Δηλαδή θα πεθάνουμε το Σεπτέμβρη;


Δηλαδή θα πεθάνουμε το Σεπτέμβρη;
Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

«Θα είναι η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση αυτή του Σεπτεμβρίου», μας προετοιμάζει ήδη ο κ. Στουρνάρας.

Δηλαδή τι θα γίνει χειρότερο από ό,τι μας συμβαίνει το Σεπτέμβρη; Τετέλεσται η χώρα;

Σ' αυτό το καλοκαίρι της αγωνίας όπου ελάχιστοι Έλληνες θα μπορέσουν να κάνουν διακοπές λίγων ημερών, τρία ερωτήματα βασανίζουν όλους μας:

Μπορούμε ή όχι να βγούμε από την κόλαση; Πού πάνε τα δισεκατομμύρια που μας δίνουν; Θα μας οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο οι δανειστές μας;

Για την ώρα οι απαντήσεις είναι ορατές:

1. Αυτή η κατάσταση οδηγεί μαθηματικά σε μία πλήρη «αφρικανοποίηση» της Ελλάδας όπου όλα θα ξεπουλιούνται όσο όσο στους ξένους, τον όποιο φυσικό πόρο έχουμε (ενέργεια, ήλιο, θάλασσα, νησιά) θα μας τα πάρουν «μπιρ παρά» που λένε και θα χουμε για τα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια μία κυβέρνηση κυριολεκτικά διαχειριστή πολυκατοικίας με κατοίκους μόνο πλούσιους ξένους.

2. Τα δισεκατομμύρια που μας δίνουν σε ποσοστό 80-85% πάνε σε εξόφληση προηγούμενων δανείων και επειδή χρωστάμε 360 δισ., που μαζί με τους τόκους φτάνουν τα 400 δισ., δανειζόμαστε συνεχώς για να ξοφλάμε δάνεια που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει για να ξοφλάμε προηγούμενα δάνεια. Ελάχιστα από τα χρήματα αυτά μπαίνουν στα κρατικά ταμεία για τις άμεσες ανάγκες της χώρας. Δηλαδή ένας ολέθριος φαύλος κύκλος, με τους Γερμανούς να έχουν κερδίσει ήδη γύρω στα 40 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση.

3. Όχι, δεν θα μας οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο...... –εξάλλου ο θάνατος αυτής της χώρας είναι καθημερινός- γιατί δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα λεφτά που μας έχουν δώσει. Άρα θα μας συντηρούν με σωληνάκια στην εντατική, μέχρι να μας πιουν και την τελευταία σταγόνα αίματος και μετά να έχουν να κάνουν με μία χώρα–ζόμπι που θα την κάνουν ό,τι θέλουν.

Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν μας πονάει. Κι αν δεν πουν επιτέλους ένα εθνικό, πατριωτικό όχι οι κυβερνώντες αυτής της χώρας στην τρόικα, μπορεί να μην πεθάνουμε τον Σεπτέμβριο αλλά θα έχουμε ήδη μπει με το ένα πόδι στον τάφο μας.

Σχόλια

  1. ’Ένα υπουργείο και για μένα
    Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του ..Πάνου
    Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Πώς συμβαδίζουν όλα αυτά με την πρόσφατη στροφή του κ. Καμμένου
    προς μια τακτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ;

    Κατά την εισαγωγική του ομιλία στο συνέδριο ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρθηκε στο προηγούμενο της συνεργασίας του Ζέρβα με τον Βελουχιώτη για την ιστορική ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου το 1942. Μόνο που ξέχασε να προσθέσει ότι λίγα χρόνια αργότερα, το 1947, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Ζέρβας ήταν εκείνος που οργάνωσε και εκτέλεσε το ανθρωποκυνηγητό κατά των μελών του ΚΚΕ και των οπαδών της Αριστεράς, κατά την πρώτη φάση του εμφυλίου πολέμου.
    Γράψαμε ότι όλα τα σκ@@@…στη χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης ! Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι η ομάδα του «ΣΟΥΣΙ ΜΑΣΤΕΡ»,
    που κάθε μέρα μας ζαλίζει τα αρ@@@@@α, με τις άθλιες πολιτικές ανοησίες του και τις υπερδιαστημικές φλυαρίες του;
    Ποιοι βουλευτές απαρτίζουν(σε εξαμηνιαία επιθεώρηση) το πολιτικό ‘’ανεμολόγιο’’ του Πάνου που τα ..ξέρει όλα και τα …κάνει όλα ; Ποιος συκοφαντεί, προσβάλλει και υποβαθμίζει την Ελλάδα;
    Τι να μιλήσεις και τι να πείς γι αυτό το πολιτικό ... καρβουνότραινο που κινείται ΠΑΝΤΑ στις ίδιες γραμμές , με βαγόνια που αλλάζουν χρώματα και πώματα;
    Πολιτικός αρχηγός κόμματος ο Πάνος ο καμένος εντελώς και καθ΄ολοκληρία, πώς να χωρέσει σε τόσο μικρό πολιτικό..καλούπι;.
    Ο πολιτικός που επί είκοσι χρόνια ζει στην …κυψέλη(όχι του Φαυλόπουλου), μέχρι την ώρα που οι εργάτριες θα εξωπετάξουν τους κηφήνες.
    Είκοσι χρόνια, ο πολιτικός ψιλικατζής της αερολογίας, απασχολεί τους Έλληνες που τον πληρώνουν συνεχώς περιμένοντας ΤΙ ?????????
    Τι μπορεί να προσφέρει ο Πάνος στην Ελλάδα; Ας απαντήσει ο ίδιος γιατί εμείς …αγνοούμε τις δυνατότητες και τις..γνώσεις του.
    Ξέρουμε μόνο, όπως απεδείχθη ότι συκοφαντεί τους αντιπάλους του προεκλογικά και τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ –ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ μετεκλογικά, με τα χρήματα που του δίνουμε.
    Δηλαδή τον πληρώνουμε
    για να μας παραπληροφορεί
    και να ‘’νοθεύει’’ έτσι τις αποφάσεις και τις σκέψεις των ψηφοφόρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου