ΣΥΡΙΖΑ: Ακραίο μνημονιακό φαινόμενο, ο θάνατος του 19άχρονου.,,Κύριοι ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ για τον ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ έχετε να μας πείτε κάτι;;;Μαζέψτε τον ΨΥΧΑΚΙΑ....

O ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ο «θάνατος του 19χρονου Θανάση Καναούτη επειδή δεν ακύρωσε ένα εισιτήριο αξίας 1,20 ευρώ αναδεικνύει με τον πλέον τραγικό τρόπο την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πλατιά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής. 

Η ανεργία που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, ο κοινωνικός αποκλεισμός μεγάλου τμήματος της νεολαίας, οι άθλιες συνθήκες...
εργασίας και διαβίωσης χιλιάδων συμπολιτών μας, συγκροτούν το ακραίο μνημονιακό πλαίσιο της φτώχειας, της απόγνωσης και της καταστολής», σημειώνει.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο Θανάσης Καναούτης ήταν ένας ακόμα άνεργος νέος που δεν είχε χρήματα για να καλύψει έστω και τις στοιχειώδεις ανάγκες του. Το κόστος των μεταφορών στις αστικές συγκοινωνίες έχει εκτοξευτεί επί ημερών μνημονίου, ενώ η κυβέρνηση σχεδιάζει και νέα αύξηση για να συμμορφωθεί στις μνημονιακές δεσμεύσεις».

Για τον λόγο αυτόν, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι....
πρέπει «τώρα να μπει ένα τέλος στην πολιτική που εξαθλιώνει τις ζωές μας και ωθεί χιλιάδες νέους και νέες στην απόγνωση και την απελπισία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την τραγική απώλεια του Θανάση Καναούτη και ζητά τη διεξαγωγή ουσιαστικής έρευνας για τις συνθήκες που προκάλεσαν τον θάνατο του. Παράλληλα, ζητά «να σταματήσουν οι εξευτελισμοί και οι παράνομες κατακρατήσεις επιβατών από ελεγκτές σε μέσα μαζικής μεταφοράς, την κατάργηση του μέτρου της αμοιβής των ελεγκτών με ποσοστά επί των προστίμων, τη μείωση του κόστους των μετακινήσεων για όλους, καθώς και την κατοχύρωση της δωρεάν μετακίνησης ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων, φοιτητών και μαθητών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».


Πηγή:  e-typos.com

Σχόλια

  1. ..δημιουργεί σαν άλλος Γκουσγκούνης..!!!!
    Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ», που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ;
    Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..καρβουνότρενο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , του πληρωμένου διαδικτύου, με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα ανάλογα με τις συναλλαγματικές διατυπώσεις;;
    Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο καημένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία.Ο άνθρωπος που δεν σε αφήνει να πληρώσεις κανένα φαγητό σε εστιατόριο, αν δεν είναι σίγουρος ότι δεν σοβαρολογείς. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη, μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Παρουσίασε όμως ένα ακόμη μικρό «δήγμα’’ ..γραφής με την αθλιοσκευωρία της Σάμου. Είναι άραγε τόσο ηλίθιος, τόσο προκλητικά ΜΑΛ@@@@ΑΣ, ώστε να ..δημιουργεί σαν άλλος Γκουσγκούνης ,τέτοια παραπολιτικά θρίλερ;
    Θα πείτε, με το Θέμο τον ψευδό που συμφώνησε τι άλλα να περιμένει κανείς; Φυσικά ‘’ψευδομαλακίες’’. Έμπλεξαν ο ηλίθιος των σχολικών προαυλίων με τον μπανιστιριτζή των καμαρινίων. Το αποτέλεσμα …κερατόσουπα !
    Αλήθεια γιατί τον..γιαούρτωσαν και έφυγε; Ποιος έχει την επιμέλεια των απογόνων;
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
    Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;
    Όλοι αυτοί, τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;
    Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η
    κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;
    Μπορεί μερικοί νέοι, να μην είχαν την ευκαιρία να μορφωθούν και να μάθουν για τα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας μας, αλλά αυτό δεν μπορεί να θεωρείται ..δικαιολογία για τα αίσχη που γίνονται και γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΡΕΠΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΣΚΑΓΕ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑΤΗΣ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΧΟΝΡΟΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑ 20ΑΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΙΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΓΡΙΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣ? ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΑΙΣΧΟΣ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ -ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΝΤΟΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου