Καμμένος: Προδοσία το κλείσιμο των αμυντικών βιομηχανίων

kammenos-prodosia-to-kleisimo-twn-amyntikwn-biomhxaniwnΗ προσπάθεια να κλείσουν οι αμυντικές βιομηχανίες της χώρας είναι η προσπάθεια να καταργηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τους εργαζομένους της ΕΒΟ στο Αίγιο.
«Δεν έχουμε μία πολιτική απόφαση, έχουμε διάπραξη ποινικού αδικήματος. Είναι απιστία σε βάρος του Δημοσίου, είναι προδοσία σε βάρος της χώρας», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.
Η ΕΒΟ, συνέχισε, δεν είναι μία βιομηχανία, η οποία κερδίζει ή έχει ζημιές αλλά είναι μία βιομηχανία για την οποία εκκρεμούν παραγγελίες, ικανές όχι απλώς να συντηρήσουν το εργοστάσιο αυτό, αλλά να συντηρήσουν όλα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, αλλά και όλη την ελληνική αμυντική βιομηχανία.
«Ζητάμε από όλη την αντιπολίτευση, αλλά και από τους πολίτες, να δουν ποια είναι η πραγματικότητα και ποιος είναι ο σχεδιασμός των δανειστών και των οργάνων τους, δηλαδή της συγκυβέρνησης», κατέληξε.

Σχόλια

  1. Και Καμμένος και δαρμένος
    Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.
    Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν [tovima]...
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αφού μάζεψε ψήφους με ψευδή καταγγελτικό λόγο, εθνικιστικές κορώνες και κρέμασμα των υπευθύνων που πρόδωσαν τη χώρα, σιγά σιγά έρχεται η αποδόμηση διότι το ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Τελικά, ο Αντρίκος Παπανδρέου δεν πόνταρε στη χρεοκοπία της Ελλάδας, το μνημόνιο αποδείχθηκε και στην περίπτωση της Κύπρου ότι ήταν μη αποφευκτέο, ο Φούχτελ και ο Μούχτελ δεν σκόπευαν στη διάλυση της πατρίδας και οι προδότες έκαναν τις πολιτικά υπεύθυνες επιλογές για τη χώρα. Και σα να μην έφτανε η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τον Καμμένο, έρχεται η κατραπακιά της off shore και η πιθανή φοροδιαφυγή, η οποία αναμένεται να ρίξει τον πολιτικό Καμμένο στην αφάνεια.
    Σαν χθες θυμάμαι την πύρινη ομιλία Καμμένου στη βουλή, τον Φλεβάρη του 2011, στην οποία μας παρακινούσε να αφήσουμε τους γονατισμένους και τους προσκυνημένους και να πάμε μαζί του, για την πατρίδα, για το μέλλον το παιδιών μας και μας τόνιζε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Πιο ώριμοι, σήμερα, δηλώνουμε έτοιμοι να τον ακολουθήσουμε. Προτείνω η πρώτη συνάντηση να γίνει στο *λονδρέζικο* σκάφος και στο μπουφέ να ρέει το σούσι.
    Αναδημοσιεύω τη γνωστή πατριωτική ομιλία Καμμένου, με επίλογο το γνωστό σφίξιμο της γροθιάς την οποία θυμάμαι να κάνουν share και retweet ακόμη και οι ορθολογιστές διαδικτυακοί μου φίλοι. Δείτε τον, ξανά, τώρα πια, με συμπάθεια. Άλλωστε, το δούλεμα που έπεσε σύννεφο, τρένο ήταν και πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Πόση πολιτική αθλιότητα κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!
    Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει;
    ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η
    =============================
    επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Π Καμμένος γόνος ,
    δισεκατομμυριούχων ,που ασχολείται με την πολιτική ,κυρίως για να δώσει κάποιο ενδιαφέρον νόημα στην ζωή του, παίζοντας στην κυριολεξία ,τον χωρίς όρια επαναστάτη ,και κατήγορο ,στην αρχή κατά του ΠΑΣΟΚ ,για σκάνδαλα ,που τα ανακάλυπταν προέβαλλαν τα ελεύθερα blogs, όπως ισχυρίστηκε στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρέα Α. Παπανδρέου και μετά εναντίον των πάντων , και χωρίς ίχνος ντροπής , φορώντας τον μανδύα του υπερπατριώτη ,θυμήθηκε ακόμα και την Γερμανική Κατοχή, έχοντας το θράσος ,να χρησιμοποιήσει και να καπηλευθεί ,το μαρτυρικό Δίστομο ,την πόλη παγκόσμιο σύμβολο της ναζιστικής θηριωδίας, για να αναγγείλει σε αυτή την πόλη την ίδρυση ,του κόμματος του ,με τον πιασάρικο τίτλο ...Ανεξάρτητοι Έλληνες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πνιγήκαμε στην πολιτική μπουρδολογία
    Πνιγήκαμε στην πολιτική μπουρδολογία. Ο διάσημος μπουρδολόγος Πάνος κατακαημένος μας έκαψε τα αυτιά.
    Αλήθεια τι ακριβώς προτείνει, τι ακριβώς γνωρίζει, τι ακριβώς θέλει ο πυρπολητής του κυκλαδίτικου βοριά; Μήπως πιστεύει ακόμη ότι θα συλλάβει τον Αείμνηστο αγκαλιά με την 17 Νοέμβρη.
    Πόση πολιτική τρικυμία έχει στο στεγανό διαμέρισμα του έσω ωτός; Πως μπορεί να λέει όλα αυτά που την επομένη στιγμή έχει ξεχάσει;
    Είναι δυνατόν κάθε φορά που βλέπουμε τον Πάνο να μας ‘’πιάνει’’ τόση φαγούρα σε όλα τα ευαίσθητα όργανά μας; Είναι δυνατόν κάθε φορά που θα ανοίξει το στόμα του να γνωρίζουμε με τι τρόπο θα περιγράψει το τέλος της διαδικτυακής σύνδεσης μα το δορυφόρο’’ τρακα-τρούκα’’ του Άρη;
    Πόσους ανέμους και θύελλες θα ψαροντουφεκιάσει , είτε εν γνώσει του ,είτε και εν αγνοία του;
    Και επειδή η ‘’εργασία δεν είναι για τον άνθρωπο, απόδειξη ότι τον κουράζει, όπως λένε και οι Γάλλοι ..συνταξιδιώτες του, στο ταξίδι της ασύμμετρης απειλής του διαστήματος των φεγγαριών ! συνεχίζει να κουράζει τους άλλους, όταν του δώσουν μικρόφωνο.
    Έτσι ανέθεσε, το πρόγραμμα πολιτικοαποβλάκωσης στα σκουριασμένα μυαλά των ‘’δια-δικτυωμένων’’.
    Κι έτσι άνθρωποι ανώριμοι οι παλιοί μας… γνώριμοι χαφιέδες,
    έπιασαν ‘’δουλειά’’ οι καφενόβιοι ρακοσυλλέκτες της διαπλοκής.
    Νομίζουν, ότι βρίσκονται στο..2010, οι έμποροι της άσπρης βλακείας και ψάχνουν πάλι για πελάτες. Νομίζουν ότι και αυτή τη φορά θα κάνουν ..μεγαλύτερη τρύπα στο νερό !
    Πήραν και αυξήσεις. Πληρώνει αβέρτα ο χαζομα@@@@κας παρλαπίπας της ηγεσίας των ανελεύθερων πολιορκημένων ηλιθίων.
    Οι ίδιοι πάντα υπόνομοι του διαδικτύου και τα ίδια ΠΑΝΤΑ τρωκτικά της λασπολογίας και της διαπλοκής των ολυμπιακών διαστάσεων .
    Μικροί και ευτελείς, καμένη ακροδεξιοσαβούρα, εκτελώντας ‘’συμβόλαια’’ πολιτικής δολοφονίας ,προσπαθούν να αποκτήσουν..δόξα γράφοντας σχόλια, που ούτε οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας δεν θα τολμούσαν. Πληρώνονται για να υβρίζουν, να συκοφαντούν και πουλάνε βρώμικες ..επιθυμίες διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου