Πολίτες “γιούχαραν” την κόρη του αείμνηστου Γεννηματά..κάποια Φώφη στην Τρίπολη (βίντεο)

Είχε πάει στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων. Πολίτες αποδοκίμασαν την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά.Το βίντεο από το kalimera-arcadia.gr: 

Σχόλια

  1. Και πρώην Νεοδημοκράτες, όπως ο Μανόλης, μιλούν ‘’με τα καλλίτερα λόγια’’ για τον Πάνο, την ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την …εργατικότητά του , τις..επιδόσεις του και τις..σπατάλες του και τις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του..
    Ενώ ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος, ‘’επί τινα χρόνον υπηρετήσας το κόμμα των ΑΝΕΛ’’, επανήλθε στις τάξεις της ΝΔ-ΠΟΛΑΝ’, υποσχόμενος πίστη, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση’’, αφού βέβαια ‘’στόλισε’’ το πολιτικό ..λείψανο του ανιδεολόγου Πάνου.. Τι θα προσφέρει ο Αντώνης, στο Μαρκόπουλο και οι δύο στο λαό; Με ποια αξιοπιστία θα αποδεχθεί ο κόσμος την παρουσία τους και την ‘’συμπαραγωγή τους’’; Πως θα τολμήσει ο Αντώνης να ζητήσει από τον λαό να πληρώσει, όταν όλοι οι μεγαλοφοροφυγάδες συνωστίζονται δίπλα του και πίσω του; Ποιο πρόγραμμα και ποιο στόχος θα επιτευχθεί, όταν ο λαός καλείται να πληρώσει και οι φοροφυγάδες του κόμματος ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να τους σώσει;
    Με ποια αξιοπιστία συνεχίζει, υπόσχεται και απαιτεί; Ποιος τον πιστεύει, ποιος του έχει εμπιστοσύνη, ποιος καταλαβαίνει την εγκληματική του παπαρολογία και τα..18 του ‘’οικονομικά’’ προγράμματα;

    Λογικά σε ποιο κόμμα ανήκουν όλοι αυτοί;
    Αν σκεφτούμε δε, ότι ο Πάνος ,έφυγε από την ΝΔ-ΠΟΑΝ και πήγε στους ΑΝΕΛ, και ο Αντώνης έφυγε από τη ΠΟΛΑΝ και ήλθε στη ΝΔ-ΠΟΝΑΝ,
    σε ποιο σχηματισμό θα τοποθετούσατε τον κ. Καρατζαφέρη και την κα Βούλτεψη;

    Τέλος σε ποιο κόμμα ανήκει ο κ. Μάκης Βορίδης και οι ..άλλοι, που έφυγαν από το ΛΑ.ΟΣ και προσχώρησαν στην ΝΔ-ΠΟΛΑΝ;
    Ας μη μιλήσουμε για τους ‘’άφωνους’’ του Μιχαλολιάκου ,που ακόμη δεν ξέρουν ούτε που βρίσκονται , ούτε και γιατί βρίσκονται σαν τις ..γλάστρες στη βουλή.
    Ωστόσο, τα πρωτεία διαρροής κατέχει ο κ. Μαριάς, αφού είναι ο μοναδικός σχεδόν βουλευτής ..όλων των κομμάτων .
    ΥΓ
    1.Ιδεολογική ταυτότητα μιας ..χρήσης;
    2. Ποιος θα κάνει σύγκριση αποτελεσμάτων και στόχων του 2010 και των σημερινών…θαυμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή συγκυβερνά η άκρα δεξιά με τη δεξιά.
    Το πρώτο πράγμα που διαβάζεις (τρόπος του λέγειν), σε ένα σχόλιο των οπαδών! της χρυσής ευκαιρίας, είναι η πολιτική τους ..παρθενιά. Εμείς ..τώρα ήρθαμε , λένε. Τι είναι λοιπόν η χρυσή αυλή, που ζητά και ..ψήφο ‘’εμπιστοσύνης’’;
    Είναι το αμελητέο 0,3% της δεξιάς , που υπήρχε για τα μάτια του κόσμου, ώστε να ισχυρίζεται η δεξιά , των Καραμανλήδων, του Αβέρωφ, του Ράλλη, των Μητσοτάκηδων και του Σαμαρωμένου, ότι η παράταξής τους ήταν..δημοκρατική; Ότι τα σταγονίδια του Αβέρωφ, δεν ήταν ο ΜΑΥΡΟΣ βρωμοπόταμος του χαφιεδισμού, της προδοσίας της Κύπρου, και της αναγκαστικού επαναπατρισμού των 150.000 και πλέον χιλιάδων Ελλήνων της Πόλης; Ότι το παρακράτος της χούντας ήταν σταγονίδια επίορκων προδοτών που κινήθηκαν και πρόλαβαν την προδοσία των στρατηγών;
    Δεν υπάρχει λοιπόν ΚΑΜΜΙΑ αύξηση του ποσοστού της χρυσής αυλής, ούτε η δημιουργία του κόμματος Καμμένου και του Καρατζαφέρη είναι κάτι το νέο, κάτι το ελπιδοφόρο. Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Της δεξιάς του Καμμένου , του Ζώη, του Μαρκόπουλου, του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη, του Καρατζαφέρη, του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου και των άλλων ‘’υπερμυαλομένων’’ βοών της κοιλάδας των άξεστων ηλιθίων χρυσαλητών. ( Συγγνώμη βόδια μου) !
    Η χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο ΛΑ.ΟΣ του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    Δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !
    Είναι η γνωστή ακροδεξιά με όλα της τα κακά παραστρατήματα και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές εντολών’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου.
    Είναι γνωστό ότι η ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….
    Η Χρυσή αυλή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των Ρίζων, των ψυχάρηδων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Κιλτίδιδων, των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Ένας χρυσαλήτης , απόγονος εγκληματιών του εμφυλίου, ένας άνθρωπος της νύχτας, της άσπρης σκόνης, της αρπαχτής και της "προστασίας", της αιμομιξίας, του αναμορφωτηρίου, των κόκκινων φώτων, της προδοσίας, της ρουφιανιάς της λαθρεμπορίας όπλων και ναρκωτικών, της χαρτοπαιξίας, της ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ και του ΑΘΕΪΣΜΟΥ! είναι δυνατόν να ..εξαγνιστεί και να τον βάλλεις στο δημόσιο και στο..σπίτι σου "γαμπρό";
    Είναι δυνατόν, κάποιος σοβαρός σχολιαστής ή αναγνώστης, να δώσει βάση, σε όλες τις αναπόδεικτες άθλιες συκοφαντίες ,..ανθρώπων αγνώστου πατρός; Τα βόρεια σύνορα είναι ανοικτά και το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου ασκείτε κανονικά. Ποιος λοιπόν γνωρίζει ..τον πατέρα του;
    Αυτοί οι..Έλληνες θα ψηφιστούν από ..άλλους που λένε και αυτοί ότι είναι ..Έλληνες;
    Όσο νερό λοιπόν να ρίξεις στο χουντόβοθρο , τα σκατά θα παραμένουν ΑΠΛΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαφνικά, μία ομάδα νυκτόβιων λαθρεμπόρων της παρανομίας, βγήκε από το "καβούκι" της σαν τα τζιτζίκια, και μας έχουν ζαλίσει το μυαλό.
    Αυτοί, οι σχεδόν μόνιμοι τρόφιμοι των φυλακών, οι άνθρωποι που βαρύνονται για πλήθος απάνθρωπων και εκδικητικών κακουργημάτων,...ανένηψαν!
    Η ..βροχή ,φαίνεται έχει παρενέργειες. άνθρωποι, των σπηλαίων, των υπογείων, των μαντριών, και των νυχτερινών κέντρων, προστάτες της νύχτας, "επιμελητές"..κόκκινου φωτισμού,..σκονισμένοι! λάτρεις της απλυσιάς και της άσπρης, των πόλεων, σκόνης ¨ΗΠΙΑΝ ΤΟ ..ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ" της παράνοιας και της παραμόρφωσης. Απέκτησαν..αποσμητικό αιγών! και πιστεύουν ότι έγιναν ..άνθρωποι και μάλιστα ,ειδικής ποιότητας, ώστε μπορούμε να τους πλησιάσουμε χωρίς ΜΑΣΚΕΣ "προστασίας" από τα μικρόβια. Οι φονιάδες του χτές έγιναν σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ! οι ..πατριώτες του σήμερα.
    Επειδή το άθλιο αυτό γεγονός, της ύπαρξης χρυσοελλήνων , τείνει να οριοθετηθεί, σαν ΚΟΠΡΙΑ στην αυλή μας, ας ενημερώνουμε τα παιδάκια μας, τι σημαίνει φασισμός, τι σημαίνει χρυσή αυλή και άμεσοι χρυσοέλληνες συγγενείς και πόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! έχουν διαπράξει εις βάρος της πατρίδας μας.
    Η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολο δρόμο της παγκόσμιας οικονομικής δυσπραγίας. Οι Έλληνας πάντα ενωμένοι επιβιώσαμε τόσους αιώνες. Η ζωή μας κυλούσε ήρεμα μέχρι που μια ομάδα δολοφόνων της παγκόσμιας χρηματολαγνείας , αποφάσισε να "καθαρίσει" τον πλανήτη.
    Σε αυτή τη ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, πρέπει να ξέρουμε τους εχθρούς μας τόσο εκτός ,όσο και εντός Ελλάδας.
    Ενημερώστε τα παιδιά μας για κάθε τι που τα προκαλεί και τα προτρέπει σε ανορθόδοξες και ανθελληνικές ενέργειες. Η Ελλάδα ήταν η χώρα των βοσκών της μάθησης και όχι των νυκτόβιων χοιροβοσκών του εγκλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου