Ο Μπ. Παπαδημητρίου και η "σοβαρότερη" Χρυσή Αυγή

Μη με γελούν τα μάτια μου; Μη με ... πονούν τα αυτιά μου;;
Τι είναι αυτό; Συνεργασία ΝΔ με Χρυσή αυγή για να μείνουμε στο τοκογλουφικό ευρώ των Τραπεζιτών μας προτείνει ο κ.Μπάμπης; Βρε βρε βρε... καλως τα παιδιά...
“”Γιατί να μην συνεργαστεί η Νέα Δημοκρατία με μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή, ώστε να μείνουμε στο ΕΥΡΩ;”

Σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Η ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του ..Πάνου
    Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
    Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Εξάλλου ποτέ δεν υπήρξε μέλος της, απλά δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στις 2000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!

    Αφού πλέον πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος αποδέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναμένεται να είναι το “πουλέν” τους όταν ξαναγίνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
    ==============
    Καμμένος: Μιλάω με τον Τσίπρα, θετικό βήμα ότι απομόνωσε συνιστώσες με ακραίες απόψεις
    Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο»:
    -Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα όταν γίνουν εκλογές, αλλά δεν έχει αυτοδυναμία, με ποιους όρους θα τον στηρίζατε;
    Διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα. Αυτά για εμάς είναι «κόκκινες γραμμές», δεν τίθεται θέμα να κάνουμε πίσω...
    ...ούτε ένα χιλιοστό από τις αρχές μας. Πιστεύουμε όμως ότι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καταγγελία του Μνημονίου, θα μπορούσαμε σε αυτό να τον στηρίξουμε.
    -Μιλάτε με τον κ. Τσίπρα;
    Βεβαίως και μιλάω. Πρέπει να πω ότι ο κ. Τσίπρας έχει απομονώσει στελέχη και ιδίως συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν ακραίες απόψεις και αυτό είναι θετικό βήμα.
    Σχόλιο: Είναι κάπως κωμικό να εμφανίζεται ο Καμμένος ως εκείνος που είναι ικανοποιημένος από την απομόνωση ακραίων φωνών στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αφού αυτούς έχει διαλέξει για συνομιλητές ο Αλέξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ…!

    Με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του Καραμανλή , όσο και του Σαμαρά που κυβερνά σήμερα και δολοφονεί τους Έλληνες , με τον μοναχογιό της πολιτικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!! και τον χαφιέ των ασφαλίτικων υπογείων να του κάνουν «πλάτες», αφού έτσι κι αλλιώς το ίδιο κόμμα είναι, ο κόσμος τα έχει χαμένα. Ποτέ δεν πίστευε, ότι ο Σαμαράς παραμένει τόσο μα τόσο πιστός στο παρελθόν του….. !
    Οι μισοί υπουργοί και γραμματείς του Αντώνη , ναζιστοφασίστες του Καραμανλή δεν είναι;
    Πότε έγινε ιδεολογικός διαχωρισμός στο χώρο των ..κοινωνικών φρονημάτων της ..ΕΡΕ και των «συστατικών επιστολών» του Παυλόπουλου;
    Πότε δηλαδή και γιατί διαφοροποιήθηκε δήθεν ο Καμμένος και νεκραναστήθηκε η "Μαύρη φάλαγγα" της Χρυσής αυλής;
    Τι διαφέρει ο Σαμαράς από τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο σήμερα;
    Αδέλφια δεν είναι;
    Το ίδιο κόμμα δεν είσαστε ρε "φίλοι" χρυσαλήτες;
    Αν(;)!!! ισχυρίζονται το αντίθετο ας το αποδείξουν ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κατακεραυνώσει τον παππού των παιδιών του για τη φυγή της ΦΑΓΕ ο Πάνος Καμμένος;

    Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ, η μητρική πλέον εταιρεία για τις δραστηριότητες όλου του ομίλου είναι η Fage International SA με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία ελέγχεται από τους κ. Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου. , οι δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα θα ασκούνται από τη θυγατρική πλέον Fage Dairy Industry SA (τη μέχρι...

    ...πρότινος, δηλαδή, μητρική), ενώ οι δραστηριότητες εκτός Ελλάδας θα υπάγονται στην καινούργια θυγατρική που συστήνεται, τη Fage Luxembourg S.a.r.l.

    Η μεταφορά της έδρας του ομίλου στο Λουξεμβούργο, εκτός από τη χαμηλότερη φορολόγηση, συνεπάγεται ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης από τις ξένες τράπεζες για τη ΦΑΓΕ, κάτι που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τη λειτουργία της.

    Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Πάνος Καμμένος έχει τρεις γιους (να τους χαίρεται ο άνθρωπος) με την κόρη του κ.Ιωάννη Φιλίππου με την οποία ήταν κάποτε παντρεμένος.

    Μιας και ο κ. Καμμένος εμφανίζεται συχνά-πυκνά ως θεματοφύλακας του Έθνους χαρακτηρίζοντας "προδότες" διάφορους πολιτικούς αντιπάλους του, αναμένω από αυτόν μια πύρινη ανακοίνωση κατά της ΦΑΓΕ με την οποία και θα προτείνει στους ψηφοφόρους του να μην αγοράζουν τα προϊόντα μιας εταιρίας που "πουλήθηκε" στο μητρώο επιχειρήσεων του Λουξεμβούργου, εγκαταλείποντας την Ελλάδα.

    Ως ηγέτης ενός αδιάφθορου "κινήματος" που δηλώνει ότι συγκρούεται με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα επιχειρηματικά συμφέροντα, τα Νεφελίμ κτλ, περιμένω να βρει το πολιτικό θάρρος να τα βάλει ακόμα και με τον εύρωστο παππού των παιδιών του.

    Είναι προδότης και δοσίλογος ο κ.Φιλίππου κ.Καμμένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου