Ο λαός εδιωξε με τις κλωτσιές το ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς το έβαλε ξανά στην εξουσία απο την πίσω πόρτα..1 στα 3 υπουργεία παίρνει το ΠΑΣΟΚ!

























ONΤΩΣ, "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ"...

Το δημόσιο επιστρέφει στα χέρια - ή καλύτερα στα σαγόνια - του ΠΑΣΟΚ: Ένα στα τρία υπουργεία θα καταλήξει στα χέρια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Ε.Βενιζέλος να επιστρέψει στην θέση του ... αντιπροέδρου της κυβέρνησης!

Αλήθεια, πόσο πιο χαμηλά, από πολιτικής άποψης και σε ότι αφορά την πολιτική συνέπειά του, να πέσει ο Α.Σαμαράς και η ΝΔ; 
Τους ψηφοφόρους του τους ρώτησε αν θέλουν τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;


Στο Κορυδαλλό γίνεται ακόμα η δίκη του Άκη κια των άλλων κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που κάλυπτε ο Ε.Βνειζέλος, ο Τ.Μαντέλης έχει δραπετεύσει στο Αζερμπαϊτζάν, ο Τσουκάτος τρώει τα εκατομμύρια μάρκα της Siemens και πάει λέγοντας.
Και ξαναβάζουν ΑΥΤΟΥΣ στην κυβέρνηση!
Μάλιστα, ο Α.Σαμαράς παραδιδει στο ΠΑΣΟΚ (ναι, στο ΠΑΣΟΚ που την κατάντησε όπως την κατάντησε σήμερα) και πάλι την δημόσια ραδιοτηλεόραση:

Υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση θα είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είναι τώρα ο καθ ύλην αρμόδιος στο ΠΑΣΟΚ για την επικοινωνία!...........

Οπως γράψαμε πρώτοι από χθες (εδώ) ο Α.Σαμαράς δεν θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, αφού οι συνταγματολόγοι αποφάνθηκαν ότι δεν απαιτείται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει η δεδηλωμένη.
Το σχέδιο για την ΕΡΤ προβλέπει ότι οι 2.650 εργαζόμενοι θα μείνουν μόνο για τρεις μήνες και στη συνέχεια το οργανόγραμμα θα αποφασιστεί από τον μάνατζερ του BBC.
Δηλαδή, όλος αυτός ο κακός χαμός έγινε για να απολυθούν 650 εργαζόμενοι;

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
    Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
    Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.
    Νάτος-Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!
    Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
    "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
    Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν χθες παρών στην έναρξη του συνεδρίου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του στην Κωνσταντινούπολη, ...αντάμειψε όμως τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ σήμερα, φτάνοντας κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο ΣΕΦ.
    Για μία ακόμη φορά αυτός ο υπέροχος κόσμος της Ελλάδας έδωσε τη δική του ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    Τώρα η επιστροφή του Γιώργου είναι θέμα χρόνου. Ο ίδιος θα επιλέξει, τον χρόνο και τον τρόπο. Όμως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, το δικό μας ΠΑΣΟΚ, είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ οργανισμός, αφού τροφοδοτείται και αιμοδοτείται από αγνούς Έλληνες πατριώτες που έζησαν και ζουν το φασισμό όλων των χρωμάτων στο πετσί τους διαχρονικά. Ο απλός Έλληνας, ο δημοκράτης, ο οικογενειάρχης ούτε ξεχνά, αλλά ούτε και ΔΕΧΕΤΑΙ να παραδώσει ιερά και όσια σε εφιάλτες παλιούς και νέους.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο εγγυητής της ομαλότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης, του σεβασμού, της ευνομίας, της ισονομίας μα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος ! ο αγωνιστής ! Ο ΕΝΤΙΜΟΣ! Που έδωσε τα πάντα στον αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας μας.
    Παραιτήθηκε για να σώσει την Ελλάδα !
    Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
    Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
    ΥΓ
    Το ΠΟΣΟΙ είμαστε, θα το μάθετε σύντομα. Αρκεί που αναρωτιόσαστε και ..καλά κάνετε.
    Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα περισσότεροι, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!
      Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων: Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της..
      Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
      Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
      Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
      Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.
      Μικρή υπενθύμιση:

      Η χρυσή δεξια -αυλή του σήμερα, οι ΑΝΕΛ του σήμερα, ο Νικολόπουλος του σήμερα, ο Μαρκόπουλος του σήμερα, ο Ζώης του σήμερα, ο Καρατζαφέρης είναι η Νέα Δημοκρατία του χθες , η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά του παρακράτους και των ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα -προχθές.

      Επίσης η χρυσαλοιφή, δεν είναι τίποτα ούτε νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό ! Είναι απλά ..σταγονίδια που ρέουν στο ίδιο βρώμικο φασιστικό ρυάκι της άτυχης πατρίδας μας.

      Επί πλέον η Χρυσή αυλή, δηλαδή η άκρα δεξιά, είναι οι γνωστοί-άγνωστοι πράκτορες του παρακράτους της δεξιάς, που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για να εκτελεί τις εντολές του διεθνούς συστήματος φασισμού, των ντόπιων και ξένων τραπεζών , εφοπλιστών, εμπόρων όπλων και ναρκωτικών, άσπρης σάρκας και σκόνης.
      Για να παραπληροφορεί τους Έλληνες και να τους έχει διαρκώς σε ανασφάλεια και φόβο ώστε ο Σαμαράς να περάσει και να εφαρμόσει όλα του τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων.
      Κι ύστερα ..πάλι θα τους.. κάνει ‘’ πατριώτες και εθνικόφρονες’’

      Διαγραφή
  2. ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και ένας προδομένος λαός θύμα μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα τολμούν και ..παρουσιάζονται’’ κομίζοντες γλαύκας’’. Είναι αλήθεια ..κλόουν της προστυχιάς!
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
    Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.
    Γιώργο σε ευχαριστούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (...)Στον αφρό της λασποθάλασσας των ημερών μεταξύ ΝΔ και Ανεξάρτητων Ελλήνων άρχισαν τα πυρά με αναφορές σε ταξίδια του κ. Καμμένου με ελικόπτερο και πόσο κόστισαν αυτές οι πτήσεις όταν ήταν υφυπουργός, ενώ τον κατηγόρησαν ότι το χρησιμοποίησε και για ιδιωτικούς λόγους χρεώνοντας το κράτος με 250.000 ευρώ.
    Ολα αυτά έγιναν στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ανταπάντησε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε με αιχμηρό ύφος: «Την ίδια στιγμή οι μεταγραφέντες υπερασπιστές των δύο μνημονίων πλήρωναν 2.000 ευρώ για να νοικιάσουν ξαπλώστρα στην Ψαρού, φωτογραφιζόμενοι για κουτσομπολίστικα περιοδικά με σταρ που έκλειναν συμβόλαια».
    Η κριτική που του ασκείται είναι έντονη. Τον κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από την βουλευτική ασυλία και λαϊκίζει ασύστολα, συκοφαντεί χωρίς αιδώ και καταγγέλλει διαφόρους χωρίς να προσκομίσει στοιχεία για να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του.
    Αναφέρουν για παράδειγμα τα ασφάλιστρα κινδύνου, τα περίφημα CDs, από τα οποία κατά τον ίδιο κέρδισαν ορισμένοι πολιτικοί. «Τι έγινε με τα CDs; Μήπως έδωσε καμία εξήγηση;» ρωτάνε οι εχθροί του και του καταλογίζουν μανία καταδίωξης και συνωμοσιολογία.
    Μιλάει για επικυρίαρχους της παγκόσμιας διακυβέρνησης με τον αέρα του παλαιού και σκληρού οννεδίτη που γαλουχήθηκε τη δεκαετία του 1980, υπό την καθοδήγηση του τότε προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Β. Μιχαλολιάκου (θεωρούνταν «εξαπτέρυγό» του).
    Πολλοί συναγωνιστές του θυμούνται ακόμη την περίοδο που δέχθηκε μαζί με άλλα στελέχη πυροβολισμούς στην Καλαμάτα σε προεκλογική ομιλία του Ευάγγελου Αβέρωφ όταν ο τελευταίος ήταν πρόεδρος της ΝΔ.
    Ανθρωπος μετωπικός, είχε συγκρουστεί το 1992 με στελέχη του ΠαΣοΚ όταν εξέδωσε το βιβλίο «Τρομοκρατία: Θεωρία και πράξη», στο οποίο γινόταν αναφορά σε συμμετοχή πολιτικών προσώπων του ΠαΣοΚ στη 17Ν, αν και διατηρεί ακόμη και σήμερα στενούς δεσμούς με στελέχη του εθνικοπατριωτικού ΠαΣοΚ.
    Σε αυτούς τους δεσμούς επενδύει για να ενισχύσει το πατριωτικό προφίλ του κόμματος, ενώ δεν διστάζει να μιλάει για την καλή σχέση του με τον Μίκη Θεοδωράκη, αν και η Σπίθα, το Κίνημα που ίδρυσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, διέγραψε και αποκήρυξε προ ημερών στελέχη περιφερειακών οργανώσεων που συντάχθηκαν με τον κ. Καμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμμένος : ‘’Ένα υπουργείο και για μένα ρε γαμώτο".
    =================================

    Πατήστε για μεγέθυνση
    Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι κάνει ο Πάνος Καμμένος προς την συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μαζί με το φάκελο των επτά προτάσεων του που παρέδωσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσε και μια ακόμη «εναλλακτική» η οποία αναφέρει ότι εάν υπάρξει προς την πλευρά του η διαβεβαίωση ότι η χώρα βρίσκεται «προ εθνικού κινδύνου», δηλαδή άμεση πτώχευση ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τότε είναι διατεθειμένος να στηρίζει ή να παράσχει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

    Σε αυτή την περίπτωση οι όροι που θέτει είναι να δοθούν σε «δικά» του στελέχη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και δύο θέσεις Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.

    Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πάνο Καμμένο προκειμένου να επιτευχθεί η συγκρότηση κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΡΕΑΣ…ΑΝΤΡΕΑΣ… ΑΝΤΡΕΑΣ..!
    Μία ψυχή ! Μία φωνή ! Μία Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες !
    Γράφει ο Ν. Βράχος .
    Παπανδρέου: Παρελθόν, παρόν και μέλλον !
    Οκτώβριος 1981. Ή Ελλάδα δονείται από την μία άκρη μέχρι την άλλη. Η Ελλάδα των αδικημένων, των κυνηγημένων, των αγωνιζόμενων Ελλήνων, ελευθερώνεται.
    Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
    ΑΥΤΟΣ ήταν Ο ΑΝΤΡΕΑΣ !
    Ο Πολιτικός που έμελε να γράψει πολλές σελίδες στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας.
    Ο Πολιτικός που ήξερε να νιώθει τον λαό και να αφουγκράζεται τους κτύπους της καρδιάς του.
    Ο Πολιτικός που απέκτησε τους φανατικότερους φίλους και εχθρούς !
    Είκοσι χρόνια αγώνα και συμμετοχής. Είκοσι χρόνια ελπίδας, συντροφικότητας, αγάπης, αναδημιουργίας !
    Είκοσι χρόνια ενός ονείρου , ενός οράματος , μιας συνεχούς πάλης με τη ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Την Επάρατη δεξιά με τα πλοκάμια της Λερναίας Ύδρας που έτρεφε και έκρυβε μέσα της, και την ‘’αναποφάσιστη γεροντοκόρη’’ αριστερά, της ζήλειας του φθόνου και της αγκύλωσης..
    Είκοσι χρόνια το φασιστικό κατεστημένο όρθωσε το βρώμικο το χαμαιλεόντειο σαρκίο του, προκειμένου είτε να συνεχίσει να ΤΡΩΕΙ ! είτε να συμβάλει στην υπονόμευση , και στην ανατροπή του Παπανδρέου .
    Είκοσι χρόνια αναδημιουργίας, εκσυγχρονισμού , αποκατάστασης της δημοκρατικής ομαλότητας!
    Είκοσι χρόνια αγώνα για μια νέα Ελλάδα σεβαστή και αξιόπιστη εντός και εκτός !
    Είκοσι χρόνια μια αέναη προσπάθεια για δωρεάν παιδεία, υγεία , ελευθερία !
    Είκοσι χρόνια ζωής για μια Ελλάδα των αιώνων !
    * Είκοσι χρόνια οι Ευρωπαίοι λύσσαγαν κυριολεκτικά ! αφού καμιά απόφαση δεν μπορούσε να ληφθεί, χωρίς την έγκριση του Έλληνα Πρωθυπουργού , που στο πρόσωπό του εύρισκε η πατρίδα μας την χαμένη της περηφάνια και αξιοπιστία
    * Είκοσι χρόνια ο ΑΝΤΡΕΑΣ όλων των Ελλήνων, ήταν η ψυχή μας, η περηφάνια μας, η Ελλάδα μας η ..μαγκιά μας! Τόσα χρόνια ζήσαμε εμείς οι δημοκράτες, την Ελλάδα, στην Ελλάδα και σε ΟΛΟ τον κόσμο.
    Ζήσαμε το πάθος , την αγωνία, την λατρεία την ΑΠΟΦΑΣΗ!
    Ζήσαμε στιγμές και..αιώνες της ιστορίας, της Ελλάδας των Ελλήνων.
    Ζήσαμε την περηφάνια της ισότητας και της ανωτερότητας έναντι γνωστών και φίλων τόσο εντός όσο και εκτός.
    Ζήσαμε το "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ" ! και νιώσαμε έτοιμοι να πάρουμε …εκδίκηση για τα τετρακόσια χρόνια...
    Ζήσαμε τα ΜΟΠ ! και νοιώσαμε την γλύκα της..πίκρας της Θάτσερ, όταν την κοιτούσε και ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ!
    Ζήσαμε της ώρες της οργής και της αγανάκτησης με το "βρώμικο 89" !
    Ζήσαμε την πολιτική αλητεία του Μητσοτάκη και την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ αλητεία των άφωνων και πουλημένων δικαστών.
    Ζήσαμε την αθώωση και την ηδονή της συντριβής των "ιδεολόγων της ΝΤΡΟΠΗΣ" !
    Ζήσαμε τον ΘΡΙΑΜΒΟ της δικαίωσης και της ανταπόκρισης!
    Ζήσαμε της ΧΑΡΑ και τη ΛΥΠΗ ..!!!
    Σήμερα, δακρυσμένοι, προβληματισμένοι αλλά αποφασισμένοι φωνάζουμε: "
    ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ" !.
    Σήμερα, νιώθουμε χαρά και ευχαρίστηση, που ο Γιώργος Παπανδρέου αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ΕΛΛΗΝΑΣ Πρωθυπουργός και γνήσιος Παπανδρέου.
    Σήμερα η Ελλάδα μας, στην ιστορία της προσθέτει μία ακόμη από τις πολλές ιερές σελίδες, που τιμούν τους ανθρώπους που την αγαπούν και αγωνίζονται για τους Έλληνες που θέλουν ! που ξέρουν ! που μπορούν !
    ΑΝΤΡΕΑ μας, είσαι μαζί μας στα όνειρά μας και στα οράματά μας.
    Είσαι κοντά μας όταν οι εχθροί μας ζητούν να πάρουν πίσω όσα μας έδωσες.
    Είσαι στη ψυχή μας και στο αίμα μας για μια Ελλάδα καλλίτερη, ελεύθερη και περήφανη !
    Αναπαύσου ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    Αποτελείς τον κυματοθραύστη των επιβουλών των απανταχού εφιαλτών !
    Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, γιατί είναι η ψυχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου