Ο… πνευματικός "άνθρωπος" Λένα Διβάνη έκραξε ως… τζαμπατζή τον 19χρονο νεκρό από αγωνία μη σταματήσουν οι… έλεγχοι

Προφανώς η γριά είναι στέρφα και μισεί απο ζήλια τα παιδιά..
Σε διαφορετική περίπτωση το λογο έχουν οι ψυχίατροι...........

Ο... πνευματικός άνθρωπος, Λένα Διβάνη έκραξε ως... τζαμπατζή τον 19χρονο νεκρό από αγωνία μη σταματήσουν οι... έλεγχοι

Τί ελπίδα μπορεί να έχει στα αλήθεια αυτή η χώρα όταν λίγο μετά τον θάνατο ενός πιτσιρικά για να αποφύγει τον έλεγχο ενός εισιτηρίου στο τρόλεϊ, βγαίνει καθηγήτρια πανεπιστημίου και τον αποκαλεί “τζαμπατζή”;
Κι ενώ η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το άκουσμα της τραγικής είδησης της απώλειας ενός νεαρού παιδιού στην προσπάθεια του να αποφύγει τον ελεγκτή στο τρόλεϊ, η κυρία Λένα Διβάνη θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψει στο twitter πως:
“Συμπέρασμα. Οι ελεγχτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό”.
Δηλαδή, κυρία Διβάνη μας, πριν θάψουμε τον έρμο τον πιτσιρικά είναι η κατάλληλη στιγμή να τον εγκαλούμε δημοσίως ως τζαμπατζή; Το γνωρίζατε το παιδί; Ξέρατε αν είχε τα λεφτά για το κωλοεισιτήριο; Ξέρετε τί έγινε μέσα στο τρόλεϊ;
Και η αγωνία σας ποια είναι; Μη και δε γίνονται οι έλεγχοι και χάσει το κράτος τα έσοδα από τα εισιτήρια; Μη σκας Διβάνη μου. Θα τα πάρει τα λεφτά το κράτος. Έχει τους τρόπους. Και έτσι για να μαθαίνεις: τα μέσα μαζικής μεταφοράς δε τα έκαναν ελλειμματικά οι 19χρονοι τζαμπατζήδες. Αλλά οι Μαυρογυαλούροι αυτού του έρμου του τόπου.
Αλλά μιας και… γνωριστήκαμε, να δούμε ποια είσαι κυρία Διβάνη μας που τιτιβίζεις τόσο χαριτωμένα;
Σπούδασες βλέπουμε στο Κολέγιο Κινγκς στο Λονδίνο. Λογικά, λοιπόν, θα είχες πάντα 1 ευρώ στην τσέπη για το εισιτήριο σου, ε;
Τί δουλειά κάνεις; Είσαι........
αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας Εξωτερικής Πολιτικής στο Tμήμα Nομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δηλαδή πληρώνεσαι από το κράτος για να διδάσκεις 19χρονους! Ο νεκρός θα μπορούσε να είναι φοιτητής σου! Από Σεπτέμβρη να φροντίσεις να διδάξεις στα παιδιά σου ότι υπέρτατο καθήκον τους είναι να χτυπάνε εισιτήριο. Να μπαίνουν λεφτά στα ταμεία, να πληρώνεται κι ο μισθός σου.
Διαβάζουμε ακόμη βρε Διβάνη μας ότι το 2010 διορίστηκες μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Λες για αυτό να μη σε σοκάρουν οι βίαιοι θάνατοι;
Είναι αλήθεια ότι είσαι μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του ανθρώπου; Δε μπορεί να είναι αλήθεια. Δε μπορεί να κάνει μέλος αυτής της επιτροπής τέτοιο δημόσιο σχόλιο όταν κάποιος κυνηγημένος για ένα εισιτήριο έχει χάσει το δικαίωμα στη ζωή.
ΥΓ: Το 2008 έγραψες το βιβλίο: “Τί θα γίνω άμα δεν μεγαλώσω”. Δε το στέλνεις στους συγγενείς του θύματος που είναι βέβαιο ότι δε θα μεγαλώσει. Βρε τον… Τζαμπατζή!

Σχόλια

  1. Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
    Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι
    Ο διεθνής έγχρωμος φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες, αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους, η τα κομματικά λείψανα μιας εποχής που δεν θέλουμε ούτε να θυμόμαστε.
    Πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’, δημοσιογράφοι με οργισμένες κομματικές ή χρηματικές αδυναμίες, περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
    Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.
    *Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα μόνο και μόνο να κερδίσουν «εύνοια» και χρήμα οι Ιούδες του σκοτεινού περιθωρίου.
    Αδίστακτοι πουλημένοι χαφιέδες και απόγονοι του ΜΑΥΡΟΥ εμφυλιακού αίματος, των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, των χαφιέδων, των αδελφοκτόνων φονιάδων, των εφιαλτών, νύχτα μέρα οργιάζουν στην πρόστυχη προπαγάνδα και υπονόμευση των πάντων.
    Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκς και τους ‘’αγορασμένους’’ ή, τους κομματικά παράλυτους χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους. Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους ! Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !
    Ποτέ δεν προτείνουν λύση, ποτέ δεν έχουν γνώση του θέματος. Το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που θέλουν: ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για να ‘’κονομήσουν’’ !
    Οι μεν φασίστες και οι αγράμματοι συνοδοιπόροι τους αποβλέπουν στην ιδιοτέλεια, θέλουν να φάνε και αυτοί !
    Οι κομματάρχες της αριστεράς και οι ..αδέξιοι και άχρηστοι πτωματοφάγοι της δεξιάς να γίνουν ‘’κάτι τις’’!!!
    Θέλει και ο καημένος ..δόξα και υπογραφή.
    Ω Θεέ μου πόση αφασία και γελοιότητα ! Ο ..καημένος ο πρόεδρος του κόμματος …..‘’εξουσίας’’.
    Και η Ελλάδα να..βουλιάξει !
    Και μας τελειώνουν και οι..υδατάνθρακες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Πουλημένες, ολυμπιακών διαστάσεων πόρνες του διαδικτύου, επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ιδιοτέλεια , την υποτέλεια ,τη δύναμη του χρήματος και της βρωμιάς που κρύβεται κάτω από ύπουλο και ειδεχθές προσωπείο τους.
    Σπαταλά ο ..μπούλης το χρήμα του μπαμπά και την αναντρία που του ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ και υπόσχεται ‘’αγίους’’ αν(;) !!! κατάφερνε να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί πάνω από τους καταρράκτες της προσωπικής του μανίας καταδιώξεως και αθλιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ σήμερα νοικιάζει φθηνά και ανεύθυνα,
    τους ευκαιριακούς καραγκιόζηδες του διαδικτύου. ΄Οψιμοι ‘’πατριώτες", πουλημένοι γραφιάδες, αποτυχημένοι εθνοσωτήρες, έμμισθοι πράκτορες , εντός και εκτός, ανεύθυνοι παραμυθάδες, επίσημοι συμπαντοψάχτες , μάγοι, άσπροι ζουλού κατ επιλογή και κατ΄επάγγελμα , ψευτοδημοκράτες , φασίστες, χρυσαλήτες, χθεσινοί έμποροι άσπρης σκόνης και λευκής σάρκας, είναι πρόθυμοι να κρεμάσουν και τη..μάνα τους !
    Οι νταβατζήδες του Καραμανλή πλαισίωσαν την νέα ‘’εξουσία τους ‘’ και μέσω των ΜΙΝΤΙΑ που ελέγχουν και συμβούλων τους εντέλλονται .. την συνέχεια της διαπλοκής και την υπακοή των διαπλεκομένων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελείωσε το παραμύθι «εργαζόμενοι είναι κι αυτοί»! Είναι ταξικοί εχθροί, γερμανοτσογλάνια, συνεργάτες του κατοχικού καθεστώτος: ο Έφορος που στέλνει κατασχετήρια, ο ΜΑΤατζής που δέρνει, ο δικαστής που εκδίδει διαταγές πληρωμής των τραπεζών, ο ελεγκτής εισιτηρίων, ο δικαστικός υπάλληλος που κάνει κατασχέσεις, ο υπάλληλος της ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα, της ΕΥΔΑΠ που κόβει το νερό… κι όσοι συνδράμουν την εξαθλίωση του λαού!τη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου