"Δ' ΡΑΪΧ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ" Κεραυνός από ΗΠΑ - "Το ευρώ σκοτώνει τους Έλληνες αλλά αυτοί είναι δειλοί"



Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τις πιέσεις στην Γερμανία για να αλλάξει πολιτική εντός της ευρωζώνης και ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, φοβούμενες τα χειρότερα: Εσωτερική κατάρρευση, αποδόμηση της οικονομικής και πολιτικής ελίτ και "αλλαγή στρατοπέδου" προς την κατεύθυνση της Ρωσίας, όπως έγινε με την Σερβία, την Ουκρανία και πιθανόν να συμβεί και με την Βουλγαρία.
Σε άρθρο του κατά της πολιτικής εξαθλίωσης του νότου και του κοινού νομίσματος ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης της εφημερίδας Observer, Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος βρίσκεται "κοντά" στον Λευκοί Οίκο και τις θέσεις των ΗΠΑ σε διάφορα θέματα, χαρακτηρίζει την ευρωζώνη “Tέταρτο Ράιχ” και την Ελλάδα ως “σκηνή εγκλήματος” του Τέταρτου Ράϊχ!

Αλλά σφυροκοπά και τους Έλληνες πολίτες που έχουν σκύψει το κεφάλι στην τρόικα χαρακτηρίζοντάς τους "δειλούς" και καλεί να υπάρξει "μια διαφορετική φωνή στην Ελλάδα για να τοποθετηθεί κατά του ευρώ. Ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει "συμβιβασμένο που έχει υποκύψει πλήρως"!

“Πρέπει η Ελλάδα να φύγει από την Ευρωζώνη. Δεν πρέπει να είστε μέλος της. Το να θέλεις να μείνεις στην Ευρωζώνη είναι σαν να θέλεις να μείνεις σε μια κοινότητα λεπρών... Το ευρώ είναι το Τέταρτο Ράιχ” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συνεχίζει “Η διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες και τους Αργεντινούς είναι πως οι Έλληνες είναι δειλοί. Ο ελληνικός λαός είναι εκ φύσεως δειλός [....] δεν υπάρχει κάποια φωνή κατά του ευρώ. Υπήρχε κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλέον έχει υποκύψει πλήρως. Χρειάζεστε μια διαφορετική φωνή” καταλήγει ο Γκρέγκορι Πάλαστ.

Ο Αμερικανός συγγραφέας σημειώνει ότι.... η σημερινή οικονομική πολιτική που έχει επιβάλει η Γερμανία στην Ελλάδα ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη της χώρας και το ΔΝΤ λανθασμένα συμπορεύεται με αυτή την πολιτική.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι επιταγές του ΔΝΤ και της τρόικα προς την Ελλάδα είναι παρόμοιες με αυτές σε χώρες της Λατινικής Αμερικής που είχαν ως αποτέλεσμα να πωληθούν σε εξευτελιστικές τιμές πλουτοπαραγωγικές πηγές στο βωμό μιας υποτιθέμενης ανάπτυξης.

“Τα παραδείγματα χωρών της λατινικής Αμερικής μας δείχνουν πολλά. Η Ελλάδα χρειάζεται το νερό και την ενέργεια. Αν τα πουλήσει θα αναγκαστεί να τα αγοράζει από αμερικανικές ή γερμανικές εταιρίες” αναφέρει ο ίδιος ο Γκρέγκορι Πάλαστ ο οποίος με έναν λίβελο κατά της Ε.Ε καλεί τη χώρα μας να εγκαταλείψει πάραυτα την Νομισματική Ένωση. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. ..δημιουργεί σαν άλλος Γκουσγκούνης..!!!!
    Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ», που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ;
    Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..καρβουνότρενο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , του πληρωμένου διαδικτύου, με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα ανάλογα με τις συναλλαγματικές διατυπώσεις;;
    Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο καημένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία.Ο άνθρωπος που δεν σε αφήνει να πληρώσεις κανένα φαγητό σε εστιατόριο, αν δεν είναι σίγουρος ότι δεν σοβαρολογείς. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη, μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Παρουσίασε όμως ένα ακόμη μικρό «δήγμα’’ ..γραφής με την αθλιοσκευωρία της Σάμου. Είναι άραγε τόσο ηλίθιος, τόσο προκλητικά ΜΑΛ@@@@ΑΣ, ώστε να ..δημιουργεί σαν άλλος Γκουσγκούνης ,τέτοια παραπολιτικά θρίλερ;
    Θα πείτε, με το Θέμο τον ψευδό που συμφώνησε τι άλλα να περιμένει κανείς; Φυσικά ‘’ψευδομαλακίες’’. Έμπλεξαν ο ηλίθιος των σχολικών προαυλίων με τον μπανιστιριτζή των καμαρινίων. Το αποτέλεσμα …κερατόσουπα !
    Αλήθεια γιατί τον..γιαούρτωσαν και έφυγε; Ποιος έχει την επιμέλεια των απογόνων;
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
    Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
    Όλοι αυτοί, τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;
    Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η
    κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
    Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν ..κυβέρνησαν, ότι δεν ήταν στην εξουσία; Μα το παρακράτος της δεξιάς αυτοί δεν το αποτελούν; Αυτοί δεν είναι οι ..αιώνιοι ρουφιανοχαφιέδες του φασισμού;
    Αυτό δεν είναι εξουσία και παρα-συγκυβερνητική οργάνωση της δεξιάς; Δεν είναι συμμετοχή στη εκάστοτε ΜΑΣΑ και απάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος
    Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ειδήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν το θέμα έχει "παίξει" στα δελτία. Περιττό να πω ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνιστά κολοσσιαίο σκάνδαλο συγκάλυψης. Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. 30.000 χιλ.ευρώ θα πληρώσει ο πολιτικός ασβός , για συκοφαντική δυσφήμιση.Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές ναι ΄η, όχι κύριε μπουρδολόγε ;
    Δικάστηκες κύριε Καμμένε και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας. Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο ,κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος ,κύριε Καμμένε.
    Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
    Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
    Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από το καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
    Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
    Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET)

    Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου
    Είναι πραγματικά απίστευτη η ικανότητα κάποιων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να προπαγανδίζουν με τόσο θράσος, ώστε να νομίζει κανείς πως είτε δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, είτε θεωρούν εντελώς ηλίθιους όσους τους διαβάζουν / ακούνε / βλέπουν.

    Θέλουν οι Βούλγαροι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει...!
    Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη για ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της "υπερπατριωτικής" και "αμυντικής" ιστοσελίδας Defencenet, ήρθε στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά όλος αυτός ο γνωστός οχετός / συρφετός της παραπληροφόρησης, που χαρακτηρίζει πανεύκολα προδότες και ανθέλληνες όσους δεν είναι μαζί τους, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ, αν...τρώνε από το ίδιο πιάτο!!!
    Μερικοί μάλιστα, αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της είδησης περί Βούλγαρων ιδιοκτητών.
    ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!
    Διερευνήσαμε περισσότερο το θέμα και ανακαλύψαμε πως ο κύριος λόγος της βουλγαρικής ιδιοκτησίας είναι Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ λόγω...οικονομικών προβλημάτων, όπως μας είπαν άνθρωποι που "γνωρίζουν"!
    Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά: Κάποιοι που αυτοπλασάρονται ως "υπερπατριώτες", κάνουν ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους στο ελληνικό κράτος!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ...ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥΣ!!!
    Και καλά αυτοί, βρίσκουν και τα κάνουν: Οι κοροϊδάρες που τους υποστηρίζουν, δεν καταλαβαίνουν πως τους δουλεύουν αγρίως;;;
    Φυσικά και το καταλαβαίνουν! Απλά, όπως είπαμε, η εν λόγω ιστοσελίδα - καθώς και άλλες - έχει αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη / προώθηση συγκεκριμένου κόμματος, οπότε δεν πειράζουν (τα πρόβατα) ούτε οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες, ούτε Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε βάρος της Ελλάδας!!!
    Γι' αυτό και λέμε πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις: Δηλώνεις υπερπατριώτης; Είσαι, αν εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα, ανεξαρτήτως των «πιστεύω» σου, της νομιμότητας, της αντιστοιχίας λόγων και πράξεων κλπ.
    Φανταστείτε για παράδειγμα, η ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που κάνει αγώνα (και) εναντίον των Παπικών και του Οικουμενισμού, να χρηματοδοτείτο από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!
    Δεν θα έπρεπε το λιγότερο να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολουθεί; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;;;
    Είπαμε όμως: Λέξεις όπως αρετή, τιμιότητα, ανδρισμός, ήθος, συνέπεια κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σε όσους ανερυθρίαστα μοιράζουν "πιστοποιητικά πατριωτισμού" και άλλων...-ισμών!
    Στην Ελλάδα, είσαι ό,τι δηλώσεις: Ακόμα και..."Έλληνας" Made in Bulgaria...!
    Υ.Γ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ...!
    Υ.Γ. 2 Κατά τ'άλλα, η πώληση των Μαρινών στους Τούρκους τους "μάρανε", τους "πατριώτες"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ’Ένα υπουργείο και για μένα
      Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

      Πατήστε για μεγέθυνση
      Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
      Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

      Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

      Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

      Διαγραφή
  4. Φιλικά ΠΕΤΕΡ ΟΥΣΤΙΝΩΦ από παράδεισο Αμαρουσίου.


    Κύριε Πάνο μας,..σώσε μας.

    Η Κύπρος δεν θέλει τα χρήματα γιατί της "ΕΙΠΕ" ο..Παπανδρέου να μην τα πάρει να μπεί και αυτή στο ΔΝΤ.

    Τι λέτε ότι πρέπει να κάνουμε;

    Να..βουλιάξουμε την" Έλλη" ή την Κρήτη;

    Άκυρο για την " Έλλη", τη βούλιαξαν οι Ιταλοί του Μουσολίνι.
    Τον θυμάσαι;
    Αυτόν το κοντό με ....
    τις βράκες που είχατε συναντηθεί στο διαστημικό σταθμό της άνω-κάτω Πετρούπολης Ρωσίας;
    Η Ελλάδα θα σε ευγνωμονεί και οι Έλληνες θα σε θυμούνται χωρίς να..γελάνε.
    Σε ότι έχεις πει "ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ" !
    Σε περιμένουμε να έλθεις από την Κύπρο κολυμπώντας στην..πισίνα του μυαλού του καραβιού.

    Φιλικά ΠΕΤΕΡ ΟΥΣΤΙΝΩΦ από παράδεισο Αμαρουσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου