ΑΝ.ΕΛΛ : να παρέμβει ο εισαγγελέας για δημοσίευμα που φέρει τον Βενιζέλο να ζητάει αλλοίωση στοιχείων..


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα και τη διερεύνηση του δημοσιεύματος για την πρακτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτη του κ. Σαμαρά...
να καταφεύγει για μία ακόμα φορά, στην προσφιλή, όπως φαίνεται, για το ΠΑΣΟΚ, μέθοδο της αλλοίωσης των στοιχείων.
Μετά τα πλαστά στοιχεία, με τα οποία οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια, τώρα καταφεύγουν στην ίδια μέθοδο για να καλύψουν τα ελλείμματα, να εμφανίσουν το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα και να παρουσιάσουν τη μνημονιακή κυβέρνηση ως επιτυχημένη.

Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΘΥΜΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΑΤΣΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ» ΚΑΙ «Κ Α Θ Ε Τ Α Ι ΣΤΑ Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α» ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ.
    ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΕΥΡΩΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    ΟΙ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ. ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ- «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
    Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ποιο επικίνδυνος για τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα άνθρωπος που πέρασε ποτέ από τα σκαλοπάτια της πολιτικής στην χώρα μας, ο νυν ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, Ευάγγελος Βενιζέλος η αλλιώς Τούρκογλου.
    Το ανθρωποειδές αυτό υπήρξε ο υπεύθυνος των συνταγματικών νόμων τύπου «βασικών μετόχων», «ευθύνης υπουργών» και αυτών για την δικαιολόγηση της συνταγματικότητας όλων των Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων με την Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ, των εξευτελιστικών για την δημοκρατία φασιστικών νόμων 1178/1981 και 3126/2003 και των άρθρων του συντάγματος 19 παρ. 3 και 86. Αυτό το πολιτικό παχύδερμο σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16 του 2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Στο νόμο αυτό ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003. Αυτός θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους, αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης.
    Ως υπουργός Πολιτισμού επεδίωξε την ανέγερση περσικού μνημείου στον Μαραθώνα χαρακτηρίζοντας «την κοσμοϊστορική μάχη» στον Ταχυδρόμο της 24.02.2001 σαν ένα «ξενοφοβικό και ρατσιστικό» ιδεολόγημα και τον Μαραθώνα σαν ένα απλό «τοπωνύμιο».
    Εμπόδισε τις αρχαιολογικές ανασκαφές στην Αίγυπτο για εντοπισμό του τάφου του Μεγάλου Αλέξανδρου και την προβολή του Αρχανθρώπου του Σπηλαίου Πετραλώνων Χαλκιδικής που εντοπίστηκε από τον ανθρωπολόγο και αρχαιολόγο Άρη Πουλιανο.
    Συνέβαλε στη καταστροφή αρχαιοελληνικών χώρων σε όλη την Ελλάδα χρηματοδοτώντας κάθε αρχαιολογική δραστηριότητα για ανασκαφές βυζαντινών μνημείων που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό.
    Οι εγχώριοι κερδοσκόποι βρήκαν στο πρόσωπο του ανθρωποειδούς αυτού τον καλό και αξιόπιστο συνεργάτη τους.
    Με τους νόμους που ο ίδιος ως υπουργός Δικαιοσύνης έφτιαξε, εξασφάλισε προς το παρών την ατιμωρησία του και των άλλων καθαρμάτων της διαπλοκής, στα οποία ως υπουργός Πολιτισμού ανάθετε απ’ ευθείας έργα των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ κατάστρεψε τη χώρα, θυσίασε τις ημέρες μας και σπατάλησε τις ζωές μας και η απώλεια επαφής του με την πραγματικότητα δε συνιστά άλλοθι. Πρόκειται για το παράδοξο της συνειδητής παραφροσύνης. Πληρώνουμε απωθημένα μιας προσωπικότητας που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Εάν δεν του περάσουν χειροπέδες τότε σίγουρα θα του περάσουν ζουρλομανδύα σύντομα…
    Εάν υπήρχε στην Ελλάδα Δικαιοσύνη θα επαναφερόταν η θανατική ποινή μόνο και μόνο για να ντουφεκιστεί ‘η να κρεμαστεί αυτό το ανθρωποειδές που συστηματικά έσβησε τα ίχνη του για την εγκληματική του συμπεριφορά για να αποφύγει την τιμωρία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πάνος Καμμένος για τρεις ώρες, κυκλοφορούσε με ματωμένο πουκάμισο - Το αιχμηρό σχόλιο του Αδωνι
    [[Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε στο Κερατσίνι ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο έκανε και ένα αιχμηρότατο, τουλάχιστον ειρωνικό σχόλιο για το ματωμένο πουκάμισο του προέδρου του ΑΝΕΛ.

    Ο κ.Γεωργιάδης σχολιάζοντας την απόφαση του κ.Καμμένου να μην αλλάξει πουκάμισο και να φωτογραφίζεται με τα αίματα στα ρούχα του, είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «Ατυχος ο κύριος Καμμένος δεν βρέθηκε ένας συνεργάτης του να του δώσει ένα καθαρό πουκάμισο. Κυκλοφορούσε για τρεις ώρες με το λερωμένο πουκάμισο» υπονοώντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ εξακολουθούσε να φοράει το ματωμένο πουκάμισο για λόγους εντυπωσιασμου.]]

    Είναι να τρελαίνεσαι με αυτόν πάνο που φέρνει τα πάνω κάτω.
    Μάτωσε, λέει ο Πάνος, μάτωσε από τους εχθρούς, και το αίμα έτρεξε στο καθαρό πουκάμισό του που ήταν μουσκεμένο από ιδρώτα..
    Μάτωσε ο Πάνος στο πουκάμισο στο μέρος της καρδιάς; Λίγο δεξιότερα; Λίγο αριστερότερα, ίσως και στο κέντρο;
    Άτιμο βόλι ριγμένο σε ..χαρτομάντιλο πλήγωσε το Πάνο μας σε καίριο σημείο. Κοιτάει ο Πάνος το αίμα και σχεδόν λιποθυμάει. Δεν κρατιέται στα πόδια του. Γυρίζει το βλέμμα του στον οδηγό της μηχανής και του λέει με σβησμένη φωνή: Με έφαγαν οι άτιμοι….
    Κοιτάει γύρω του ο οδηγός και απορεί. Ξανακοιτάε ι και γυρίζοντας προς τον Πάνο, βλέπει ότι είχε «λυθεί η μύτη του». Θέλει να γελάσει αλλά δεν μπορεί. Σφίγγει τα δόντια του και ψιθηρίζει: Πρόεδρε , η μύτη σου έλυσε όταν την σκούπιζες.
    Αλήθεια λές μωρέ , ρωτάει ο Πάνος ;
    Αλήθεια Πρόεδρε.
    -Δηλαδή δεν θα πεθάνω; Μπορώ να σηκωθώ;
    Βέβαια του απαντά ο οδηγός του και τον βοηθά να σηκωθεί.
    Σηκώνεται ο Πάνος και φωνάζει. ΜΗΗΗΗ! Μη σκουπίσεις το αίμα μου…
    Φώναξε τα κανάλια….!!!!!!!
    Μια ιστορία πέρα για πέρα ‘’ιστορική’’ που θα μπορούσε να είχε συμβεί καθ΄ολοκληρία.
    Η ζωή μας, με το Πάνο, ίσως γυριστεί και ταινία.
    Φυλάξτε το αίμα στο πουκάμισο του αγωνιστή το 12-13 !
    ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια Πρόεδρε πως βρέθηκε το αίμα στο πουκάμισό σου;
    Πάντως , ότι και να μου πείς δεν θα σε πιστέψω.
    Γι αυτό καλλίτερα να μη μου πεις !!!!
    Ένας..θαυμαστής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Πάνο θα καείς…
    ==============
    Καμμένος: Μιλάω με τον Τσίπρα, θετικό βήμα ότι απομόνωσε συνιστώσες με ακραίες απόψεις
    Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο»:
    -Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα όταν γίνουν εκλογές, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία, με ποιους όρους θα τον στηρίζατε;
    Διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Αυτά για εμάς είναι «κόκκινες γραμμές», δεν τίθεται θέμα να κάνουμε πίσω...
    ...ούτε ένα χιλιοστό από τις αρχές μας. Πιστεύουμε όμως ότι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καταγγελία του Μνημονίου, θα μπορούσαμε σε αυτό να τον στηρίξουμε.
    -Μιλάτε με τον κ. Τσίπρα;
    Βεβαίως και μιλάω. Πρέπει να πω ότι ο κ. Τσίπρας έχει απομονώσει στελέχη και ιδίως συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ακραίες απόψεις και αυτό είναι θετικό βήμα.
    Σχόλιο: Είναι κάπως κωμικό να εμφανίζεται ο Καμμένος ως εκείνος που είναι ικανοποιημένος από την απομόνωση ακραίων φωνών στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αφού αυτούς έχει διαλέξει για συνομιλητές ο Αλέξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου