ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΣΤΑΤ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Πριν από λίγο, σε τηλεοπτική εκπομπή (Κόντρα – Επί του πιεστηρίου) η Ζωή Γεωργαντά προέβη σε μία καταγγελία που πρέπει να προκαλέσει σεισμό τόσο στους προϊσταμένους της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, κυρίας Ελένης Πεδιαδίτη, αλλά και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεωργαντά κατήγγειλε ότι η ανακρίτρια την κάλεσε την προπερασμένη Παρασκευή για να “βρεθούν”, ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά, η συνάντηση είχε τον χαρακτήρα …νουθεσίας!

Εδώ πλέον διακυβεύεται ο τελευταίος πυλώνας του πολιτεύματος. Η ίδια η δικαιοσύνη. Εάν η κυρία Γεωργαντά ψεύδεται, η ανακρίτρια οφείλει άμεσα να το καταγγείλει και να κάνει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Εάν όμως οι καταγγελίες της κυρίας Γεωργαντά ισχύουν, τότε οι προϊστάμενοι της κυρίας ανακρίτριας θα πρέπει άμεσα να κινηθούν, διότι εδώ γίνεται κουρελόχαρτο η ποινική δικονομία. Σε ένα θέμα Εθνικής σημασίας, αφού η έκβαση αυτής της υπόθεσης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας όχι μόνον να απαλλαγεί από την μνημονιακή λαίλαπα θεσμικά, αλλά και να διεκδικήσει τα δέοντα για την καταστροφή που υπέστη από την συμπαιγνία δανιεστών – κρατικών λειτουργών.

Εν προκειμένω, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εάν δεν υπάρξει διάψευση, έχει πλέον καθήκον να διερευνήσει και τον ρόλο της ανακρίτριας. Εφ’ όσον πάντα ισχύει η καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά.

Εδώ φαίνεται περίτρανα και η μεθόδευση “τακτοποίησης” της υπόθεσης στην πλέον “χαλαρή” εποχή του έτους. Στα μπάνια του λαού.....

Να τιμωρηθεί λοιπόν η κυρία Γεωργαντά εάν ψεύδεται. Εάν λέει αλήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που βιάζοντας την δικαιοσύνη, καταστρέφουν το μέλλον της πατρίδας, αφού διερευνηθούν τα κίνητρα τους.


Σχόλια

  1. Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος
    Δεν έχω καταφέρει να παρακολουθήσω ειδήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν το θέμα έχει "παίξει" στα δελτία. Περιττό να πω ότι αν αυτό δεν συμβεί θα συνιστά κολοσσιαίο σκάνδαλο συγκάλυψης. Επίσης, προκαλεί κατάπληξη το πολύ χαμηλό χρηματικό πρόστιμο. 30.000 χιλ.ευρώ θα πληρώσει ο πολιτικός ασβός , για συκοφαντική δυσφήμιση.Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές ναι ΄η, όχι κύριε μπουρδολόγε ;
    Δικάστηκες κύριε Καμμένε και θα πληρώσεις τα χρήματα που σου επέβαλε η δικαιοσύνη και αντί να βγάλεις το σκασμό, πιπιλίζεις ακόμη ένα κομμάτι από την πιπίλα της πολιτικής σου αθλιότητας. Μεταξύ μηδενικών, το στρογγυλότερο ,κύριε Καμμένο. Μεταξύ γνώσης, επιστήμης, σοβαρότητας και εργατικότητας , πάτος ,κύριε Καμμένε.
    Τελικά είσαι και κορυφή και..πάτος !!!
    Βέβαια μόνο ένας αντιτρομοκράτης ‘’σουσιμάστερ’’ θα μπορούσε να τα συνδυάσει.
    Μόνο ένας ‘’κοιμισμένος κυματοϊππότης ’’ θα μπορούσε να επιτρέψει σε όλα τα περί αυτόν ‘’σκύβαλα αλαλάζοντα’’ να γράφουν όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος του ανθρώπου που έσωσε την Ελλάδα. Εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου.
    Αλλά τι να περιμένει κανείς από το καφασορήτορα των σχολικών χρόνων; Τι να περιμένει από το νέο σούπερ μαν της πολιτικής ηλιθιότητας;
    Τελικά φίλε μου, είσαι η μεγαλύτερη, όπως λένε όλοι, πολιτική κου@@@δα, από το 1821 και μετά. Τώρα ξέρουμε ότι η πολιτική μαλακία δεν είναι ορφανή !
    Όταν ο μέγιστος αυτός μπουρδολόγος (και τσαρλατάνος και νούμερο και συκοφάντης, πλέον) με το όνομα Καμένος, διαλαλούσε τις συκοφαντίες του με τα cds και τους Παπανδρέου, ορδές ψεκασμένων είχαν χαλάσει το κόσμο με αυτές. Είχα τύχει σε τραπέζι που οι 9 στους 10 είχαν σχεδόν χάψει αυτές τις μπούρδες. Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω πως αν ένας πρωθυπουργός ήθελε να πλουτίσει μπορούσε να το κάνει πολύ πιο εύκολα και δίχως να χρειαστεί να ποντάρει και να οδηγήσει τη χώρα του στη χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλικά ΠΕΤΕΡ ΟΥΣΤΙΝΩΦ από παράδεισο Αμαρουσίου.


      Κύριε Πάνο μας,..σώσε μας.

      Η Κύπρος δεν θέλει τα χρήματα γιατί της "ΕΙΠΕ" ο..Παπανδρέου να μην τα πάρει να μπεί και αυτή στο ΔΝΤ.

      Τι λέτε ότι πρέπει να κάνουμε;

      Να..βουλιάξουμε την" Έλλη" ή την Κρήτη;

      Άκυρο για την " Έλλη", τη βούλιαξαν οι Ιταλοί του Μουσολίνι.
      Τον θυμάσαι;
      Αυτόν το κοντό με ....
      τις βράκες που είχατε συναντηθεί στο διαστημικό σταθμό της άνω-κάτω Πετρούπολης Ρωσίας;
      Η Ελλάδα θα σε ευγνωμονεί και οι Έλληνες θα σε θυμούνται χωρίς να..γελάνε.
      Σε ότι έχεις πει "ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ" !
      Σε περιμένουμε να έλθεις από την Κύπρο κολυμπώντας στην..πισίνα του μυαλού του καραβιού.

      Φιλικά ΠΕΤΕΡ ΟΥΣΤΙΝΩΦ από παράδεισο Αμαρουσίου.

      Διαγραφή
  2. Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ»,
    που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..τραίνο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα; Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος ο καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη, μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
    Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
    Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;
    Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η
    κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
    Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.
    Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαιολογίες ότι δεν ..κυβέρνησαν, ότι δεν ήταν στην εξουσία; Μα το παρακράτος της δεξιάς αυτοί δεν το αποτελούν; Αυτοί δεν είναι οι ..αιώνιοι ρουφιανοχαφιέδες του φασισμού;
    Αυτό δεν είναι εξουσία και παρα-συγκυβερνητική οργάνωση της δεξιάς; Δεν είναι συμμετοχή στη εκάστοτε ΜΑΣΑ και απάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tsirakia ths Gallias o haro-Kammenos kai anef-Zwhs
    Dia 1,583, 06:18 • por GreekStallion7
    Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης. Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου. Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη.


    Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω.

    Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα! Άντε μετά να πείσεις τυχόν… κακόβουλους «νεοναζιστές» ότι επρόκειτο (ασφαλώς!) περί μιας ακόμη συμπτώσεως. Τέλος πάντων, εμείς δε θα σχολιάσουμε το δημοσίευμα, θα το παραθέσουμε και θα το αφήσουμε στην κρίση των πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων αναγνωστών μας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Οι εντιμότατοι φίλοι του Νικολά Σαρκοζί.

    Των ΒΑΣ. ΣΙΟΥΤΗ, Ν. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    Τι κοινό έχουν ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων και οι βουλευτές της Ν.Δ., Χρ. Ζώης (μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών; Είναι και οι τέσσερις ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy).

    Η σχέση Σαρκοζί-Ντασό είναι μια κλασική ιστορία παράλληλων σχέσεων: Ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί. Τόσο στενός, μάλιστα, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

    Στην οικογένεια ανήκει και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro», η οποία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές δούλεψε εναντίον μιας νέας υποψηφιότητας του Σιράκ, προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για τον Νικολά.

    **Ο Α. Λερουά, διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα και πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του Σαρκοζί, έχει άλλη άποψη: «Πρόκειται, για μία συναρπαστική προσωπικότητα. Εμένα μου αρέσει που δεν μιλάει σαν πολιτικός. Δεν μασάει τα λόγια του».

    – Είστε όμως πρόεδρος στον Σύλλογο Φίλων Σαρκοζί και ταυτόχρονα διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ενός τύπου ασυμβίβαστο ανάμεσα στις δύο αυτές θέσεις;

    «Η “Ντασό” είναι μια ιδιωτική κι όχι κρατική εταιρεία. Είμαστε στο έτος 2007, και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του. Έχω, άλλωστε, συνεργάτες που είναι σοσιαλιστές. Είμαστε μια εταιρεία με διεθνή παρουσία, αλλά πλέον δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στα αεροσκάφη τύπου Φάλκον…», είναι η απάντησή του.

    **Εκτός από τα «Φάλκον», βέβαια, ο όμιλος παράγει και τα μαχητικά «Ραφάλ», για τα οποία ασκείται έντονο πρέσινγκ στην ελληνική κυβέρνηση. Πέρυσι μάλιστα ο υπουργός Άμυνας είχε συναντήσει τη γαλλίδα ομόλογό του, Αλιό Μαρί, συνοδεία του βουλευτή Χρ. Ζώη. Η εφημερίδα «Φιγκαρό» ήταν εκείνη που έσπευσε τότε να γράψει ότι θέμα της συνάντησής τους ήταν η ενδεχόμενη αγορά των γαλλικών μαχητικών.

    **Σε επικοινωνία της «Κ.Ε.» με τον Χρ. Ζώη, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο κλαμπ Φίλων του Σαρκοζί, αρνήθηκε όμως ότι γνωρίζει τον Ανρί Λερουά: «Μπήκα στο κλαμπ μόνο επειδή είμαι πρόεδρος της ελληνογαλλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας».

    Ο ίδιος ο διευθυντής της «Ντασό», ωστόσο, μιλώντας στην «Κ.Ε.» τον διαψεύδει: Δηλώνει ότι γνωρίζει τον βουλευτή της Ν.Δ. καθώς αμφότεροι ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

    * Συμπέρασμα. Αν την επόμενη Κυριακή στη Γαλλία επικρατήσει ο δεξιός υποψήφιος κάποιοι φίλοι του στην Αθήνα θα πανηγυρίσουν περισσότερο από αρκετούς Γαλάτες…

    ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ- 29/04/2007″

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ !

    Ο Πάνος που κατέβηκε μόνος από τη σκάλα του ελικοπτέρου .
    Επί τέλους και ένα...ευχάριστο:
    Ο Διάσημος συγγραφέας εγχειριδίων κατασκοπίας και τρομοκρατίας, και μέλος του κοινοβουλίου , κύριος Πάνος παρλαπιπόπουλος ή, και τρεχαγυρεύοπουλος "κατάφερε" μετά από ..ΚΑΤΑ-ΔΙΩΞΕΙΣ είκοσι και πλέον χρόνων, να φθάσει στο αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα....που επί τέλους θα του επιτρέψει να κοιμάται χωρίς …σκύλο κάτω από το κρεβάτι του !
    Ψάχνοντας με τους συνεργάτες τους στα σκουπίδια του..Κορυδαλλού ανακάλυψε τη φωτογραφία του αιώνα.
    Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ανδρέας Παπανδρέου σε μια στιγμή ασυγκράτητου πάθους συνουσιάζεται με την υπαρχηγό του...17 του Νοέμβρη.
    Τα μάτια του Πάνου "γουρλώνουν" το κεφάλι ξεκουρδίζεται και αρχίζει να..περιστρέφεται. Επί τέλους αναφωνεί ! Επί τέλους..
    Περιχαρής ο... Καημενούλης ετοιμάζεται να "καταθέσει" αυτό το μοναδικό στοιχείο στο..ΟΗΕ και απαιτήσει από το Γενικό Γραμματέα να συλληφθεί ΠΑΡΑΥΤΑ ! Ο πρόεδρος της Βορείου… Κορέας.
    Έτσι οι αδρώς αμειβόμενοι επί 20 χρόνια αντιπρόσωποι του έθνους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την ιστορική αποστολή τους.
    Έχουν στα χέρια τους την 17 Νοέμβρη ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ !!!!

    Ο Πάνος νιώθει το ...κόκκινο χαλί του "θριάμβου" να υπερίπταται του χώρου των..Πυραμίδων του έσω εγκεφάλου του.
    Έχει αρχίσει να "πλάθει" την ιστορία με το ..κίτρινο πετρέλαιο που κατεβάζει ...ο Βόλγας και χαμογελάει σαρκαστικά.
    Τώρα Ανδρέα σε κρατάω !! Δεν ήσουν μόνο αρχηγός της 17 Νοέμβρη αλλά ήσουν και...βιαστής.

    Γρήγορα να πάρουμε υγρό από τον κόλπο της...του ακρωτηρίου της "Καλής ελπίδας" σκέπεται και ..ξαφνικά ακούει την αεροσυνοδό να φωνάζει : Προσδεθείτε προσγειωνόμαστε ....
    Και τα μάτια γεμίζουν δάκρυα. Ήταν όνειρο;
    Και όμως μια μέρα εγώ κυβερνήσω τη...Σελήνη σκέπτεται και χαμογελάει.
    Η απότομη κίνηση του αεροπλάνου του χάλασε την διάθεση....
    Και ο Πουαρό ξεκουράζεται σκέφτηκε !

    Με αγάπη,
    Από τα γραφεία της Μαύρης Λιμουζίνας
    ΝΤΙΚ ΜΑΛΛΟΟΥ!
    ΥΓ.
    Τώρα μπορείτε να δώσετε ..πέντε φά (σ)κελα με ψήφους για τους "ΑΞΙΟΥΣ" …ολυμπιακών αγωγών μπλοκγερς που τον στηρίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " Αφιερώνεται σε όσους το αξίζουν" !!!
    ==============================
    (Προτείνει ο Ν Βράχος)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ@@@@@@@ΤΕ !...

    Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, και να λασπώστε τον Γιώργο Παπανδρέου, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !

    *Η υπόθεση δεν πρόκειται να πάει στο Δικαστήριο, αφού τα «αδικήματα» έχουν παραγραφεί !!!
    ** Η υπόθεση προκαλεί αηδία και οργή και ΚΑΝΕΙΣ!!! Δικαστής δεν θα εδέχετο να συνδέσει το όνομά του, με αυτή την άνανδρη φασιστική αθλιότητα των Αντώνηδων, των συνοδοιπόρων και των …χορταριασμένων οικιακών βοηθών

    ***{{ Η απόφαση του ΣΔΟΕ,
    να παραδώσει στη Βουλή μια τέτοια έκθεση είναι μάλλον πρωτοφανής καθώς...

    ...στο κύριο σώμα της αναφέρεται:

    «Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε ότι οι Παπακωνσταντίνου Ελένη, Παπακωνσταντίνου Μαρίνα, Συμεών Σικιαρίδης και Ρωσσώνης Ανδρέας μια ημέρα πριν από την λήξη της προθεσμίας των 10 ημερών (!) για την έκθεση απόψεων επί των διαπιστωθέντων παραβάσεων και παροχή διευκρινήσεων επι συγκεκριμένων συναλλαγών αιτήθηκαν δια του πληρεξούσιου δικηγόρου τους δίμηνο προθεσμία και ότι το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό από την υπηρεσία μας»
    καθώς και ότι επιπρόσθετα δικαιολογητικά που κατέθεσαν ο κ. Σικιαρίδης και η η κ
    υρία Ελένη Παπακωνσταντίνου στις 6.6.2013 δεν ελήφθησαν υπόψη (!!) καθώς οι
    ----------------------------------------------------------------------
    εκθέσεις είχαν ήδη συνταχθεί.]]

    Αν, βέβαια, αυτό το αντιμετωπίζετε, ως «σκασίλα σας» και νομίζετε, πως εσείς, πάντως, εκτελέσατε το καθήκον σας, ας απαυτωθείτε δυο φορές, μιας κι ο λαός, μη τρώγοντας κουτόχορτο, έχει καταλάβει, πολύ καλά, το σκηνικό που στήσατε και την παράσταση που δώσατε, σε μια, μοναδική, ετερόκλητη συνεργασία και συμμαχία, προκειμένου να του ρίξετε στάχτη στα μάτια, κατηγορώντας και παραπέμποντας αυτόν που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ, για να καλύψετε αυτόν, που μεθόδευσε το θάψιμό της !...

    Υ.Γ.
    1. Φυσικά και από την …άσεμνη προτροπή μου, εξαιρούνται οι διαφωνήσαντες με τις γραμμές των κομμάτων τους και καταψηφίσαντες την παραπομπή Παπακωνσταντίνου, αν και τη θέση τους, θάπρεπε να την πάρουν και να την εξηγήσουν και δημόσια…
    2. Η προτροπή δεν ισχύει, επίσης, ούτε και για τον σαλιάρη πανηγυρίζοντα «κομιστή», μιας κι αυτός δεν χρειάζεται σπρώξιμο, για να το κάνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου