Σαμαράς: Η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή της Ελλάδας...."Οι δίκες ειναι περιττές έβγαλε την απόφαση ο Χατζηαβάτης"

Αυστηρό μήνυμα Σαμαρά από το Ισραήλ – Η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή της Ελλάδας – Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό – Αποτελεί ντροπή για κάθε χώρα – Πιο ισχυρή από τον εξτρεμισμό η δημοκρατία
Μήνυμα για τον “εξαφανισμό της Χρυσής Αυγής από την πολιτική ζωή της Ελλάδας” απέστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο ελληνο-ισραηλινό επιχειρηματικό φόρουμ στην Ιερουσαλήμ.
“Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε την Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου” διακήρυξε ο πρωθυπουργός.
Παράλληλα ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε το “νεοναζιστικό κόμμα ντροπή για οποιαδήποτε χώρα”, αλλά και για την Ελλάδα που έχασε το 10% του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια της κατοχής.
Πρόσθεσε ότι....
η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στην φυλακή, πολλά στελέχη της έχουν συλληφθεί, ενώ υπογράμμισε ότι “η Δημοκρατία με σεβασμό στους νόμους είναι ισχυρότερη από τον εξτρεμισμό”.
[...]

www.bankingnews.gr

Σχόλια

  1. ΟΙ Μανιάτες ΑΠΑΙΤΟΥΝ Δικαιοσύνη .
    Οι Μανιάτες υπενθυμίζουν στο Σαμαρά το: {{ δεν καταδεχόμαστε}}

    Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την ψήφιση της τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό της Μάνης, που έγινε στο νόμο 4012 άρθρο 67 και ΦΕΚ 24 Πρώτο 13/2/2012. Με την τροπολογία αυτή η Μάνη υπήχθη στις εξαιρέσεις του τεκμηρίου κυριότητας που μέχρι τότε ίσχυαν υπέρ του Δημοσίου. Από τότε και μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΕ! ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει στην ‘’πολιτική’’ που εφαρμόζει το αρμόδιο δασαρχείο Καλαμάτας.

    Οι Μανιάτες εξακολουθούν να είναι εξοργισμένοι με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά ,όσο και των πολιτικών του φίλων ,υπαλλήλων πρώην και νυν, που ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ! στις θέσεις εξακολουθούν να «τιμωρούν» τους Μανιάτες για την νικηφόρο προσπάθεια που έκαναν.

    Κύκλοι των Μανιατών Καλαμάτας αλλά και της περιοχής του Δήμου Δυτικής Μάνης, που βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα στα δικαστήρια από τον άγριο διωγμό των υπαλλήλων του Δασαρχείου και της Δνσης Δασών, δηλώνουν οργισμένοι ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    Μυριάδες μηνύσεις εις βάρος υπαλλήλων του Δασαρχείου
    τα τελευταία χρόνια «μπαίνουν στο ράφι» από ορισμένους δικαστές, ώστε να επιβεβαιώνονται οι υπάλληλοι που προκλητικά και ειρωνικά δηλώνουν στους Μανιάτες: {{ Εμας δεν μας δικάζουν γιατί είμαστε υπάλληλοι, τσάμπα χαλάτε χαρτόσημα }}

    Τι ακριβώς συμβαίνει;
    Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
    δώστε εντολή σε ανώτατο δικαστή για να ρίξει μια ματιά στις μηνυτήριες καταγγελίες Μανιατών που δεν αρνούνται να καταθέσουν και επωνύμως , αν πάρουν τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις.
    Είναι πράγματι τόσο ‘’δυνατοί’’ οι υπάλληλοι φίλοι του κυρίου Σαμαρά που ζητούν εκδίκηση, προβαίνοντας σε πλήθος αγωγών εις βάρος των Μανιατών, που πίστεψαν στη δικαιοσύνη και τώρα βλέπουν ότι όχι μόνο ΚΑΜΙΑ μήνυση εναντίον των υπαλλήλων ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ των δικαστηρίων και τώρα οι υπάλληλοι, ασκούν αγωγές, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση ???

    Ποιος ανώτατος δικαστής να κάνει έλεγχο, ενημερώνοντας τους Μανιάτες να παρευρίσκονται , ώστε να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πλήρως ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου