Tην παρέμβαση του εισαγγελέα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ζητούν οι ΑΝΕΛ!

Tην παρέμβαση του εισαγγελέα και τη διερεύνηση του δημοσιεύματος της Die Zeit για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητάμε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα και τη διερεύνηση του δημοσιεύματος για την πρακτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτη του κ. Σαμαρά να καταφεύγει για μία ακόμα φορά, στην προσφιλή, όπως φαίνεται, για το ΠΑΣΟΚ, μέθοδο της αλλοίωσης των στοιχείων”, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.
“Μετά τα πλαστά στοιχεία, με τα οποία οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια, τώρα καταφεύγουν στην ίδια μέθοδο για να καλύψουν τα ελλείμματα, να εμφανίσουν το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα και να παρουσιάσουν τη μνημονιακή κυβέρνηση ως επιτυχημένη”, τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Υπενθυμίζεται ότι στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ρωτήσει τον κ. Άσμουσεν “εάν θα μπορούσε κανείς να αλλάξει τους αριθμούς, ώστε το χρηματοδοτικό κενό να φαίνεται μικρότερο ή να εξαφανιστεί τελείως”. Το δημοσίευμα έχει ήδη διαψευστεί από την πλευρά του κ. Βενιζέλου.

Σχόλια

  1. Ας εξετάσουμε τον σημερινό ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ της Ελλάδος, τον ποιο επικίνδυνο για τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα άνθρωπο που πέρασε ποτέ από τα σκαλοπάτια της πολιτικής στην χώρα μας, τον νυν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο η αλλιώς Τούρκογλου.
    Το ανθρωποειδές αυτό υπήρξε ο υπεύθυνος των συνταγματικών νόμων τύπου «βασικών μετόχων», «ευθύνης υπουργών» και αυτών για την δικαιολόγηση της συνταγματικότητας όλων των Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων με την Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, των εξευτελιστικών για την δημοκρατία φασιστικών νόμων 1178/1981 και 3126/2003 και των άρθρων του συντάγματος 19 παρ. 3 και 86.
    Ως υπουργός Πολιτισμού επεδίωξε την ανέγερση περσικού μνημείου στον Μαραθώνα χαρακτηρίζοντας «την κοσμοϊστορική μάχη» στον Ταχυδρόμο της 24.02.2001 σαν ένα «ξενοφοβικό και ρατσιστικό» ιδεολόγημα και τον Μαραθώνα σαν ένα απλό «τοπωνύμιο».
    Εμπόδισε τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αίγυπτο για εντοπισμό του τάφου του Μεγάλου Αλέξανδρου και την προβολή του Αρχανθρώπου του Σπηλαίου Πετραλώνων Χαλκιδικής που εντοπίστηκε από τον ανθρωπολόγο και αρχαιολόγο Άρη Πουλιανο.
    Συνέβαλε στη καταστροφή αρχαιοελληνικών χώρων σε όλη την Ελλάδα χρηματοδοτώντας κάθε αρχαιολογική δραστηριότητα για ανασκαφές βυζαντινών μνημείων που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Οι εγχώριοι κερδοσκόποι βρήκαν στο πρόσωπο του ανθρωποειδούς αυτού τον καλό και αξιόπιστο συνεργάτη τους.
    Με τους νόμους που ο ίδιος ως υπουργός Δικαιοσύνης έφτιαξε, εξασφάλισε προς το παρών την ατιμωρησία του και των άλλων καθαρμάτων της διαπλοκής, στα οποία ως υπουργός Πολιτισμού ανάθετε απ’ ευθείας έργα των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Εάν υπήρχε στην Ελλάδα Δικαιοσύνη θα επαναφερόταν η θανατική ποινή μόνο και μόνο για να ντουφεκιστεί ‘η να κρεμαστεί αυτό το ανθρωποειδές που συστηματικά έσβησε τα ίχνη του για την εγκληματική του συμπεριφορά για να αποφύγει την τιμωρία του.
    Όλα τα καθάρματα της ευρύτερης ελληνικής ιστορίας έχουν τα ίδια προδοτικά χαρακτηριστικά, είτε αυτά είναι ανθρωπολογικά, είτε εθνικοπολιτικα, είτε οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βενιζέλος: Τουργκούτσογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου