Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Ο ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Ο ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

morsi papandreou clinton


Χθες το βράδυ, ο Αιγυπτιακός λαός μετά από παλλαϊκή εξέγερση γκρέμισε το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του Μόρσι. Ένα καθεστώς που με τον βούρδουλα του μουλά κρατούσε τον λαό σε καταστολή, ώστε ο Σουλτάνος να ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο.
Δεκάδες χιλιάδες βαρυποινίτες που βγήκαν από τις φυλακές ως “θύματα του Μουμπάρακ” τρομοκρατούσαν την ύπαιθρο, έσφαζαν Χριστιανούς και Σιίτες, βίαζαν γυναίκες και σκότωναν φοιτητές σπέρνοντας τον τρόμο.
Το ΔΝΤ άνοιξε τα ταμεία για να “στηρίξει” τον ισλαμοφασίστα την ίδια στιγμή που η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου πολλαπλασιαζόταν ρίχνοντας τον λαό στην εξαθλίωση.
Τα στενά του Σουέζ ήταν ο πρώτος στόχος του θηριώδους πολιτικού ανδρείκελου της Κλίντον. Όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί, χαρακτηριζόταν “βλάσφημος” και η ποινή ήταν θάνατος.
Η εξέγερση των Αιγύπτιων δημοκρατών ξεκίνησε μέσα από τα γήπεδα, τα χωριά και τις γειτονιές για να φτάσει στην πλατεία. Εαν αργούσε έστω και λίγους μηνες, η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.........
Οι προστάτες του κτήνους υποτίμησαν την αυτοοργάνωση του λαού. Νόμιζαν πως με 600 πεζοναύτες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τον εκλεκτό τους. Όταν όμως είδαν εκατομμύρια Αιγυπτίους στους δρόμους, η κατάσταση είχε ξεφύγει από τον έλεγχο.
Στην Ελλάδα, η συμμορία του μνημονίου ακόμα βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας. Είτε ως υπόδικοι είτε στο απυρόβλητο, συνεχίζουν να ρημάζουν την Ελλάδα και να τρομοκρατούν τον πληθυσμό. Με την προπαγάνδα των νταβατζήδων, τα παρακρατικά ανδρείκελα, τα “σκισμένα κοράνια” και τους ταλιμπάν του “Σχεδίου Πυθία”. Της εδώ “πορτοκαλί επανάστασης” που έφερε τον Παπανδρέου στην εξουσία για να παραδώσει την χώρα στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
Και ο Στουρνάρας να προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες για να τους κρατήσει σε καταστολή. Ο πανικός του συστήματος είναι έκδηλος αφού οι φλόγες της Αλεξάνδρειας φώτισαν χθες βράδυ την Ελλάδα.

Σχόλια



  1. Ο άνθρωπος που "φταίει" για όλα, δικαιώθηκε σε όλα....

    -Για την ανάγκη του μνημονίου ως μοναδική λύση?
    -Δικαιώθηκε από τις πολιτικές όλων των μετέπειτα κυβερνήσεων.

    -Για την διαπραγματευση, την υποτιθέμενη βοήθεια της Ρωσίας?
    -Δικαιώθηκε από τα γεγονότα της Κύπρου.

    -Για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων και αντιμετώπισης διαφθοράς?
    -Δικαιώθηκε, έγινε το σύνθημα μέχρι και του τελευταίου κομματος. Τότε έλεγαν για εξωγενής τεχνητή κρίση, ότι εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.

    -Για την ανάγκη συνεργασίας όλων των πολιτικών παρατάξεων για την εξεύρεση λύσης?
    -Δικαιώθηκε, μετά την αποχώρηση του υπήρξε σταθερή προσπάθεια δημιουργίας συνεργασιών από όλους (όχι επιτυχημένα).

    -Για το δημοψήφισμα?
    -Δικαιώθηκε, λόγω των εξελίξεων. Όλες οι μετέπειτα εκλογές έγιναν με κεντρικό διακύβευμα το ερώτημα του δημοψηφίσματος, με την διαφορά ότι οι εκλογές, με τις συνθήκες που έγιναν, ενίσχυσαν όλα τα λαικιστικά ακραία κόμματα, διαμορφώνοντας το μετα-αποκαλυπτικό κοινοβούλιο που ζούμε σήμερα.

    -Για το ΠΑΣΟΚ, επέμεινε να συνεχίσει την μεταρρυθμιστική φιλοευρωπαική πολιτική, που αυτός χάραξε, ως μόνη ρεαλιστική λύση εξόδου από την κρίση, απέναντι στον λαικιστικό λόγο του μπλοκ της δραχμής.
    -Δικαιώθηκε...από τον Βενιζέλο! Αναδίπλωσε την εως τότε πολιτική του κόμματος, προσπαθώντας να συναγωνιστεί σε αντιμνημονιακό λαικισμό τον σύριζα, ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε αναγκαστικά σε μια κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου. Έδωσε τον ρόλο του σοβαρού φιλοευρωπαίου μεταρρυθμιστή στην μέχρι τότε αντιμνημονιακή ΝΔ και άφησε το κόμμα μετέωρο και μπερδεμένο μεταξύ αντιμνημονιακού λόγου και μνημονιακής πράξης, το αυτοακύρωσε και στην ουσία το διέλυσε. Μπράβο Βαγγέλη!

    -Μέχρι και για τον νομο ιθαγένειας...η δικαίωση ήρθε καρφωτή μέσω ΝΒΑ.

    Όταν έχεις δίκιο, είναι σπατάλη δυνάμεων να επιχειρηματολογείς απέναντι στην λάσπη.
    Όταν έχεις δίκιο, το δυνατότερο επιχείρημα το φέρνει μόνος του ο χρόνος.

    Η δικαίωση ήρθε αναποφευκτα. Τώρα ήρθε ο χρόνος της επιστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
      Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι
      Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
      «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
      Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
      «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
      Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

      ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
      Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα κρέατος, ένα ψυγείο για ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
      Ντροπή σου αχάριστε λαέ. Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
      Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν; Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
      Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα;

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ…!
    Με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του Καραμανλή , όσο και του Σαμαρά που κυβερνά σήμερα και δολοφονεί τους Έλληνες , με τον μοναχογιό της πολιτικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!! και τον χαφιέ των ασφαλίτικων υπογείων να του κάνουν «πλάτες»,αφού έτσι κι αλλιώς το ίδιο κόμμα είναι.
    Το ίδιο κόμμα δεν είσαστε ρε "φίλοι" χρυσαλήτες;
    Οι μισοί υπουργοί και γραμματείς του Αντώνη σας, ναζιστοφασίστες του Καραμανλή δεν είναι;
    Πότε έγινε ιδεολογικός και …συμφεροντολογικός διαχωρισμός στο χώρο των κοινωνικών φρονημάτων της ΕΡΕ και των «συστατικών επιστολών» του Παυλόπουλου;

    Πότε δηλαδή και γιατί διαφοροποιήθηκε ο Καμμένος και νεκραναστήθηκε η "Μαύρη φάλαγγα" της Χρυσής αυγής;
    Τι διαφέρει ο Σαμαράς από τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο σήμερα; Αδέλφια δεν είναι;

    Αν(;)!!! ισχυρίζονται το αντίθετο ας το αποδείξουν ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

    Έτσι ο Σαμαράς θα πέσει και θα..αναλάβουν οι παρλαπίπες της εθνικοφροσύνης !

    Ο Αντώνης δεν είναι ο παλιός συνεργάτης του αρχιφασίστα Αβέρωφ, συναγωνιστής των Μιχαλολιάκων,των Γρυλάκηδων, των Μαμανέων, των Γεωργιάδηδων, των Ανδρεουλάκων των Στυλιανίδηδων και τόσων ακόμη;

    Ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν το δεξί χέρι του Αντωνάκη και του Γρυλάκη, της σχολής Μητσοτάκη;

    Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που ..συνέλαβε τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Α. Παπανδρέου να " συνουσιάζεται" ..δημοσίως με την… 17 Νοέμβρη;

    Σήμερα ο Αντωνάκης δεν είναι ο «Μεγάλος αδελφός σας»; Πόσοι βουλευτές έφυγαν από τον Αντώνη και ξαναγύρισαν; Άκουσε κανείς καμιά..κουβέντα; Δίπορτο το κόμμα φαίνεται.

    Αλλά πρέπει φαίνεται να διαθέτεις μεγααααά λα ! …αποθέματα υπομονής για να ανεχτείς , έστω και προσωρινά τον Πανούλη αυτό, το μεγαλύτερο πολιτικό βληματολόγιο της αγοράς.

    Ο Νικολάκης δεν ήταν το παιδί για όλες τις βρώμικες δουλειές των μυστικών..ρουφιάνων όπως γράφουν οι ..πρώην συναγωνιστές; Δεν υπέγραψε ΑΜΕΣΩΣ!!! Το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ στον…πετρελαιά της Κορίνθου; Αυτόν, τον φίλο του τρελού Παπαδόπουλου;

    Καταγγέλλετε τα μπλόγκς; Μήπως το ίδιο δεν γίνεται με όλους όπως γράφεται από τους ειδήμονες του χώρου; Προσπαθείτε να κρύψετε το λύκο που έχετε μέσα σας και προκαλείτε τα γέλια και την οργή όλων των ελλήνων.

    Ζητάτε να σας ψηφίσουμε, αφού στην ουσία ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ συγκυβερνάτε!!! Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ..’’αλλάξατε’’ εσείς, μία μερίδα των πιο επικίνδυνων ναζιστοφασιστών και ..διαφέρετε από τους άλλους κρυφοδεξιούς που κυβερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια φωτίζει , δεν κρύβεται πια
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Η αλήθεια όμως δεν κρύβετε για πολύ. Ο κόσμος είναι τόσο μικρός όσο και μερικοί… άνθρωποι. Σήμερα το διαδίκτυο δίνει όλα τα γεγονότα από όλες τις πλευρές. Οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν την αλήθεια.
    Ήδη «κάστρα των διεφθαρμένων» κατά του Γιώργου Παπανδρέου πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Η διαδικτυακή ενημέρωση, υποκαθιστά σε πολλούς τομείς την αδυναμία ή την αδράνεια(;) της δικαιοσύνης.
    Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αφού διέψευσε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όλα τα πληρωμένα και εμπαθή φερέφωνα , ξαναμπαίνει στα σπίτια μας. Τον καλοδέχονται τα παιδιά μας που ξέρουν και μπορούν να μάθουν τα νέα από όλο τον κόσμο.
    Ο καθηγητής Γιώργος Παπανδρέου, περιζήτητος σε όλο τον κόσμο, αρχίζει σιγά –σιγά να διαβάζει τα χιλιάδες μηνύματα ΟΛΩΝ των Ελλήνων που του ζητούν να σκεφθεί σύντομα την ώρα της επιστροφής.
    Ο συνάνθρωπός μας Γιώργος Παπανδρέου, και αυτήν την ύστατη ώρα, που σχεδόν όλοι τον έβριζαν και τον συκοφαντούσαν, διατήρησε την ευγένειά του, τον αυτοσεβασμόν του, την πληγωμένη περηφάνια του και τον πατροπαράδοτο πολιτικό εγωισμό του. Δεν ‘’κατέβηκε’’ στον κοινόβιο πολιτικό τους βούρκο . Τους άφησε μόνους να τον..χαίρονται και να τον απολαμβάνουν. Τους έδειξε με την συμπεριφορά του το δρόμο που πρέπει να ‘’βαδίζουν όλοι όσοι σκοπεύουν να «μπουν στην πολιτική ΜΟΝΟ !για να προσφέρουν’’
    Όλοι αντιλαμβάνονται, βλέποντας το θλιβερό φαινόμενο του Αντώνη Σαμαρά να υφίσταται όλο αυτόν τον ευτελισμό δημόσια, αδίστακτα και επίπονα από την Μέργκελ των Γερμανών, αντελήφθησαν γιατί ο περήφανος εκφραστής και υπερασπιστής των Ελληνικών συμφερόντων Γεώργιος Παπανδρέου, δεν ήταν αποδεκτός και αρεστός από τους «αιρετούς» φασίστες της Κεντρικής Ευρώπης.
    Δεν ήθελαν τον Γιώργο γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ !
    Έτσι ‘’στράφηκαν’’ στα πολιτικά υπολείμματα που φιλούσαν και τον..πισινό τους ακόμη από την ‘’ευκαμψία της ιδιοτέλειας’’
    Σήμερα ο Αντώνης..Κομανέτσης βρίσκεται υπόδικος και κατάδικος στην κοινή γνώμη όλων των Ελλήνων, ακόμη και των ελαχίστων πολιτικών ’’φίλων του’’! για εσχάτη προδοσία έναντι της πατρίδας και του..φίλου του ! Σε λίγο θα θεωρείται ως ο πλέον αξιολύπητος ..εφιάλτης.
    Σήμερα ο ΒΒ, ζει τον πολιτικό του αργό θάνατο, όπως αυτός εκφράζεται και διαγράφεται, στα πρόσωπα και των ελάχιστων ‘’αυλοκολάκων του’’ !
    Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, σχοινοβατεί πάνω από τα συντρίμμια των πυρκαγιών και των εκρήξεων των τελευταίων τριών χρόνων, της σκηνοθετημένης οργής των ελαχίστων των προσωπικών του ψηφοφόρων και των λοιπών θαμώνων ,των μπάρ με την ειδική τιμή της ζάχαρο-σκονης! .
    Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, καταβάλλει υπεράνθρωπες ακόμη προσπάθειες, από τη μία άκρη της γης μέχρι την άλλη, για να πείσει όλο τον κόσμο , πως η Ελλάδα μας, ΑΞΙΖΕΙ μιας καλλίτερης αντιπροσφοράς εκείνων, που απλόχερα έχει ΔΩΡΙΣΕΙ σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, με τη σιωπή του και την συμπεριφορά του, οριοθετεί τη στάση του, συμπαραστεκόμενος σε κάθε θετική προσπάθεια που γίνεται, για το καλό της Ελλάδας, έστω κι αν αυτή προέρχεται από το δικό του πρόγραμμα με την..μεσολάβηση των πιο άσπονδων ..φίλων του.
    Γιώργο , η Ελλάδα σε χρειάζεται !
    Η Ιστορία σε καλεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου