ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ "Βόμβα" από πρώην υπουργό ΝΔ: "Τους συνέλαβαν για να αποπροσανατολίσουν"



Συνεχείς αντιδράσεις από το ευρύτερο χώρο της δεξιάς καταγράφονται από τον τόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση το θέμα των συλλήψεων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Πέρα από τη πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ που από την περασμένη εβδομάδα (χαμηλόφωνα, όμως) την μεθόδευση με τις συλλήψεις στα σπίτια, την εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής, το τηλεοπτικό σόου κλπ. πριν λίγο ο βουλευτής, πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, ο γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, προχώρησε σε μία δήλωση που δείχνει ανάγλυφα το κλίμα που επικρατεί στον δεξιό χώρο για την υπόθεση.
 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της δικαστικής δίωξης βουλευτών και στελεχών ττου Λαϊκού Συνδέσμου, ο ανεξάρτητος βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Ν.Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα ότι η εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αποτελεί δομικό στοιχείο της δημοκρατίας μας, αλλά και ότι οι συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν να κρύψουν τη ζοφερή κατάσταση της χώρας και του λαού.
Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες εξακολουθούμε να εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην Δικαιοσύνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει μέχρι τέλους την ισχύ και την βαρύτητα του κατηγορητηρίου σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά παρακολουθούμε να καταρρέει με πάταγο η κυβερνητική προσπάθεια δημιουργίας εύκολων εντυπώσεων και όλη εκείνη η κούφια θριαμβολογία των εκπροσώπων της κυβέρνησης, με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού.
Δυστυχώς για την παράταξη που κάποτε εκπροσωπούσε ένα πολύ μεγάλο λαϊκό και πατριωτικό κομμάτι του λαού, η κατεδάφιση του νέου… success story που επιχειρήθηκε, έχει πάλι ένα όνομα: Αντώνης Σαμαράς.........

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ενότητα, σοβαρότητα και ελπίδα, που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να της προσφέρει…».
Είναι ο πρώτος πολιτικός του κεντροδεξιού χώρου που μιλάει ευθέως για πολιτική δίωξη των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου και αποτυχία της κυβέρνσης "με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού και την ανάδειξη της δήθεν «πυγμής» ενός, κατ’ ουσίαν πανικόβλητου πρωθυπουργού" και μάλιστα εκφράζει και μεγάλο τμήμα του εκκλησιαστικού γίγνεσθαι της χώρας.
Στο εσωτερικό της ΚΟ της ΝΔ, τώρα όλοι εμφανίζονται να λένε: "Εμείς είμασταν αντίθετοι, άλλοι περα΄συραν τον Α.Σαμαρά" αλλά τώρα είναι αργά. Τις πολιτικές εντyπώσεις τις έχουν χάσει. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΕΛ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
    "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Και εκεί που πικραμένοι και απογοητευμένοι παρακολουθούσαμε την τηλεόραση ‘’οπτικά’’ και αδιάφορα, ξάφνου παρουσιάζεται φευγαλέα ο σύγχρονος Ναβουχοδονόσωρ. Καβάλα πάνω στο γυαλισμένο του καλάμι και τραβώντας πίσω του ένα καφάσι μεταφοράς φρούτων και λαχανικών, προσπαθούσε να βρει χώρο να ‘’παρκάρει’’ στο λιμάνι της Ύδρας.
    Με βήμα αργό, όπως και το μυαλό του, διασχίζει την προκυμαία και πλησιάζει με ύφος ‘’ρόζ πάνθηρα’’ στο μεγάλο κοντινό ουζερί, και με περίεργη φωνή, αρχίζει να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο..
    ..Ναί σου λέω, ο Αλέξης συμφώνησε να με ψηφίσει για αρχηγό, δηλαδή σίγουρα σε λίγο θα είμαι πρωθυπουργός.
    -Ναι ρε μαλάκα σου λέω. Αυτός θα ψηφίσει εμένα γιατί ξέρω και Γαλλικά.
    -Μα τα κόμματά σας και οι ιδέες σας διαφέρουν, ακούγεται ξαφνικά μια φωνή, αφού κατά λάθος ο ιππότης της στρογγυλής ‘’καλάθας’’ είχε πατήσει κάποιο κουμπί και όλοι εκεί κοντά άκουγαν την συζήτηση.
    -Ποιες ιδέες και ποια κόμματα ρε μαλάκα; Αφού το ίδιο είμαστε. Έχεις έρθει καμιά φορά στο καφενείο της βουλής να δεις πως μιλάμε μεταξύ μας και τι λέμε;
    Ξαφνικά κάποιος κάνει νόημα στον Παναγιώτη πως ακούνε όλοι….
    Έτσι ,
    οι τελευταίες δε αφύσικες πολιτικές και παρά φύσει συνουσιακές-συνοριακές συνευρέσεις ακροδεξιών –μη χουντικών- βασιλικών, δυόσμων και ακροαριστερών ευρωπαικής κουλτούρας και απύθμενης αναζήτησης των οποίων η παρουσία κατά περιόδους χασοφεγγαριάς , του Πάνου και του Άλεξης, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ‘’ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    ‘’ Απ΄το πρωί με στη βροχή και μέσα στο λιοπύρι’’ για να μας σώσουν θέλησαν οι δύο καλογήροι ….!
    Μεγάλωσαν χωρίς..όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων σους΄΄.
    Σήμερα , ξεπουλάνε τους… μπακαλιάρους που πούλαγαν, και πουλάνε πολιτικά ‘’μπρόκολα’’!
    Τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας.
    Λέτε να δούμε τον πρώτο πολιτικο -ομοφυλοφιλικό δεσμό και συνοικέσιο που θα αναγεννήσει την νέα πατρίδα μας;
    Ρε ! δε πάτε να … Πακιστανιστείτε λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένος : "Με χαρά θα συνομιλήσω με τον Τσίπρα για να κάνουμε κυβέρνηση"

    Τι είπε στην εκπομπή του Γ. Αυτιά
    Για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

    «Με πολλή χαρά θα συνομιλήσω με τον κ. Τσίπρα όπως και με όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο διευκρίνισε ότι «ο καθένας θα διατηρήσει τις δικές του κόκκινες γραμμές».

    Παράλληλα, επιτέθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση λέγοντας: «Ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βενιζέλος συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ακολουθούν τις εντολές της τρόικας. Μάλλον όλοι μαζί είναι ένα αξεσουάρ της τρόικας».

    «Δεν πρόκειται να μειώσουν τίποτα από όσα λένε. Αυτό που θέλουν να κάνουν ουσιαστικά είναι να επιτύχουν το στόχο τους, δηλαδή την εσωτερική υποτίμηση. Η Ελλάδα είναι με “σωληνάκια” και θα τα τραβήξουν μετά τις γερμανικές εκλογές. Μιλάμε για μία χούντα η οποία εκτελεί ένα οικονομικό σχέδιο που επιτάσσει η τρόικα, το οποίο οδηγεί τον γκρεμό», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

    Αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μανωλάδα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι «ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς. Νεοναζιστές πυροβολούν τους εργάτες της φράουλας».

    «Έκαναν υπουργούς τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής. Αυτούς που πήγαιναν να υποστηρίξουν τον Πλεύρη στο δικαστήριο ή που χαιρετούσαν ναζιστικά. Τους έκανε υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά. Δεν ήταν με τον Πλεύρη μαζί ο κ. Γεωργιάδης ή ο κ. Βορίδης; Δεν ίδρυσε την ΕΠΕΝ και κυνηγούσε τον κόσμο με τσεκούρια; Και τους έκαναν υπουργούς γιατί; Έγιναν υπουργοί για να απενεχοποιηθεί η Χρυσή Αυγή», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου