Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της ΧΑ στη Χαλκίδα [βίντεο]

xalkida xa 21-9-2013Ελέγχους στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα, πραγματοποίησε η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα...
τη νύχτα της Παρασκευής.
Η έρευνα ακολούθησε τη σύλληψη τριών μελών της Χ.Α., έξω από τα γραφεία, όου είχαν συγκεντρωθεί χρυσαυγίτες, κρατώντας κοντάρια, ασπίδες και κράνη, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στην παραλία της Χαλκίδας.
Στην θέα των αστυνομικών, οι συγκεντρωμένοι διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους, ωστόσο, οι τρεις από αυτούς συνελήφθησαν. Στο σημείο, κατασχέθηκαν 20 ασπίδες, 10 κοντάρια με σημαία και 7 κράνη.
Σύμφωνα με το eviazoom, ο Βουλευτής της Χ.Α. Νίκος Μίχος ήταν παρών στα γραφεία, καθόλη την διάρκεια των ελέγχων και απείλησε με μηνύσεις τους αστυνομικούς.
Στον έλεγχο που έγινε μέσα στα γραφεία δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόποινο. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για παραβίαση του νόμου περί όπλων..........

Σχόλια

  1. O Πάνος Καμμένος για τρεις ώρες, κυκλοφορούσε με ματωμένο πουκάμισο - Το αιχμηρό σχόλιο του Αδωνι
    [[Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο έκανε και ένα αιχμηρότατο, τουλάχιστον ειρωνικό σχόλιο για το ματωμένο πουκάμισο του προέδρου του ΑΝΕΛ.

    Ο κ.Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση του κ.Καμμένου να μην αλλάξει πουκάμισο και να φωτογραφίζεται με τα αίματα στα ρούχα του, είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «Ατυχος ο κύριος Καμμένος δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο. Κυκλοφορούσε για τρεις ώρες με το λερωμένο πουκάμισο» υπονοώντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ εξακολουθούσε να φοράει το ματωμένο πουκάμισο για λόγους εντυπωσιασμού.]]
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν πάνο που φέρνει τα πάνω κάτω.
    Μάτωσε, λέει ο Πάνος, μάτωσε από τους εχθρούς, και το αίμα έτρεξε στο καθαρό πουκάμισό του που ήταν μουσκεμένο από ιδρώτα..
    Μάτωσε ο Πάνος στο πουκάμισο στο μέρος της καρδιάς; Λίγο δεξιότερα; Λίγο αριστερότερα, ίσως και στο κέντρο;
    Άτιμο βόλι ριγμένο σε ..χαρτομάντιλο πλήγωσε το Πάνο μας σε καίριο σημείο. Κοιτάει ο Πάνος το αίμα και σχεδόν λιποθυμάει. Δεν κρατιέται στα πόδια του. Γυρίζει το βλέμμα του στον οδηγό της μηχανής και του λέει με σβησμένη φωνή: Με έφαγαν οι άτιμοι….
    Κοιτάει γύρω του ο οδηγός και απορεί. Ξανακοιτάε ι και γυρίζοντας προς τον Πάνο, βλέπει ότι είχε «λυθεί η μύτη του». Θέλει να γελάσει αλλά δεν μπορεί. Σφίγγει τα δόντια του και ψιθυρίζει: Πρόεδρε , η μύτη σου έλυσε όταν την σκούπιζες.
    Αλήθεια λές μωρέ , ρωτάει ο Πάνος ;
    Αλήθεια Πρόεδρε.
    -Δηλαδή δεν θα πεθάνω; Μπορώ να σηκωθώ;
    Βέβαια του απαντά ο οδηγός του και τον βοηθά να σηκωθεί.
    Σηκώνεται ο Πάνος και φωνάζει. ΜΗΗΗΗ! Μη σκουπίσεις το αίμα μου…
    Φώναξε τα κανάλια….!!!!!!!
    Μια ιστορία πέρα για πέρα ‘’ιστορική’’ που θα μπορούσε να είχε συμβεί καθ΄ολοκληρία.
    Η ζωή μας, με το Πάνο, ίσως γυριστεί και ταινία.
    Φυλάξτε το αίμα στο πουκάμισο του αγωνιστή το 12-13 !
    ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια Πρόεδρε πως βρέθηκε το αίμα στο πουκάμισό σου;
    Πάντως , ότι και να μου πείς δεν θα σε πιστέψω.
    Γι αυτό καλλίτερα να μη μου πεις !!!!
    Ένας..θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου