Οι ΑΝ.ΕΛ. θα στηρίξουν πρόταση για εξεταστική σχετικά με τα υποβρύχια

Οι ΑΝ.ΕΛ. θα στηρίξουν πρόταση για εξεταστική σχετικά με τα υποβρύχιαΟι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα στηρίξουν πιθανή πρόταση για εξεταστική επιτροπή αναφορικά με το θέμα των υποβρυχίων.
Αυτό αποφασίστηκε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κοινή συνεδρίαση της επιτροπής Άμυνας και της γραμματείας Τεκμηρίωσης του κόμματος, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου. Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε να αναδειχθεί το ζήτημα των υποβρυχίων, το οποίο, όπως είπε στέλεχος του κόμματος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ο Πάνος Καμμένος το έχει ανακινήσει από το 1998».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πιθανόν να κινηθούν και δικαστικά εξετάζοντας όλες τις εκδοχές της υπόθεσης των υποβρυχίων. Στην κοινή συνεδρίαση μετείχαν, πέραν του Πάνου Καμμένου, οι βουλευτές Γιώργος Νταβρής, Γαβριήλ Αβραμίδης ο γραμματέας του Κινήματος Σπύρος Γαληνός και ο γραμματέας Τεκμηρίωσης Χάρης Παπασπύρου.

Σχόλια

  1. ΠΑΝΟ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ !!!!!!!

    H συγγνώμη του Χίου
    Το τηλεοπτικό κανάλι "Κόντρα" και ο παρουσιαστής της εκπομπής "Μακελειό" Στέφανος Χίος ανακάλεσαν όλους τους χαρακτηρισμούς του παρουσιαστή κατά του αδελφού του πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές (14, 21 και 22 Μαΐου 2011).
    Σε σχετική δήλωση αναγνωρίζεται ότι οι χαρακτηρισμοί ήταν "ιδιαίτερα οξείς" και τονίζεται πως "ο παρουσιαστής και ο σταθμός δηλώνουμε ότι ανακαλούμε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς, καθώς δεν υπήρχε από μέρους μας καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Νίκου Παπανδρέου και της οικογένειάς του, τους οποίους τιμούμε πλήρως".
    Εμείς λέμε μπράβο σε αυτούς που έχουν τον ανδρισμό και ζητούν συγγνώμη..... Αλλά ας μας πει ο αγαπητός Χίος τότε ότι από εδώ και πέρα να τον βλέπουμε μόνο και μόνο για να γελάμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CDS του..KAMMENOY
      ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ !!!
      Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Ανδρέα Παπανδρέου για τα CDS. Έκθετος ο Καμμένος.
      Μετά από τόνους λάσπης, επί 3 χρόνια, για την οικογένεια Παπανδρέου και τα "CDS", ήρθε η ώρα της ελληνικής δικαιοσύνης.

      Και η ελληνική δικαιοσύνη εξέδωσε απόφαση - κόλαφο για τους συνωμοσιολόγους.

      Η ουσία της αγωγής του Αντρέα Παπανδρέου κατά του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, έγινε δεκτή από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και ο τελευταίος καταδικάστηκε για εξύβριση και απαξιωτικές δηλώσεις εναντίον του πρώτου, για δηλώσεις που «δεν προσιδιάζουν με εκείνον τον λόγο που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μία ευνομούμενη πολιτεία» όπου «με κανένα τρόπο δεν μπορεί να είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας του οποιουδήποτε».

      Με την απόφαση το δικαστήριο απεδέχθη ότι,
      οι δηλώσεις του κ. Καμμένου εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου, είχαν σκοπό την εξύβρισή του, έτρωσαν την τιμή και την υπόληψή του, προσέβαλαν την προσωπικότητά του παράνομα και υπαίτια και σε ορισμένες περιπτώσεις περιείχαν σαφείς απειλές με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση του Ανδρέα Παπανδρέου, που θα μπορούσαν από κάποιους να εκληφθούν και ως πρόσκληση βιαιοπραγιών.
      Επίσης στη σελίδα 29 της απόφασης, και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, υπάρχει και η εξής κρισιμότατη, ουσιαστικότατη αναφορά στην υπόθεση: «Ο πλέον όμως κρίσιμος ισχυρισμός των επίδικων δημοσιευμάτων, ότι δηλαδή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πώλησε τα CDS που κατείχε στην εταιρία "Unigestion SA" δεν επιβεβαιώνεται από τα προσκομισθέντα αποδεικτικά στοιχεία».

      Ο Π. Καμμένος καταδικάστηκε όχι μόνο σε χρηματική ικανοποίηση 30.000 ευρώ, αλλά και σε απαγόρευση επανάληψης των εξυβριστικών χαρακτηρισμών με ποινή 500 ευρώ κάθε φορά που αυτοί θα επαναλαμβάνονται στο μέλλον.

      Παρά την καταδίκη του, ο Π.Καμμένος
      συνεχίζει την παραπληροφόρηση αναγγέλλοντας
      συνέντευξη τύπου και δηλώνοντας αυτολεξεί τα ακόλουθα:

      «το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με χθεσινή απόφασή του απέρριψε στο σύνολό τους και τις δυο αγωγές του κ. Αντρίκου Παπανδρέου κατά του κ. Πάνου Καμμένου, δεχόμενο ως αληθείς τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Πάνου Καμμένου για την συμμετοχή του κ. Αντρίκου Παπανδρέου σε κερδοσκοπικές εταιρείες διεθνών funds που πόνταραν υπέρ της ελληνικής χρεοκοπίας κάνοντας μάλιστα λόγο και για εσωτερική πληροφόρηση του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου από συνεργάτες του αδελφού του κ. Αντρίκου Παπανδρέου που μετείχαν στις ίδιες εταιρείες με τον τελευταίο»,

      Διαγραφή
    2. Για αυτό αξίζει να διαβάσει κανείς αυτολεξεί τι έκρινε η δικαστική απόφαση 2644/2013 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:

      «Δέχεται εν μέρει την από 19.11.2012 αγωγή.

      Υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των τριάντα χιλιάδων
      ευρώ με το νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής.

      Απαγορεύει στον εναγόμενο να προσβάλει εφεξής τον ενάγοντα διατυπώνοντας για εκείνον με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις, ομοίου ή αναλόγου περιεχομένου με εκείνες που κρίθηκαν με την παρούσα απόφαση ως προσβλητικές της προσωπικότητάς του, με αναφορά ή αφορμή τα γεγονότα που αποτέλεσαν αντικείμενο της παρούσας δίκης.

      Απειλεί εναντίον του για την περίπτωση παράβασης της συγκεκριμένης απαγόρευσης και για κάθε φορά που τυχόν τούτο συμβεί χρηματική ποινή ποσού πεντακόσιων ευρώ

      Επιβάλει σε βάρος του εναγομένου μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος ποσού χιλίων εκατό ευρώ.»

      Προς κρίση οποιουδήποτε διαθέτει έστω και ελάχιστη νοημοσύνη…..

      Με λίγα λόγια: Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Α. Παπανδρέου και της οικογένειάς του, ψεύτης και συκοφάντης ο Π. Καμμένος για τα CDS.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….
      «Σαλτάρουν και…σαλπάρουν ’’ οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α.
      Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους.
      Πληρώνουν ασύστολα οι ‘’φονιάδες της δημοκρατίας’’ και λασπολογούν αφού δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ! πλέον πολιτικό επιχείρημα να παραουσιάσουν
      [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
      Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
      Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα, θεωρώντας...
      ...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]
      Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποδεικνύεται πως είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
      Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
      Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
      Σήμερα όλοι ντόπιοι και ξένοι ομολογούν δημοσίως και κατ΄ιδίαν, ότι σωτήρας της Ελλάδας υπήρξε ο Γιώργος Παπανδρέου.
      Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες αριστερούς ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
      Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
      Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
      ΥΓ
      Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
      Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
      Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
      Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.
      Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου,
      μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές. Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης.
      Απλούς Έλληνες πατριώτες, που αγαπάνε την πατρίδα μας, και πιστεύουν στην ευνομία στην ισονομία στην αλληλεγγύη, στην κοινωνική δικαιοσύνη.
      Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.
      Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.

      Διαγραφή
  2. Καμμένος - Τσαπανίδου | Η αντιπαράθεση για το ‘λιντσαρισμα’
    «Είστε αστεία και ψεύτρα» είπε ο κ. Καμμένος στην Πόπη Τσαπανίδου και στη συνέχεια αποχώρησε μόνος του από το πλατώ.
    Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά την τηλεοπτική του αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια του STAR, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία του απάντησε: «Έπρεπε να σας πετάξω από το στούντιο», αποχώρησε οικειοθελώς.
    Μάλιστα, αφορμή για την αντιπαράθεση στάθηκε η προτροπή του κ. Καμμένου σε κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα.
    Ο κ. Καμμένος δήλωσε νωρίτερα ότι εννοούσε «πολιτικό λιντσάρισμα» και είπε συγκεκριμένα: «Δεν ήταν δήλωση στις κάμερες, ήταν μια συζήτηση που είχα με μανάδες που τα παιδιά τους έπιναν επί 22 ημέρες νερό με αρσενικό. Με ρώτησαν λοιπόν: Τι να κάνουμε με τον Πάχτα; Να τον λιντσάρουμε; Και τους είπα: Ναι, να τον λιντσάρετε πολιτικά. » Δεν είπα να τον δείρουν, είπα να τον λιντσάρουν πολιτικά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      Η ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
      ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του ..Πάνου
      Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
      Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
      Έγινε κι αυτό!
      Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

      Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
      (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

      Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής, που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.

      Διαγραφή
  4. “Οι εντιμότατοι φίλοι του Νικολά Σαρκοζί.

    Των ΒΑΣ. ΣΙΟΥΤΗ, Ν. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Τι κοινό έχουν ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων και οι βουλευτές της Ν.Δ., Χρ. Ζώης (μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών; Είναι και οι τέσσερις ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy).

    Η σχέση Σαρκοζί-Ντασό είναι μια κλασική ιστορία παράλληλων σχέσεων: Ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί. Τόσο στενός, μάλιστα, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

    Στην οικογένεια ανήκει και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro», η οποία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές δούλεψε εναντίον μιας νέας υποψηφιότητας του Σιράκ, προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για τον Νικολά.

    **Ο Α. Λερουά, διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα και πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του Σαρκοζί, έχει άλλη άποψη: «Πρόκειται, για μία συναρπαστική προσωπικότητα. Εμένα μου αρέσει που δεν μιλάει σαν πολιτικός. Δεν μασάει τα λόγια του».

    – Είστε όμως πρόεδρος στον Σύλλογο Φίλων Σαρκοζί και ταυτόχρονα διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ενός τύπου ασυμβίβαστο ανάμεσα στις δύο αυτές θέσεις;

    «Η “Ντασό” είναι μια ιδιωτική κι όχι κρατική εταιρεία. Είμαστε στο έτος 2007, και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του. Έχω, άλλωστε, συνεργάτες που είναι σοσιαλιστές. Είμαστε μια εταιρεία με διεθνή παρουσία, αλλά πλέον δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στα αεροσκάφη τύπου Φάλκον…», είναι η απάντησή του.

    **Εκτός από τα «Φάλκον», βέβαια, ο όμιλος παράγει και τα μαχητικά «Ραφάλ», για τα οποία ασκείται έντονο πρέσινγκ στην ελληνική κυβέρνηση. Πέρυσι μάλιστα ο υπουργός Άμυνας είχε συναντήσει τη γαλλίδα ομόλογό του, Αλιό Μαρί, συνοδεία του βουλευτή Χρ. Ζώη. Η εφημερίδα «Φιγκαρό» ήταν εκείνη που έσπευσε τότε να γράψει ότι θέμα της συνάντησής τους ήταν η ενδεχόμενη αγορά των γαλλικών μαχητικών.

    **Σε επικοινωνία της «Κ.Ε.» με τον Χρ. Ζώη, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο κλαμπ Φίλων του Σαρκοζί, αρνήθηκε όμως ότι γνωρίζει τον Ανρί Λερουά: «Μπήκα στο κλαμπ μόνο επειδή είμαι πρόεδρος της ελληνογαλλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας».

    Ο ίδιος ο διευθυντής της «Ντασό», ωστόσο, μιλώντας στην «Κ.Ε.» τον διαψεύδει: Δηλώνει ότι γνωρίζει τον βουλευτή της Ν.Δ. καθώς αμφότεροι ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

    * Συμπέρασμα. Αν την επόμενη Κυριακή στη Γαλλία επικρατήσει ο δεξιός υποψήφιος κάποιοι φίλοι του στην Αθήνα θα πανηγυρίσουν περισσότερο από αρκετούς Γαλάτες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της
    ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ….
    "Σαλτάρουν και…σαλπάρουν " οι διάφοροι Θέμοι , Πάνοι και λοιπά μου@@@@@α ολυμπιακών διαδικτυακών διαστάσεων.
    Επί τέλους η δικαιοσύνη αναλαμβάνει το έργο της αποκατάστασης της αλήθειας και της τιμωρίας των κόπρων του νεοφασισμού, της ρεμούλας, της παραπληροφόρησης των φοβισμένων τρωκτικών , των άθλιων σπεκουλαδόρων και των νταβατζήδων πατρώνων τους. Πίστευαν, ότι μια ζωή θα ασελγούσαν εις βάρος των Ελλήνων, καλυπτόμενοι πίσω από βρώμικα κατεστημένα και άθλιους σπεκουλαδόρους. Συκοφαντούσαν, ύβριζαν, λοιδορούσαν, παραπληροφορούσαν, εκβίαζαν και ψευδολογούσαν ασύστολα και ατιμώρητα.
    Παραθέτουμε μερικές δικαστικές υποθέσεις, που θα συγκινήσουν τον ελληνικό λαό, τόσο με το αποτέλεσμά τους , όσο και με τους κατηγορούμενους, εκφραστές της αθλιότητας.

    1). [[Καταρρέει πανηγυρικά ο μύθος περί αλλοίωσης του ελλείμματος του 2009
    Τη μη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος των κατηγορουμένων στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ), μετά το πέρας της ανάκρισης, εισηγείται 5η Ειδική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών.
    Συγκεκριμένα, η κ. Ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, πρότεινε να μη συνεχιστεί η διαδικασία σε βάρος της κ. Αθανασίας Ξενάκη και των κ. Ανδρέα Γεωργίου (Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ) και Κωνσταντίνου Μολφέτα , θεωρώντας...
    ...ότι δεν υπέπεσαν σε αξιόποινες πράξεις.]]

    2 ). Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή) στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας. Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.

    3). Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη μετά από πολύμηνη έρευνα για την υπόθεση μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε καταθέσει σε υποκατάστημα γαλλικής τράπεζας το 2007.Ο εκδότης διώκεται πλέον για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αδικήματα που αφορούν ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν δικαιολογείται βάσει των οικονομικών στοιχείων που έχει δηλώσει.

    4). Παρέμβαση εισαγγελέα για ενδεχόμενη υπόθεση φοροαποφυγής της οικογένειας Καμμένου Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ», για την υπόθεση φοροαποφυγής του σκάφους της οικογενείας Καμμένου.
    Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής, έδωσε παραγγελία στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ζητώντας...
    ...διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη εγκλημάτων φοροδιαφυγής από εμπλεκόμενα στα δημοσιεύματα πρόσωπα.

    5). ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!
    «ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
    Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας », ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών.
    Κατά δήλωση Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!! Ο Βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες » του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία. Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διαπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποινική έρευνα για το σκάφος «Iliatoras of London»
    Στις 5 Ιουλίου 2013 από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ξεκίνησε ποινική έρευνα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London»: συγκεκριμένα, ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής διέταξε τους Οικονομικούς Εισαγγελείς Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη να διενεργήσουν ποινική προκαταρκτική έρευνα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του μήκους 18 μέτρων σκάφους αναψυχής «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, που ήταν δηλωμένο σε offshore εταιρείες σε «φορολογικούς παράδεισους» όπως η Νήσος του Μαν. Αντικείμενο της δικαστικής έρευνας είναι να διακριβωθεί η τέλεση ή μη του αδικήματος της φοροδιαφυγής από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, που είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παν. Καμμένος και ο πατέρας του Ηλίας Καμμένος.[46]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΟΣ: ΝΑΙ< ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΟΣ……..!!!!
    ΠΑΝΟ..ΠΑΝΟ ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ‘’ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ’’ ..????
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ..σπούργητας??
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    1.Σήμερα ζητά ψηφοφόρους της χρυσής αυλής. Ελπίζω να έχουν μπόλικο ΣΑΛΙΟ!!! Να τον λούσουν ….?
    2.Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη; Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου