώνει αβέρτα ο χαζομα@@@@κας παρλαπίπας της ηγεσίας των ανελεύθερων πολιορκημένων ηλιθίων.
    Οι ίδιοι πάντα υπόνομοι του διαδικτύου και τα ίδια ΠΑΝΤΑ τρωκτικά της λασπολογίας και της διαπλοκής των ολυμπιακών διαστάσεων .
    Μικροί και ευτελείς, καμένη ακροδεξιοσαβούρα, εκτελώντας ‘’συμβόλαια’’ πολιτικής δολοφονίας ,προσπαθούν να αποκτήσουν..δόξα γράφοντας σχόλια, που ούτε οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας δεν θα τολμούσαν. Πληρώνονται για να υβρίζουν, να συκοφαντούν και πουλάνε βρώμικες ..επιθυμίες διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φαινόμενο Πάνος Καμμένος
    Στην εποχή της κρίσης (μετακαστελόριζο εποχή), έχουν ξεπηδήσει κάποιοι νέοι πρωταγωνιστές. Άτομα που έχουν τους υποστηρικτές τους και που κινούνται σε συγκεκριμένα πλαίσια. Βαρουφάκης, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας και φυσικά ο Πάνος Καμμένος μερικοί από αυτούς. Πάνω στον τελευταίο θέλω να σταθώ.
    Τον Πάνο Καμμένο, τον άκουσα πρώτη φορά για το κιτς μπλουζάκι του. Από τότε όμως έχει απασχολήσει πολλές φορές το χώρο του διαδικτύου, σχετικά με δηλώσεις του, αντιμνημονιακού και εθνοσωτηριακού περιεχομένου.
    Διαβάζοντας το βιογραφικό του, μένω εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από τις σπουδές του στην Ελβετία, αλλά κυρίως με το γεγονός πως έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
    Θα σας εξηγήσω γιατί είμαι προκατειλημμένος και πού θέλω να καταλήξω. Ο κ. Καμμένος, ήταν στην επιτροπή για την υπόθεση Siemens. Που όλοι ξέρουμε πως δεν κατέληξε πουθενά. Ο κ. Καμμένος, ήταν επίσης μεγάλο υποστηρικτής του υπερνομάρχη κ. Ψωμιάδη. Που ξέρουμε πως κατέληξε. Υπήρξε υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, που όλοι επίσης, ξέρουμε που οδήγησε. Μπορώ όμως να είμαι σίγουρος πως όσα ισχυρίζεται είναι αληθή; Δεν είναι η δουλειά μου. Δυστυχώς όμως, ζούμε σε περιόδους που ούτε στη δικαιοσύνη μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.
    Καταλήγοντας. Ο Πάνος Καμμένος, είναι και αυτός, σημάδι των καιρών. Δεν ξέρω αν προσπαθεί, να σώσει το τομάρι του ρίχνοντας λάσπες (σε περίπτωση που το δικαστήριο δεν δεχθεί τις καταγγελίες του) ή αν σώζει το τομάρι του. Ξέρω όμως, πως δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Καλό είναι να ακούμε τους πάντες και ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Που ξέρεις…
    ΥΓ: Το βίντεο, αφορά τις καταγγελίες του για την οικογένεια Παπανδρέου. Συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας. Αφιερώστε 10 λεπτά να τη δείτε, έτσι για το γαμώτο…
    ΥΓ2: Για να ξεκαθαρίσω κάτι. Και τη ζωή να μου έσωζε ο κ. Καμμένος, δεν θα τον εμπιστευόμουν, ούτε θα τον συμπαθούσα. Λέω απλώς, πως καλό είναι να ακούμε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος Πάνος
    Δικάστηκες για συκοφαντία, κύριε Καμμένε, και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας. Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο , κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος , κύριε Καμμένε.
    Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
    Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
    Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από το καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
    Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
    Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και Καμμένος και δαρμένος
    Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.
    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.
    Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου