Ελεεινοί..


     Μέχρι χθες πιπιλάγατε το μυαλό του λαού με τα πρωτογενή σας πλεονάσματα!
     Προβληματιζόσασταν μάλιστα πώς θα τα μοιράσετε στους συνταξιούχους!!
     Σήμερα η έκθεση του ΔΝΤ προβλέπει μηδενικόπλεόνασμα για το 2013.
     Ελεεινοί! Τιποτένιοι!

     Μέχρι χθες ορκιζόσαστε ότι θα πιάσετε τους μεγάλους φοροφυγάδες!
     Σήμερα αφαιρείτε την αρμοδιότητα του ΣΔΟΕ για τον έλεγχο της ''λίστας Λαγκάρντ'', βάζετε στο αρχείο την λίστα αυτή και άλλες παρόμοιες (Λιχτενστάϊν, ακίνητα Λονδίνου, κλπ), αλλά εξακολουθείτε να στέλνετε ειδοποιητήρια για είσπραξη φόρων από εταιρείες ανύπαρκτες, και από πεθαμένους!
     Ελεεινοί! Τιποτένιοι!

     Μέχρι χθες διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα!
     Σήμερα το ΔΝΤ ζητάει ''πρόσθετα'' μέτρα ύψους 6,7 δις ευρώ για την επόμενη τριετία, εκ των οποίων τα 2,9 για τον χρόνο που έρχεται! Δηλαδή άμεσα!
     Ελεεινοί! Τιποτένιοι!

     Μέχρι χθες ομνύατε στην τιμή σας (!) ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ! Κι ότι το βλέπετε! Βλέπατε και την ανάπτυξη να έρχεται!
     Σήμερα η Κομισιόν κι οι δανειστές σας ζητούν αύξηση στα τιμολόγια νερού και ρεύματος, ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (άρα και θέρμανσης), σας ζητούν κι άλλεςΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ !
     Κι εσείς σε όλα αυτά θα πειθαρχήσετε, θα υπακούσετε!
     Ελεεινοί! Τιποτένιοι!

     Μέχρι χθες νομίζατε ότι θα τρομοκρατήσετε τον κόσμο με απειλές κατασχέσεων, φυλάκισης,  με απολύσεις, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !..
     ..με τους δήθεν ''μονόδρομους'', που οδηγούν τον λαό στις αυτοκτονίες και εσάς στην ατέρμονη εξουσία!
     Τιποτένιοι!

     Ξαμολύσατε και τον μπαμπούλα της ακροδεξιάς, του ναζισμού!..
     ..για να σκιαχτούμε!

     Υπάρχουν περισσότερο ακροδεξιοί από σας;
     Υπάρχει περισσότερος ναζισμός από το ΔΝΤ και την Κομισιόν;

     Αύριο ο λαός θα σας προσγειώσει..
     Και θα σας απονείμει όσα σας αξίζουν!..
     Ελεεινοί! ..

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Σήμερα ζητά ψηφοφόρους της χρυσής αυλής. Ελπίζω να έχουν μπόλικο ΣΑΛΙΟ!!! Να τον λούσουν ….?
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ-ΠΑΝ» ΚΑΙ ΣΙΑ;
    που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις αεροδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Ποιος ήταν και ποιος είναι ο Πάνος Καμμένος;
    ‘’Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις’’ ????
    Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..καρβουνότρενο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες μαύρες γραμμές καπνού , με βαγόνια αγκομαχούν να ακολουθήσουν; Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη και τρώει μέλι αχόρταγα , μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι πολιτικό θράσος διακατέχει τον αχόρταγο και απαίδευτο εραστής της προσωπικής αυταρέσκειας ; Τι ύφος Ναπολεόντειο λίγο πριν το Βατερλό του, είναι αυτό που παρουσιάζει ο δοτός πολιτικάντης, προκαλώντας και εξοργίζοντας ακόμη και τον ..εαυτόν του(;) όταν προκαλεί, υβρίζει και με ύφος αδιάντροπο δείχνει την ‘’σφραγίδα’’ της βουλευτικής και οικονομικής ασυλίας;
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά, δικάζεται και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε. Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
    Δηλαδή τον πληρώνουμε να ‘’κόβει βόλτες΄΄ στο Αιγαίο, με κότερα, ..αγνώστου ιδιοκτησίας και προέλευσης;
    Δηλαδή τον πληρώνουμε να παίρνει τα κάθε μορφής επιδόματα, ο αχόρταγος πολιτικός βουτυροκεφτές , που όταν ανοίξει το στόμα του , φεύγουν ακόμη και τα φτερωτά έντομα από τις μπούρδες που εκστομίζει.
    Όλοι αυτοί, οι ακρο-μέσο δεξιοί, τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ! ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ. ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ. 4.500 ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου