Χούντα λέμε @αμώ το κεφάλι μου!

   Η σημερινή κυβέρνηση...συγγνώμηχούντα, έχει αρχίσει και αποκτάει κι ένανψυχαγωγικό χαρακτήρα.

     Για φανταστείτε τον Παπαδόπουλο να λέει ''@αμώ το κεφάλι μου ο μ@λάκας''!
     Καινούργιο συκώτι θα κάναμε απ' τα γέλια!

     Αμ, το άλλο;
     Έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε πάλι έφηβοι.  Σαράντα χρόνια πίσω μας γύρισε!
     Απαγορεύονται, λέει οι  διαδηλώσεις, οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, τα συλλαλητήρια, γιατί έρχεται τ' αφεντικό..
     Θα μπορούσαν πιό απλά να πουν  ''απαγορεύεται η συνάθροιση άνω των πέντε ατόμων'', όπως έκαναν οι προηγούμενοι χουνταίοι και να ησυχάσουν.
     Νέοι καιροί, ίδια ήθη!

     Τί ήθη δηλαδή; Ανηθικότητα μέχρι θανάτου.
     Εδώ σφαγιάζουν με το έτσι θέλω έναν ολόκληρο λαό, με απολύσεις, ανύπαρκτους φόρους,κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και περιουσιών, και βγαίνει το καλαματιανό παιδί να πανηγυρίσει ότι από τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα θα μειωθεί ο ΦΠΑ στις μπουγάτσες, ότι απ' τον επόμενο χρόνο δεν θα εφαρμοστεί πρόσθετος φόρος 2 τις χιλίοις στις επιχειρήσεις (για κάθε χίλια ευρώ δηλαδή θα γλυτώνουν το συνταρακτικό ποσό των 2 ευρώ!), και στην συνέχεια να κάνει και την αυτοκριτική του βεβαίως-βεβαίως!

     Θα μου πείτε αυτό το τελευταίο έγινε κατ' ιδίαν και κατά λάθος δημοσιοποιήθηκε. Δεν έχει σημασία! Σημασία έχει ότι ο ''πρωθυπουργός'' έχει αυτοεπίγνωση.

     Ξέρει ποιός είναι και προς τα πού βαδίζει..

     Οι προηγούμενοι χουντικοί  ''ηξεραν''  ότι ήταν εθνοσωτήρες.
     Τούτος ο δικτατορίσκος της συμφοράς,  (ελέω Μέρκελ και Σόϊμπλε), ξέρει πολύ καλά ότι είναιένας πολιτικάκος τρίτης διαλογής, δωσίλογος και ολετήρας του Έθνους.

     Ως τέτοιος θα κληθεί να λογοδοτήσει.
     Όταν και αν ξαναγυρίσει στην χώρα, απ' το εξωτερικό που θάχει διαφύγει..

Σχόλια

  1. Η δεξιά του ρατσισμού,
    της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της..
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από το ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ»,
    που κάθε μέρα μας ζαλίζει με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του; Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ..τραίνο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα; Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος ο καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία. Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην κυψέλη, μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
    Δηλαδή τον πληρώνουμε για να μας παραπληροφορεί και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αύξηση του ποσοστού της χρυσής αυλής ούτε η δημιουργία του κόμματος Καμμένου είναι κάτι το νέο, κάτι το ελπιδοφόρο. Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Της δεξιάς του Καμμένου , του Ζώη, του Μαρκόπουλου, του Μεϊμαράκη, του Βουλγαράκη, του Καρατζαφέρη, του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου και των άλλων ‘’υπερμυαλομένων’’ βοών της κοιλάδας των άξεστων ηλιθίων χρυσαλητών. ( Συγγνώμη βόδια μου) !
    Η χρυσή αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.
    Δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !
    Είναι η γνωστή ακροδεξιά με όλα της τα κακά παραστρατήματα και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές εντολών’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέργκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου

    Είναι γνωστό ότι η ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….
    Η Χρυσή αυλή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλλάκηδων, των Μαμανέων, των Ρίζων, των ψυχάρηδων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Κιλτίδιδων, των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.

    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και ένας προδομένος λαός θύμα μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα τολμούν και ..παρουσιάζονται’’ κομίζοντες γλαύκας’’. Είναι αλήθεια ..κλόουν της προστυχιάς!

    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.

    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

    Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.
    Γιώργο σε ευχαριστούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου