Σεισμός – σεισμός σοσιαλισμός! Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει κλειδαριές για να πετάξει στον δρόμο τους εργαζομένους!


Σκληρός εργοδότης το ΠΑΣΟΚ. Απολύει τις τεχνικές γραμματείες και εκβιάζει για παραίτηση από τα χρεωστούμενα ;


Η σοσιαληστρική διεθνής: Εκτελέσεις απεργών στην “σοσιαλιστική” Ν. Αφρική, “χτίζουν” τις πόρτες στα γραφεία τους στην Ελλάδα. Τι έλεγε το ανδρείκελο; “Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα”;
Σκληρός εργοδότης το ΠΑΣΟΚ. Απολύει τις τεχνικές γραμματείες και εκβιάζει για παραίτηση από τα χρεωστούμενα ;
Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στις Νομαρχιακές του ΠΑΣΟΚ με τις απολύσεις των των υπαλλήλων που στελεχώνουν τις Τεχνικές Γραμματείες. Μετά τις αποκαλύψεις του XanthiPress.gr ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη με δηλώσεις του εμφανίστηκε να κρατά ίσες αποστάσεις σε ότι αφορά στις διεκδικήσεις των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή του χρόνου.
Όμως, οι εξελίξεις, που πλέον επισημοποιούνται, δείχνουν ότι η συμπεριφορά του άλλοτε κραταιού κινήματος μοιάζει με αυτή ενός στυγνού εργοδότη. Και αυτό γιατί, όπως επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, τα κεντρικά του κόμματος πιέζουν τους υπαλλήλους να υπογράψουν σε έγγραφο ότι παραιτούνται από τα χρήματα που τους οφείλει το κόμμα για μισθούς 8 μηνών και από τις αποζημιώσεις τους !
Τους εξωθεί να υποκύψουν με «λευκά γραφεία»
Μάλιστα, προκειμένου να εξωθήσει τους εργαζόμενους σε παραίτηση από τα οφειλόμενα , το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να τους αποτρέψει από την άσκηση των καθηκόντων τους απαγορεύοντας, σταδιακά ,την είσοδό τους στο χώρο εργασίας παρά μόνο σε βοηθητικούς χώρους και χωρίς αντικείμενο εργασίας, ενώ τους διαμηνύει ότι δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα εργαζόμενα γιατί τα χρέη του κινήματος είναι τεράστια !.....
Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έχει αναστατώσει τους υπό απόλυση εργαζόμενους που προετοιμάζονται να κινηθούν νομικά εφόσον το ΠΑΣΟΚ επιμένει σε αυτή την απρόσμενη στάση ενώ αναφέρουν ότι εφόσον το κόμμα θέλει να τις απολύσει δεν έχει παρά να εκπληρώσει όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις απέναντί τους. Εργοδότης των υπό απόλυση υπαλλήλων δεν είναι οι κατά τόπους Νομαρχιακές αλλά μόνο το ΠΑΣΟΚ κεντρικά – στο οποίο και αναφέρονται- που δεν έχει προβεί σε καμία απόλυση και συνεχίζει να τις διατηρεί σε υπαλληλική σχέση συσσωρεύοντας οφειλές απέναντί τους.
Οι τακτικές αυτές σε βάρος των περισσοτέρων τεχνικών γραμματέων έχουν προκαλέσει αναστάτωση, αντίστοιχη με αυτή που επικρατεί για υπαλλήλους των κεντρικών γραφείων που παραμένουν απλήρωτοι ενώ οι απόψεις μέσα στις Νομαρχιακές Οργανώσεις είναι ποικίλες και όχι ταυτόσημες, με αυτή του κόμματος.

Σχόλια

  1. ’Ένα υπουργείο και για μένα
    Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον γιο του Ηλία ο Καμμένος στη Βοστώνη
    Ωραία τα μεγάλα λόγια
    Δε λέω ωραία τα μεγάλα λόγια για την Ελλάδα και τους ανεξάρτητους Έλληνες. Αλλά εάν πρόκειται για τα παιδιά μας καλή είναι και η...Αμερική αφού μπορούμε! Διάβασα ότι στη Βοστόνη βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων", Π. Καμμένος για να γράψει τον 19χρονο γιο του στο Πανεπιστήμιο. Να εικάσω ότι σε τόσο νεαρή ηλικία ο μικρός δεν έχει τελειώσει λοιπόν το ελληνικό Πανεπιστήμιο, αλλά πάει κατευθείαν έξω...

    Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
    ==============================
    [[«Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος ]] είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Πόση πολιτική αθλιότητα κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής παπαρολογίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!

    Βοηθήστε τον πολιτικά φτωχό ιδεολογίας, να χορτάσει τα παιδάκια του.
    ‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι, θα μπορούσε να λέει.
    Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας ‘’κατέστρεψε’’. Ξέρεις τι είναι να έχεις ...πέντε ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’; Και τι θα κάνουν οι φτωχοί με τα λιγοστά χρήματα που έχουν στο..εξωτερικό;

    Να εικάσω, ότι οι οικονομικές δυσκολίες του Πάνου θα μεγαλώσουν, αφού δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τις δόσεις για την εφορεία;
    Να εικάσω ότι μάλλον θα πουλήσει τον ‘’ Ηλιάτορα’’ όταν μάθουμε αν είναι δικός του;
    Τελικά ο Πάνος είναι πολιτικός ‘’ μία από τα ίδια’’ αφού κάνει ακριβώς ότι κάνουν σχεδόν όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι διαχειριστές της διαπλοκής και του ..«αχόρταγου’’ !.
    Το μεγαλύτερο κακό που χτύπησε την Ελλάδα μετά τον εμφύλιο, είναι πουλημένοι διαχειριστές του διαδικτύου. Άτομα εμπαθή, χωρίς αυτοσεβασμό, χωρίς εθνική συνείδηση, χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς, χωρίς πολιτική ορατότητα, χωρίς ΦΙΛΟΤΙΜΟ! μόνο με ιδιοτέλεια για κομματική αδιαφάνεια..
    Αποτυχημένοι της ζωής και της δημοσιογραφίας οι πιο πολλοί, συνταξιούχοι και εν ενεργεία υπάλληλοι του παρακράτους, φασίστες και ασφαλίτες ως επί το πλείστον, από το βράδυ μέχρι το άλλο βράδυ ,μολύνουν την ατμόσφαιρα με την ιοβόλο ‘’εκτέλεση. του καθήκοντος’’.
    Πληρώνονται για να γράφουν ! Πληρώνονται για να διαγράφουν ! Πληρώνονται για να ασχημονούν να υβρίζουν και να..δοξάζουν τον άχρηστο μπουρολόγο. Βρήκε λέφτά ο μπουρδολόγος καιο πληρώνει και όπου μπορεί ΛΕΡΩΝΕΙ !!!
    Γράφουν ..για να γράφουν και αποτυπώνουν την πνευματική τους ένδεια, με πρωτόγνωρο θράσος, προκλητικότητα και αναίδεια. Θεωρούν τους εαυτούς τους διάνοιες ενώ τα κείμενά τους προδίδουν ..άνοιες. Φαντάζονται την..αλήθεια ‘’τους’’! και την θεωρούν μοναδική.
    Τρία χρόνια τώρα, τους ’’ζήσαμε’’ στο …πετσί μας …στην τουαλέτα μας και στο διαδίκτυο..
    Τρία χρόνια οι δεξιόστροφοι ‘’οδηγοί του αχόρταγου’’, γυρίζουν από γειτονιά σε γειτονιά διαλαλώντας την… πραμάτεια τους !
    Και έπειτα , βγαίνουν στα κανάλια οι..καρπουζοπατριώτες και ‘’σφάζουν’’ ..Τούρκους και λοιπούς..εχθρούς και του κόβουν..κομμάτια για δόλωμα της ασυγκράτητης μαλακοφλυαρίας τους.
    Και ρίχνουν χρήμα και υποσχέσεις..όταν θα γίνουν ‘’αυτόφωτοι καντηλανάφτες’’!
    Και αρμενίζουν στα πέλαγα της Αρμενίας, κόντρα στον ξενόφερτο εχθρό της Βόρειας Κορέας, της Ταϊβάν, της Περσίας, των Πετραλώνων των Κυκλάδων, της κάτω Αχαγιάς, του Γοργοποτάμου, του Καμένου δάσους της Ηλείας, του αμαρτωλού πελάγους της ατομικής ηδονοπλασίας….

    Συνεργάζονται με κομματικά φερέφωνα διαλογής , χωρίς γνώση, χωρίς μόρφωση, χωρίς αίσθημα ευθύνης , τα λεγόμενα συνήθως ‘’τσόλια ’’ , ανθρωποειδή που επιβιώνουν από την επαιτεία και συμβιώνουν με την πολιτική αλητεία ,που αποτελούν τα παρακλάδια της.
    Στην πρόχειρη και ανύπαρκτη πνευματική τους υπόσταση είναι εραστές του χάους, και καλλιεργούν εχθρούς της Ελλάδας.
    Βρίζουν ! αμφισβητούν ! Υπονομεύουν ! διαστρεβλώνουν! Μηδενίζουν ! Ευτελίζουν τα πάντα χωρίς στοιχεία , χωρίς αποδείξεις, χωρίς σεβασμό , καλυπτόμενοι πίσω από το δαιδαλώδες σύστημα της ανώνυμης ασυλίας και βρώμικης υπόστασής τους.
    Μπλόγκερς , σχολιαστές φαντασμένοι ή φαντασιόπληκτοι, άνθρωποι αδίσταχτοι , προϊόντα του συστήματος και εκτελεστές πολιτικών αντιπάλων και όχι μόνον, αποτελούν την μαγιά, τη βρωμιά, το εφαλτήριο της διαφθοράς και της Εθνικής μας ταπείνωσης και καταστροφής.
    Ο κίνδυνος είναι μοναδικός και ορατός.
    Η δικαιοσύνη κάθε πότε είναι..τυφλή;


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου