Θα γίνουμε εμείς οι προδότες του Έθνους ή θα αντιδράσουμε;

Του Πέτρου Χασάπη
Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας φίλος και μου επισήμανε κάτι που με πάγωσε. Κάτι που δεν το είχα σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο.

Όταν, πάνω στη συζήτηση του είπα ότι η επιτήρηση στη χώρα μας προβλέπεται να συνεχιστεί μέχρι το 2064 και βλέπουμε, δηλαδή μέχρι τότε που...
θα εξοφλείται περίπου η τελευταία δόση της τρόϊκας και όταν τα παιδιά μας θα είναι παππούδες και θα έχουν τα δικά τους παιδιά και εγγόνια, μου επισήμανε το εξής:

«Το πρόβλημα για το σύστημα είμαστε εμείς σήμερα και όχι οι επόμενες γενιές. Εμείς είμαστε ο σημαντικός ιστορικός κρίκος που θέλουν να σπάσουν. Γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που ξέραμε πως ήταν τα πράγματα πριν και αντιδρούμε. Αν καταφέρουν να σπάσουν εμάς, το παιχνίδι τελείωσε. Μετά από εμάς, οι επόμενες γενιές θα βρίσκουν ως κάτι το φυσιολογικό αυτό που θα τους συμβαίνει. Επομένως δεν πρόκειται να αντιδράσουν».

Όταν το συνειδητοποίησα αυτό πάγωσα.
Το συμπέρασμα:

Αν εμείς σήμερα φίλοι μου, εμείς που ξέρουμε τι παίζεται και προβλέπουμε όλοι αυτό που έρχεται, δεν αντιδράσουμε και δεν πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας και την πατρίδα μας πίσω, τελειώνει οριστικά και η υπόθεση που λέγεται ελληνική ιστορική πορεία. Όλο το βάρος πέφτει στις δικές μας πλάτες. Άλλωστε εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για την κατοχή που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, για την κατάσταση στην οποία περιήλθε το γένος μας.

Συνηθίσαμε να είμαστε υπερήφανοι για την αρχαία Αθήνα, για τις Θερμοπύλες, για τον Μ. Αλέξανδρο, για το 1821, για το 1940 κ.λ.π. Όμως, όλα αυτά τα βλέπαμε από κάποια απόσταση ασφαλείας. Δεν έχουμε μάλλον συνειδητοποιήσει ότι σήμερα, είμαστε εμείς και κανένας άλλος, ο τελευταίος κρίκος αυτής της ιστορικής πορείας. Στα δικά μας αποκλειστικά χέρια είναι αυτή τη στιγμή η τύχη ολόκληρου του Έθνους, που έφτασε ως εδώ στην μακραίωνη πορεία του.

Θα είμαστε άραγε εμείς αυτοί που θα λιποψυχίσουμε  και θα προδώσουμε; Θα είμαστε άραγε εμείς ο αδύναμος κρίκος που θα σπάσει αυτή την υπέροχη ιστορική αλυσίδα του Ελληνισμού ή επιτέλους θα αντιδράσουμε; Όλοι αυτοί στο παρελθόν που μας έφεραν μέχρι εδώ, δεν υπολόγισαν τις θυσίες και την προσωπική τους βολή, όταν χρειάστηκε. Εμείς τώρα τι θα κάνουμε;

Σχόλια

  1. Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει;‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
      Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
      Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
      «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
      Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
      ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
      Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.

      Διαγραφή
  2. Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1941 ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….ΟΧΙ…. ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 1941 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. Εφημερίδα τών Καλαμών (Καλαμάτας): "Μια ειλικρινής συνεργασία με τις....Δυνάμεις του Άξονα θα μας έσωζεν ίσως από το Χάος.
    Τα αναιμικά από την πείναν παιδάκια, θα εύρισκον μίαν φέταν ψωμιού. οι τρικλίζοντες νήστεις γέροντες θα ημπορούσαν να τρώγουν άπαξ τουλάχιστον της ημέρας. αι θηλάζουσαι μητέρες δεν θα εξηντλούντο και η γενεά μας θα ίστατο ορθία εν μέσω της Ευρωπαϊκής καταιγίδος. Διατί να την αρνηθώμεν την συνεργασίαν αυτήν;
    Το επαναλαμβάνομεν: Οφείλομεν να προσγειωθώμεν. Άλλως ας πάρωμεν σφουγγάρι και ας σβύσωμεν εκ του Ευρωπαϊκού χάρτου και την Ελλάδα και την ιστορίαν και τα ιδανικά μας…»
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    Καμία διαφορά λοιπόν με τα σημερινά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα τουρκοκάναλα των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεφοπλιστών και των δημοσιογραφικών φερεφώνων τους που προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ της υποταγής μας στον Τραπεζικό Ζυγό.
    Ορίστε ρε!
    Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι Εθνοπροδότες Δωσίλογοι των Κατακτητών!
    Τα ίδια κι απαράλλαχτα λένε και σήμερα!
    Τα ίδια εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα σήμερα εκπεφρασμένα με τον ίδιο εμετικό τρόπο προσπαθώντας να καλλιεργήσουν στον ελληνικό λαό την κουλτούρα της Υποταγής.

    « Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε , τότε σύντομα θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου