“Περίεργη” συγκυβέρνηση ΝΔ με Χρυσή Αυγή, προβλέπει ο Καμμένος

Τι έγραψε στο facebook ο αρχηγός των ΑΝΕΛ
Μια περίεργη συγκυβέρνηση προβλέπει ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου, που έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια. Ο Καμμένος ετοιμάζεται συγκυβέρνηση ΝΔ με Χρυσή Αυγή και … ΠΑΣΟΚ.
Η ανάρτηση:
“Οι εκπρόσωποι τύπου των τραπεζιτών πρώην υπάλληλοι τους μη μέλη της ΕΣΗΕΑ..Οι επαγγελματίες ψευδομάρτυρες των στελεχών του ΔΝΤ(Ξαφά) και των συνεταίρων του Ανρίκου-Μαργέλου, έμισθοι του ΤΧΣ(Μάκας).Τώρα ετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..κάπως έτσι νομιμοποιήθηκαν σιγά σιγά Βορίδης , ΒΒΚΟΣ με την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ “ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ” ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Σχόλια

  1. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!
    Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων:
    Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της..
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
    Μικρή υπενθύμιση:

    Η χρυσή δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    Επίσης η χρυσαλοιφή, δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό ! Είναι απλά ..σταγονίδια που ρέουν στο ίδιο βρώμικο φασιστικό ρυάκι της άτυχης πατρίδας μας.

    Επί πλέον η Χρυσή αυλή, δηλαδή η άκρα δεξιά, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.
    Για να παραπληροφορεί τους Έλληνες και να τους έχει διαρκώς σε ανασφάλεια και φόβο ώστε ο Σαμαράς να περάσει και να εφαρμόσει όλα του τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.
    Κι ύστερα ..πάλι θα τους.. κάνει ‘’ πατριώτες και εθνικόφρονες’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμένος Μιλάω με τον Τσίπρα,
    Καμμένος: Μιλάω με τον Τσίπρα, θετικό βήμα ότι απομόνωσε συνιστώσες με ακραίες απόψεις

    Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο»:

    -Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα όταν γίνουν εκλογές, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία, με ποιους όρους θα τον στηρίζατε;

    Διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Αυτά για εμάς είναι «κόκκινες γραμμές», δεν τίθεται θέμα να κάνουμε πίσω...

    ...ούτε ένα χιλιοστό από τις αρχές μας. Πιστεύουμε όμως ότι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καταγγελία του Μνημονίου, θα μπορούσαμε σε αυτό να τον στηρίξουμε.

    -Μιλάτε με τον κ. Τσίπρα;

    Βεβαίως και μιλάω. Πρέπει να πω ότι ο κ. Τσίπρας έχει απομονώσει στελέχη και ιδίως συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ακραίες απόψεις και αυτό είναι θετικό βήμα.

    Σχόλιο : Είναι κάπως κωμικό να εμφανίζεται ο Καμμένος ως εκείνος που είναι ικανοποιημένος από την απομόνωση ακραίων φωνών στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αφού αυτούς έχει διαλέξει για συνομιλητές ο Αλέξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *Τον Καμμένο τον πληρώνουμε πάνω από είκοσι(20) !
    χρόνια χωρίς να έχουμε ακούσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια;
    Κι όμως μιλάει για παραγωγικότητα και για ..επενδύσεις !
    Και τακίμιασαν εκτός από την προϊστορία τους και στα ιδεολογικά τους..πεπρωμένα. Ο κυνηγός της τρομοκρατίας Πάνος, ο εμβολιασμένος από μικρός για την γρίπη, με τον κινούμενο παρακρατισμό των κουκουλοφόρων του Αλέξη θα επιστατούν εναλλάξ στους χώρους παροχής ‘’κοινωνικών προσφορών’’ των Εξαρχείων, της ομάδας των κληρονόμων της προσωπικής γονικής αποτυχίας και κοινωνικής δυστυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος Πάνος…
    Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ειδήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν το θέμα έχει "παίξει" στα δελτία. Περιττό να πω ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνιστά κολοσσιαίο σκάνδαλο συγκάλυψης. Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. 30.000 χιλ.ευρώ θα πληρώσει ο πολιτικός ασβός , για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές ναι ΄η, όχι κύριε μπουρδολόγε ;
    Δικάστηκες για συκοφαντία, κύριε Καμμένε, και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας. Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο , κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος , κύριε Καμμένε.
    Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
    Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
    Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από το καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
    Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
    Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση
    του Ανδρέα Παπανδρέου!

    Ο Πάνος Καμμένος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Επίσης, του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάθε φορά που θα παραβιάζει την εντολή και θα αναφέρεται σε αυτό θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο.

    Υπενθυμίζεται πως η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρεα Παπανδρέου έφτασε στα δικαστήρια, μετά την αγωγή που υπέβαλε ο τελευταίος σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ, με αφορμή τις καταγγελίες του για δήθεν εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες CDS.?

    Τι έγινε στη δίκη«Ποτέ δεν υπήρξε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου του Αντρίκου Παπανδρέου», διαβεβαίωσε ενώπιον του δικαστηρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,?

    Συγκεκριμένα όταν ο Καμμένος ερωτάται «εσείς λοιπόν λέτε ότι δεν είχατε διάθεση, πρόθεση καταφρονήσεως, περιφρονήσεως του προσώπου...» απάντησε Καμμένος «καμία κε πρόεδρε και ποτέ δεν υπήρξε τέτοιου είδους».

    Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μάλιστα, υποστήριξε ότι «ουδέποτε έχουν ειπωθεί. Είναι προϊόν διαδικτύου όπου υπάρχουν σχόλια διαφόρων ανθρώπων που ελευθέρως γράφουν στο διαδίκτυο και τα οποία παίρνοντας τις δηλώσεις τις δικές μου εντός του κοινοβουλίου ή όπως έχω υποχρέωση λόγω του δημοσίου συμφέροντος στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα και αναπαράγουν ιστοσελίδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μικροί και ευτελείς, καμένη ακροδεξιοσαβούρα
    Πνιγήκαμε στην πολιτική μπουρδολογία. Ο διάσημος μπουρδολόγος Πάνος κατακαημένος μας έκαψε τα αυτιά.
    Αλήθεια τι ακριβώς προτείνει, τι ακριβώς γνωρίζει, τι ακριβώς θέλει ο πυρπολητής του κυκλαδίτικου βοριά;
    Πόσους ανέμους και θύελλες θα ψαροντουφεκιάσει , είτε εν γνώσει του ,είτε και εν αγνοία του;
    Και επειδή η ‘’εργασία δεν είναι για τον άνθρωπο, απόδειξη ότι τον κουράζει, όπως λένε και οι Γάλλοι ..συνταξιδιώτες του, στο ταξίδι της ασύμμετρης απειλής του διαστήματος των φεγγαριών !
    Έτσι ανέθεσε, το πρόγραμμα πολιτικοαποβλάκωσης στα σκουριασμένα μυαλά των ‘’δια-δικτυωμένων’’.
    Κι έτσι άνθρωποι ανώριμοι οι παλιοί μας… γνώριμοι χαφιέδες,
    έπιασαν ‘’δουλειά’’ οι καφενόβιοι ρακοσυλλέκτες της διαπλοκής.
    Νομίζουν, ότι βρίσκονται στο..2010, οι έμποροι της άσπρης σκόνης και ψάχνουν πάλι για πελάτες. Νομίζουν ότι και αυτή τη φορά θα κάνουν ..μεγαλύτερη τρύπα στο νερό !
    Πήραν και αυξήσεις. Πληρώνει αβέρτα ο χαζομα@@@@κας παρλαπίπας της ηγεσίας των ανελεύθερων πολιορκημένων ηλιθίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν ρίχνουν την Κυβέρνηση οι δειλοί..πατριώτες;
    Η Λερναία δεξιά και η ΜΑΣΑ!!
    Φωνάζουν όλοι σήμερα δήθεν, να φύγει ο Αντώνης και η κυβέρνησή του, θεωρώντας ότι αυτή ..μόνον ευθύνεται για τα όσα μύρια κακά μας έχουν βρεί. Το ερώτημα όμως είναι: Ποιος διατηρεί και συντηρεί τον Αντωνάκη του χθές στην εξουσία; Ποιος ‘’κάνει ‘’ πως δεν καταλαβαίνει; Ποιος σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση την κρατά στην εξουσία; Μα η Λερναία ΔΕΞΙΑ!
    Είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να φύγει η συγκυβέρνηση σε λίγες ώρες, αρκεί σε ένα ‘’φονικό’’ για το λαό νομοσχέδιο να ψηφίσουν ΟΧΙ!!!
    Τι κάνει ο Πάνος, ο μεγαλύτερος πολιτικός μπουρδολόγος από το 1821; Κράζει σαν κάρια από το πρωί μέχρι το βράδυ διαλαλώντας την ανύπαρκτη πολιτική του πραμάτεια. Πάρε κόσμε, πάρε ..πάρε..πάρε !!!
    Χαλάει χρήματα που δεν ίδρωσε για να αποκτήσει και υπόσχεται πράγματα που ουδέποτε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει. Κοιμάται και ονειρεύεται και όλη τη μέρα ..’’ρεύβεται’’
    Τι κάνει ο απολίτιστος πολιτικός της μαύρης νύχτας; ..Προσεύχονται στον ουρανό και στον ήλιο ευχόμενοι να μη βρέξει;
    Ας δει τα χάλια τους και τα ΨΕΜΜΑΤΑ τους ο λαός που σήμερα υποφέρει ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!
    Αυτοί δεν κρατάνε το Σαμαρά στην εξουσία. Μία είναι η εκδοχή: Είτε είναι προδότες και συμφωνούν μαζί του λέγοντας ψέματα στο λαό, είτε είναι ΑΘΛΙΟΙ υποκριτές που ενδιαφέρονται μόνο για τον κώλο τους.
    Περιμένουν δηλαδή, να πεθάνει ο λαός μας από στερήσεις, μήπως και μερικοί από τους επιζώντες τους ψηφίσουν από μαύρη αγανάκτηση.
    Όμως δεν το κάνουν, αφού Λερναία Δεξιά συμμετέχει , τρώει και πίνει , όπως έκανε και κάνει μία ολόκληρη ζωή από το 1821, και μετά βγαίνουν στα ..παράθυρα της διαφθοράς και πουλάνε …πατριωτισμό και ..εντιμότητα.
    Είναι ‘’όλοι τους αντιστασιακοί’’ στον ..αστακό και στην σουσιφαγεία!
    Στη Λερναία Δεξιά υπάρχουν σήμερα και απομυζούν το αίμα του λαού, όλοι οι απόγονοι του των ..μονοκαπνισμένων ‘’αγωνιστών΄΄ του 21, του 97.. του 22 του..44…του 52..του61..του 67.. του 2009!
    Η Λερναία δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ, ο Καρατζαφέρης, η Βούλτεψη του χθές και του σήμερα, ο Άδωνις ο διαχρονικός, η χρυσή αυλή του Παναγιώταρου και του ‘’άτριχου’’ Κασσιδιάρη , η ΠΟΛ-ΑΝ και ο Αντώνης ο..μοναδικός, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

    ΔΕΝ κατάλαβα: Γιατί παραπονιούμαστε; Εμείς δεν ψηφίσαμε τον Αντώνη και τους ομοϊδεάτες συναγωνιστές του;
    Ε!! " Όμοιος...ομοίω"".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ,,,ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου