Παρέμβαση Καμμένου για την αθλιότητα με το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ: Θα μπουν φυλακη και όσοι πάνε να τους φυγαδεύσουν…

Καμμένος:Έκνομες ενέργειες της Ανακρίτριας στη υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ
Την απονομή δικαιοσύνης στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και των καταγγελιών για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατήγγειλε «ανοιχτά και επίσημα τις έκνομες ενέργειες της ανακρίτριας» αλλά «και όσων κρύβονται πίσω από αυτές ως ηθικοί αυτουργοί».

Ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του επικαλέστηκε καταγγελίες της βασικής μάρτυρος Ζωής 
Γεωργαντά σύμφωνα με τις οποίες η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση «της πρότεινε να συναντηθούν σε εξωθεσμική εκτός ανακριτικού γραφείου συνάντηση, δηλαδή σε προσωπικό ραντεβού με θέμα την υπόθεση αυτή».
Είπε επίσης ότι «τέτοιες ενέργειες όχι μόνο καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του υπουργού Δικαιοσύνης περί υπάρξεως κράτους δικαίου, αλλά εξευτελίζουν τον θεσμό της Δικαιοσύνης σε όλα τα επίπεδα». Κατήγγειλε δε ότι «σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, οι μέχρι σήμερα ανακριτικές ενέργειες κάθε άλλο παρά δικονομικές ενέργειες συνιστούν, αφού έχουν παραβιάσει βάναυσα το άρθρο 239 του κώδικα ποινικής δικονομίας και παρά την ύπαρξη εποπτεύοντος στην ανάκριση εισαγγελέως».
Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι.....
η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα διατάξει αμέσως τις νόμιμες ενέργειες, «όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένη εκ της ιδιότητός της» και τέλος τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός με αγωνία περιμένει να αρχίσουν επιτέλους να εξαφανίζονται οι θύλακες σήψης που εδώ και χρόνια καταπληγώνουν το σώμα της Ελληνικής Δημοκρατίας».
Newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο εγγυητής της ομαλότητας,
    της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να ..αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.
    Σήμερα, που όλα τα κάστρα έπεσαν και οι προδότες αποκαλύπτονται, ο λαός κοιτάζει με απορία, έκπληξη και οργή. Βλέπει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τον έντιμο πολιτικό, το ευπρεπή αγωνιστή, τον ευγενή άνθρωπο και ψάχνει να βρεί όλους εκείνους τους συκοφάντες ‘’συκολόγους’’ της επάρατης διχόνοιας, της επάρατης δεξιάς, του γνωστού χαφιεδότσουρμου, που ..αποτελούνε «Εθνικό κορμό» !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    ΥΓ
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα.
    Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.
    Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου, μπορεί αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Η Ελλάδα, για να μπορέσει να επιβιώσει και να συμβαδίσει με τον υπόλοιπο κόσμο, χρειάζεται σύστημα και νέους ανθρώπους χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς γραμμάτια και συναλλαγματικές.
    Απλούς Έλληνες, μορφωμένους, αποφασισμένους με συναίσθημα και συναίσθηση της σοβαρότητας και της ευθύνης.
    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έδωσε δείγμα γραφής και μέσα σε ένα χρόνο ψήφισε τέτοιους νόμους, ώστε να πιάνονται οι ‘’ΜΕΓΑΛΟΙ’’ που είχαν φορολογική ασυλία αφ΄ενός, και αφ΄ετέρου να συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ!!! χωρίς εξαιρέσεις. Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, είναι μία μικρή επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά και ΔΕΙΓΜΑ του : Τι μπορεί να κάνει ένας υπουργός ,όταν είναι Έλληνας και θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα.
    Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν.
    Γράφει ο Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από όσες τόσες μαλακίες μας αράδιασες για τον πατρώνο σου και το κολλιτήρη του ξύπνησες πρασινοχλεχλέ και πήγες για την φραπεδιά σου. Ένα δεν μας είπες μόνο το πόσο εξυπηρετήθηκες από σάπιο κόμμα που είσαι οποδός ή ενεργό ακόμη στοιχείο, πόσα έφαγες ρε σκουλίκι του κερατά εις βάρος μας; ΑΕΙ χάσου ρε από προσώπου γης.

      ακρίτας.

      Διαγραφή
  2. " Αφιερώνεται σε όσους το αξίζουν" !!!
    ==============================

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ@@@@@@@ΤΕ !...

    Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, και να λασπώστε τον Γιώργο Παπανδρέου, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !

    *Η υπόθεση δεν πρόκειται να πάει στο Δικαστήριο, αφού τα «αδικήματα» έχουν παραγραφεί !!!
    ** Η υπόθεση προκαλεί αηδία και οργή και ΚΑΝΕΙΣ!!! Δικαστής δεν θα εδέχετο να συνδέσει το όνομά του, με αυτή την άνανδρη φασιστική αθλιότητα των Αντώνηδων, των συνοδοιπόρων και των …χορταριασμένων οικιακών βοηθών
    Η επιβεβαίωση ήλθε χθές από την πλευρά της δικαιοσύνης.
    Όλοι γνωρίζαμε , πως το δημόσιο χρέος και έλλειμμα ήταν πράγματι ..ασυναγώνιστα. Ο ΜΟΝΟΣ που δεν γνώριζε(;), ήταν ο μυαλοφυγόδικος εραστής του ‘’κατιναριού’’. Ζωντάνεψε ο μέχρι πρό τινος ‘’γιαουρτάς’’ όλες τις παιδικές φαντασιοπληξίες της προσωπικής του ερημιάς και ιδιοτέλειας. Σήμερα θυμίζει με όσα λέει, απογοητευμένες και ανέραστες γεροντοκόρες. Λίγο χρώμα στο μαλλί, θα μπορούσε να του δώσει λίγο.. χαμόγελο.
    Αν, βέβαια, αυτό το αντιμετωπίζετε, ως «σκασίλα σας» και νομίζετε, πως εσείς, πάντως, εκτελέσατε το καθήκον σας, ας απαυτωθείτε δυο φορές, μιας κι ο λαός, μη τρώγοντας κουτόχορτο, έχει καταλάβει, πολύ καλά, το σκηνικό που στήσατε και την παράσταση που δώσατε, σε μια, μοναδική, ετερόκλητη συνεργασία και συμμαχία, προκειμένου να του ρίξετε στάχτη στα μάτια, κατηγορώντας και παραπέμποντας αυτόν που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ, για να καλύψετε αυτόν, που μεθόδευσε το θάψιμό της !...

    Υ.Γ.
    1. Φυσικά και από την …άσεμνη προτροπή μου, εξαιρούνται οι διαφωνήσαντες με τις γραμμές των κομμάτων τους και καταψηφίσαντες την παραπομπή Παπακωνσταντίνου, αν και τη θέση τους, θάπρεπε να την πάρουν και να την εξηγήσουν και δημόσια…
    2. Η προτροπή δεν ισχύει, επίσης, ούτε και για τον σαλιάρη πανηγυρίζοντα «κομιστή», μιας κι αυτός δεν χρειάζεται σπρώξιμο, για να το κάνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος
    Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ειδήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν το θέμα έχει "παίξει" στα δελτία. Περιττό να πω ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνιστά κολοσσιαίο σκάνδαλο συγκάλυψης. Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. 30.000 χιλ.ευρώ θα πληρώσει ο πολιτικός ασβός , για συκοφαντική δυσφήμιση.Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές ναι ΄η, όχι κύριε μπουρδολόγε ;
    Δικάστηκες για συκοφαντία, κύριε Καμμένε και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας. Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο ,κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος ,κύριε Καμμένε.
    Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
    Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
    Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από το καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
    Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
    Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ»,
    που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..τραίνο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα; Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος ο καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη, μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
    Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
    Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;
    Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η
    κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
    Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν ..κυβέρνησαν, ότι δεν ήταν στην εξουσία; Μα το παρακράτος της δεξιάς αυτοί δεν το αποτελούν; Αυτοί δεν είναι οι ..αιώνιοι ρουφιανοχαφιέδες του φασισμού;
    Αυτό δεν είναι εξουσία και παρα-συγκυβερνητική οργάνωση της δεξιάς; Δεν είναι συμμετοχή στη εκάστοτε ΜΑΣΑ και απάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;
    Είναι δυνατόν να είναι τόσο γραφικός ο Καμμένος; Eιναι δυνατόν να υπάρχουν ηλίθιοι που να συγκινούνται από τους παρακάτω γραφικούς εως βλακείας στίχους του ύμνου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

    Οι στίχοι του νέου ύμνου είναι οι εξής:

    "Κάτι παιδιά με μια Σημαία
    τρέξαν να πουν παντού τα νέα
    Βγάλανε άσσο απ το μανίκι
    πως ο Βαρδάρης φέρνει Νίκη!
    Τρία παιδιά 'π την Ελευσίνα
    την παρατήσαν τη ρουτίνα
    Φέραν στο Σύνταγμα φιρμάνι
    χαμός στη Κρήτη και στη Μάνη!
    ΡΕΦΡΕΝ
    Ξύπνα!...για να στολίσουμε
    το σπίτι μας το πατρικό
    Ξύπνα!...να τραγουδήσουμε
    για το ξημέρωμα στον ουρανό
    Τρέξε!...για να γιορτάσουμε
    στους δρόμους που άνοιξαν για μας,
    Τρέξε!...για να φωνάξουμε,
    "Γεια σου Ανεξάρτητη Ελλάς!!!"
    Ξεκίνησαν απ τον Περαία
    φτάσανε μες τη Καλλιθέα
    Στο Φάληρο, στο Περιστέρι,
    ξεσηκωμός σ όλα τα μέρη
    Μες στο χορό και οι Κυκλάδες
    τα Δωδεκάνησα (οι) Σποράδες,
    της Εφτανήσου τα στολίδια,
    Νίκης μηνύματα όλα ίδια..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου