Ώπα; Αποαρχαιοποίησαν την Στρογγύλη; Γιατί βρε παιδιά, αφού δεν υπήρχε “θέμα”. Συνωμοσιολογιες δεν λέγαμε; Για ρωτήστε τώρα τον κύριο Βενιζέλο…




Μεσα στην λαιλαπα των προδοσιων, της σταδιακης πωλησεων της Ελλαδος, της προγραμματισμενης καταστροφης της, της καταρρακωσεως της αξιοπρεπειας της σαν Εθνους, των αυθαιρεσιων, των κλοπων και λαμογιων (και μαλιστα «νομιμοποιημενων), των παρανομων και αντιΣυνταγματικων συλληψεων, εμαθα μολις εχθες (ελπιζοντας ότι αφ’ ενός αληθευει και αφ΄εταιρου ότι θα εφαρμοστη), ότι ο Υπουργος Πολιτισμου, κ. Π. Παναγιωτοπουλος, ανηρεσε την «αρχαιοποιηση» της νησου Στρογγυλης, καθιστωντας την μη γκριζα ζωνη (και ως εκ τουτου, όχι πλεον εις το ελεος των τουρκων), την οποια αυθαιρετα και μπαινοντας στις αρμοδιοτητες του ιδιου, ο «κ.» Βενιζελος, 
«γενναιοδωρα» (μια και είναι ιδιοκτησια του), ειχε πραξη.

Φυσικα, τα αποτελεσματα της προδοτικης γενναιοδωριας του «κ.» Βενιζελου, θα τα επωμιζοταν στο μελλον ο κ Παναγιωτοπουλος, ως υπευθυνος της θεσεως που καταλαμβανει και η Ιστορικη και πολιτικη «ρετσινια», δεν θα χρεωνοταν στον δραστη «κ.» Βενιζελο (Τουρκογλου για τους φιλους, ονομα που αν δεν απατωμαι σημαινει «γιος τουρκου»), αλλα στον Υπουργο Πολιτισμου, ο οποιος είναι αρμοδιος επι αυτου του ειδους των θεματων...........
Θα ηθελα, σαν Ελληνας, να ευχαριστησω και να συγχαρω τον Υπουργο Πολιτισμου, κ. Π. Παναγιωτοπουλο, που ειχε το Πατριωτικη συνειδηση και το Θαρρος, να υψωση την φωνη του και να σταθη στο Υψος που το Αξιωμα και η Πολιτικη του Αξιοπρεπεια, υπαγορευε.
Θα χρειαζοταν πολλοι Πολιτικοι σαν εκεινον αναμεσα στους πολιτικους μας.
Διονυσος
Dionysio Spiliotopoulos

πηγη

Σχόλια

  1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σκέψου ρε Έλληνα τι κατάφερες .
    Από τη μια μεριά ο Σαμαράς με τη χρυσή φόνισσα και το Καρατζαφέρη και από την άλλη ο Τσίπρας με τον Πάνο.
    Ρε μαλάκα Έλληνα, αυτή τη στάχτη που την Πας; Ο Αντώνης θα μας σώσει, που μας έχει ζαλίσει με τα ψυχολογικά του ξεσπάσματα, και τα παραμύθια της γιαγιάς του; Τι ξέρει ο Αντώνης από ζωή και από προβλήματα. Μόνο από φασισμό ξέρει. Είδες πως βοήθησε και οργάνωσε τους χρυσαλήτες και τώρα τους ‘’ξεπουλάει’’;
    Από την άλλη ο Τσίπρας του Λαφαζάνη , θα βρει λύση με τον Πάνο του Τέρενς ;
    Μαλάκα Έλληνα,όλοι αυτοί με τις μαλακίες τους και τις προδοσίες δημιούργησαν τη Χρυσή αυλή. Τη χρυσή αυλή, που την διέφθειραν και την ‘’οδήγησαν’’ σαν ανίσχυρο εργαζόμενο, στην εκμετάλλευση και στην προδοσία.
    Ήδη άρχισαν οι καναρινόκοτες , Σαμαράς και Πάνος να ρίχνουν ‘’δίχτυα και ξόβεργες’’ στους απλούς ψηφοφόρους της δεξιάς, που τους έχουν ΣΙΧΑΘΕΙ και αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους.
    Ποιος υποσχόταν και έταζε ‘’λαγούς με πετραχήλια’’ στους αφελείς και απογοητευμένους, άνεργους ψηφοφόρους της δεξιάς;
    Φαντάσου, να γίνουν εκλογές και να μαλώνει ο Πάνος με το Λαφαζάνη και τον Παπαδημούλη , ποια υπουργεία θα πάρουν;
    Τελικά μου φαίνεται ότι πέσαμε όλοι στην παγίδα. Αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΓΑΠ ήταν πιο σοβαρός και πιο ειλικρινής από όλους.
    Μήπως βιαστήκαμε ; Τουλάχιστο αυτός αγωνίστηκε, ενώ σήμερα όλοι τους αλληλοτρώγουνται για τη μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΑΛΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΠΑΝΟΥ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ΄ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ-ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ποιο επικίνδυνος για τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τα σκαλοπάτια της πολιτικής στην χώρα μας, ο νυν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος η αλλιώς Τούρκογλου.
    Το ανθρωποειδές αυτό υπήρξε ο υπεύθυνος των συνταγματικών νόμων τύπου «βασικών μετόχων», «ευθύνης υπουργών» και αυτών για την δικαιολόγηση της συνταγματικότητας όλων των Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων με την Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, των εξευτελιστικών για την δημοκρατία φασιστικών νόμων 1178/1981 και 3126/2003 και των άρθρων του συντάγματος 19 παρ. 3 και 86. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16 του 2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Στο νόμο αυτό ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003. Αυτός θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους, αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης.
    Ως υπουργός Πολιτισμού επεδίωξε την ανέγερση περσικού μνημείου στον Μαραθώνα χαρακτηρίζοντας «την κοσμοϊστορική μάχη» στον Ταχυδρόμο της 24.02.2001 σαν ένα «ξενοφοβικό και ρατσιστικό» ιδεολόγημα και τον Μαραθώνα σαν ένα απλό «τοπωνύμιο».
    Εμπόδισε τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αίγυπτο για εντοπισμό του τάφου του Μεγάλου Αλέξανδρου και την προβολή του Αρχανθρώπου του Σπηλαίου Πετραλώνων Χαλκιδικής που εντοπίστηκε από τον ανθρωπολόγο και αρχαιολόγο Άρη Πουλιανο.
    Συνέβαλε στη καταστροφή αρχαιοελληνικών χώρων σε όλη την Ελλάδα χρηματοδοτώντας κάθε αρχαιολογική δραστηριότητα για ανασκαφές βυζαντινών μνημείων που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Οι εγχώριοι κερδοσκόποι βρήκαν στο πρόσωπο του ανθρωποειδούς αυτού τον καλό και αξιόπιστο συνεργάτη τους.
    Με τους νόμους που ο ίδιος ως υπουργός Δικαιοσύνης έφτιαξε, εξασφάλισε προς το παρών την ατιμωρησία του και των άλλων καθαρμάτων της διαπλοκής, στα οποία ως υπουργός Πολιτισμού ανάθετε απ’ ευθείας έργα των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ κατάστρεψε τη χώρα, θυσίασε τις ημέρες μας και σπατάλησε τις ζωές μας και η απώλεια επαφής του με την πραγματικότητα δε συνιστά άλλοθι. Πρόκειται για το παράδοξο της συνειδητής παραφροσύνης. Πληρώνουμε απωθημένα μιας προσωπικότητας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Εάν δεν του περάσουν χειροπέδες τότε σίγουρα θα του περάσουν ζουρλομανδύα σύντομα…
    Εάν υπήρχε στην Ελλάδα Δικαιοσύνη θα επαναφερόταν η θανατική ποινή μόνο και μόνο για να ντουφεκιστεί ‘η να κρεμαστεί αυτό το ανθρωποειδές που συστηματικά έσβησε τα ίχνη του για την εγκληματική του συμπεριφορά για να αποφύγει την τιμωρία του.
    Όλα τα καθάρματα της ευρύτερης ελληνικής ιστορίας έχουν τα ίδια προδοτικά χαρακτηριστικά, είτε αυτά είναι ανθρωπολογικά, είτε εθνικοπολιτικα, είτε οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΟΥΝ Η ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου