Το πάρτι του Κολλάτου μετά τη νίκη στα δικαστήρια! !! Δείτε το βίντεο.


Το πάρτι του Κολλάτου μετά τη νίκη στα δικαστήρια! !! Δείτε το βίντεο.


Ο Δημήτρης Κολλάτος κέρδισε στα δικαστήρια και δικαιώθηκε για την ανάρτηση των πανό στην πρόσοψη του σπιτιού του.

Ο δικαστής υποχρέωσε την αστυνομία να του επιστρέψει τα πανό, εκείνος διοργάνωσε πάρτι έξω από το σπίτι του απέναντι από την γερμανική πρεσβεία και ξανά κρέμασε τα πανό (6.6.2013).

Σημαντική λεπτομέρεια!!!.......
 Η αστυνομία στην αρχή αρνήθηκε να του επιστρέψει τα πανό επειδή στην δικαστική απόφαση δεν αναφερόταν σε αυτό το σημείο ρητώς το όνομά του και ο Δημήτρης Κολλάτος επανήλθε στον δικαστή για να το συμπληρώσει!!!

Σχόλια

  1. ‘’Μικροί’’, Άβουλοι και μοιραίοι
    ΕΚΔΗΛΗ είναι η οργή των Ελλήνων για την απόπειρα επανάληψης του ‘’βρώμικου 89’’ από τους ίδιους, ή και τους απογόνους, των πρωταγωνιστών εκείνης της εποχής. Δίχως γνώση, δίχως συναίσθηση, δίχως συνείδηση τα απολωλότα πρόβατα απέδειξαν ότι το μαντρί τους αξίζει !
    Το βουλευτικό σώμα αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία την παραπομπή Παπακωνσταντίνου για το κακούργημα της απιστίας. Από τους 266 ψηφίσαντες, υπέρ της παραπομπής ψήφισαν 234, 21 κατά, 7 παρών, 3 λευκά, 1 άκυρο. Άβουλοι και μοιραίοι, οι σημερινοί βουλευτές προσπαθούν να ρίξουν στην πυρά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για να σώσουν εαυτούς και τα κόμματά τους. Το δήθεν έγγραφο είναι το ίδιο έγγραφο που παρουσίασε ο Παπακωνσταντίνου ακόμη από
    ---------------------------------------
    τον περασμένο Οκτώβριο. Κι όμως παρουσιάστηκε ως νέο στοιχείο και στήθηκε μία ολόκληρη σκευωρία εις βάρος του...

    Το αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό και απεχθές για κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτής της χώρας. Οι ίδιοι οι βουλευτές, με νεκρές, από καιρό, τις συνειδήσεις τους, θα ξεχάσουν αύριο κιόλας το πρωί πως με την ψήφο τους καταδικάζουν την αλήθεια, την ευνομία. Εμείς δε θα ξεχάσουμε, ούτε αυτούς ούτε την αλήθεια. Και δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα ΄μαστε εδώ, να υπενθυμίζουμε σε αυτούς πόσο άβουλοι και μοιραίοι στάθηκαν και σε σας ότι τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Πασοκ; Ποιοι τρέμουν την εφαρμογή τους;
    Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές ήταν αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος.
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010. Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
    Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου