Δημοσκόπηση Bloomberg: Χρεοκοπία για την Ελλάδα εξακολουθεί να βλέπει το 62%!

Δημοσκόπηση Bloomberg: Χρεοκοπία για την Ελλάδα εξακολουθεί να βλέπει το 62%!Εξαιρετικά πιθανό εξακολουθεί να θεωρείται το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του Bloomberg! Συγκεκριμένα, από την έρευνα προκύπτει ότι μόλις 1 στους 3 ερωτηθέντες θεωρεί ότι η Ελλάδα θα αποφύγει τη χρεοκοπία.
Πιο αναλυτικά ένα 62% θεωρεί «πολύ πιθανή» την χρεοκοπία της χώρας μετά τις γερμανικές εκλογές, ενώ μόλις το 31% θεωρεί «καθόλου πιθανή» την κατάρρευση της Ελλάδας. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι αυτή είναι η καλύτερη εκτίμηση για την Ελλάδα από τα μέσα του 2010 όταν τέθηκε για πρώτη φορά η σχετική ερώτηση στο ερωτηματολόγιο του πρακτορείου!
Οι περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (54%) εκτιμούν πως η θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη θα είναι πιο αδύναμη μετά από τις γερμανικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου.
Επίσης, το 40% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η οικονομία της Ευρωζώνης βελτιώνεται, ποσοστό που είναι υψηλότερο κατά τέσσερις φορές από το αντίστοιχο του Μαΐου 2013.....

Στο ίδιο πλαίσιο μόλις το 17% θεωρεί πως τα προβλήματα της Ευρώπης αποτελούν το μεγαλύτερο κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία, σε σχέση με το ένα τρίτο που ήταν πριν από τέσσερις μήνες. Τέλος, 2 στους 3 θεωρούν πως η Ισπανία και η Ιταλία θα αποφύγουν τη χρεοκοπία.
Η έρευνα δίνει στοιχεία και για την Κύπρο για την οποία το 55% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζουν «πολύ πιθανή» την χρεοκοπία της και μόλις το 29% να την χαρακτηρίζει «απίθανη».

Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    Κάθε μέρα που περνά, φανερώνει τη βρωμιά και τους βρωμιάρηδες πολιτικούς της διαπλοκής.
    Ο Σαμαράς παίζει μπάλα με τον Βενιζέλο και οι δύο με τη Χρυσή φόνισσα.
    Ο πολιτικά πανηλίθιος ακροδεξιός μπουρδολόγος, ‘’συζητά’’ με τον ‘ Άλεξις’’ τα προβλήματα των Ελλήνων που όλοι μαζί δημιούργησαν.
    Τελικά ο μόνος που μιλά μόνο με τους Έλληνες και για την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου;
    Είναι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένa
    όλα τα δεξιά αποκόμματα και ..δεξιοαριστερές συνιστώσες, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις.
    Είναι όλοι μαζί …πατριώτες και καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’ και αποκαλυφθούν οι λύκοι.
    Ποιος θα ξεχάσει τις ‘’ΡΟΖ’’ ορδές του Τσίπρα, που ξαφνικά από…περίπου 3% σκαρφάλωσαν στο καμπαναριό της άθλιας αθεϊας τους; Ποιος θα ξεχάσει τη πρόστυχη προπαγάνδα και τα καμένα ερείπια της Αθήνας και της οικονομίας;
    Όταν λές Σαμαράς,
    σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο , τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς και των παραφυάδων της, που υπέγραψαν διαχρονική δήλωση μετανοίας . Είναι όλοι τους, οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
    Είναι όλοι οι ..πατριώτες με ανταλλάγματα .
    Και φυσικά για ΟΛΑ φταίει ο ΓΑΠ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου