ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ....ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!

hoechtief 1


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που επιβεβαιώνει ότι η Hoechtief δεν κατέβαλλε τον ΦΠΑ επειδή “έτσι θεώρησε”, δεν κατέβαλε τους σχετικούς φόρους, δεν τήρησε τους κανονισμούς περί παγίων και …έφυγε ανενόχλητη! Την ίδια στιγμή που πολύτεκνες οικογένειες βλέπουν τα σπίτια τους να κατάσχονται για χίλια ευρώ, ενώ η κυβέρνηση λεονταρίζει απέναντι στους αδύναμους καγχάζοντας για το “αναγκαίο” της φορολογικής της πολιτικής! Είναι εθνική ντροπή και εξαπάτηση. Από την Siemens μέχρι τα υποβρύχια, την ΜΑΝ και την Hoechtief, το πλιάτσικο των δισεκατομμυρίων μένει ατιμώρητο λες και βρισκόμαστε υπό Γερμανική κατοχή. Όπου ο ούνος εισβολέας κλέβει ανενόχλητος και φεύγει χωρίς να δώσει λογαριασμό.


Το χειρότερο; Ενώ βάσει του άρθρου 14 (ν. 2523/1997) η εταιρεία δεν έπρεπε να παίρνει φορολογική ενημερότητα λόγω αυτής της της ενέργειας, συνέχιζε κανονικά να διαχειρίζεται το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας!
Δείτε τα ντοκουμέντα που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για παρερμηνείες και συγχρόνως απονομιμοποιεί όλη την φορολογική λαίλαπα κατά των ανυπεράσπιστων πολιτών.

hoechtief 2

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΟΣ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΒΑΑΑΑΑΑΑΛΕ .. ΠΑΧΤΑ

    Ο κ. Καμμένος, που θέλει να λέγεται ηγέτης κόμματος, σε δημόσια εμφάνισή του, συνομιλώντας με κατοίκους της Χαλκιδικής, αναφερόμενος στο δήμαρχο της Χαλκιδικής και παρουσία κάμερας είπε: «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει, λιντσάρετέ τον! Εμείς μαζί σας». Ακολουθεί ένας έντονος διάλογος στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου, ο κ. Καμμένος διαψεύδει την είδηση, λέει ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ πολιτικής δήλωσης και προσωπικής συνομιλίας με πολίτες, αποκαλεί «ψεύτρα» την παρουσιάστρια και αποχωρεί. Νομίζω ότι δεν καταλαβαίνω ή ότι δεν ακούω καλά και ξαναβλέπω το απόσπασμα.

    Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Αρχικά, ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να ξέρει ότι είναι πρόεδρος κόμματος, άρα δημόσιο πρόσωπο. Ακολούθως, θα έπρεπε να ξέρει ότι τα δημόσια πρόσωπα, και δη τα πολιτικά όντα, από τη στιγμή που εκτίθενται οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με τη γλώσσα που χρησιμοποιούν. Και αυτό γιατί τα λόγια και οι πράξεις τους αναπαράγονται συνεχώς. Μια και μόνο δήλωση μπορεί να τους στιγματίσει (βλ. Θ. Πάγκαλο), και επιπλέον γιατί η υπερ- έκθεση έχει συνέπειες. Ο κ. Καμμένος, ως πρόεδρος ενός κόμματος με ποσοστό 11% περίπου, αντιπροσωπεύει μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι αυτή η προτροπή για επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο, και μάλιστα μπροστά στην κάμερα, εκφράζει τη μερίδα Ελλήνων που τον ψήφισε.

    Δεν ήταν πολιτική δήλωση αυτή, αλλά συνομιλία με πολίτες όπου απλά έτυχε να βρίσκεται μια κάμερα, ισχυρίστηκε. Και σε τι διαφέρει το ένα με το άλλο; Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι τις πολιτικές δηλώσεις τις γράφουν οι σύμβουλοί τους και απλώς τις διαβάζουν, ενώ στην επαφή με τον κόσμο είναι μόνοι τους. Μέχρι εκεί. Αναρωτιέμαι.

    Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ελευθερία του λόγου; Ως πότε ο καθένας θα μπορεί να μιλάει ελεύθερα και αλόγιστα, χωρίς να έχει συναίσθηση των συνεπειών των λεγόμενών του; Γιατί πολύ αμφιβάλλω για το αν σκέφτηκε ο κ. Καμμένος τι αντίκτυπο μπορεί να έχει η ενθάρρυνση για λιντσάρισμα του κ. Πάχτα, ή τι μπορεί να ακολουθήσει, νομικά πλέον, σε περίπτωση που ο κ. Πάχτας δεχτεί επίθεση.

    Το επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο αναμφισβήτητα εγείρει κάποια ερωτήματα περί δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου, τα οποία αποτελούν αντικείμενο για σκέψη και προβληματισμό. Όχι μόνο για τους πολιτικούς που αποφασίζουμε να μας εκπροσωπούν, αλλά και για την Ελλάδα στην οποία θέλουμε να ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου