Είχα καθηγητή τον Γ. Παπανδρέου – Παρακαλώ βοήθεια.......


my-teacher-was-george-papandreoy
Ζητιάνος στο δρόμο κραταέι μια ταμπέλα που γράφει:
Please help!!!
My teacher in Harvard was George Papandreou.
I have no future!
Η μετάφραση του μηνύματος στα ελληνικά:
Παρακαλώ βοηθήστε!!!
Ο καθηγητής μου στο Harvard ήταν o Γεώργιος Παπανδρέου
Δεν έχω μέλλον!


Σχόλια

  1. Σοκαρισμένο ακόμα το σύστημα από την αποθέωση Παπανδρέου…
    Τόσες ημέρες έχουν περάσει από την αποθέωση του Γιώργου Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Σ.Ε.Φ. και ακόμα να συνέλθει το σύστημα από το σοκ.
    Ακόμα και σήμερα περισπούδαστοι κονδυλοφόροι και σχολιαστές σκορπάνε απλόχερα το γέλιο με την αμηχανία τους απέναντι στα γεγονότα του Σαββάτου.
    Αδυνατούν να χωνέψουν αυτό που έγινε.
    Και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι έγινε. Τις μοναδικές σκηνές αποθέωσης του Παπανδρέου, αλλά και ψυχικής ανάτασης όλου του Συνεδρίου όταν ο Γιώργος εισήλθε στο στάδιο.
    Αλλά πώς να το χωνέψουν;
    Τόση χολή, τόσα ψέματα, τόσα πάνελ, τόσα πρωτοσέλιδα, τόσες εργατοώρες παραγωγής λάσπης, τόσα χρόνια, για να πείσουν τον κόσμο να μισήσει τον Παπανδρέου, είναι δυνατόν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να τον χειροκροτάνε ακόμα;
    Και επειδή δεν το χωνεύουν, βρίζουν.
    Βρίζουν τους απλούς συνέδρους που αγκάλιασαν τον Γιώργο: «αμετανόητοι», «στημένοι», «κλάκα», «ανεγκέφαλοι» κλπ.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που το σύστημα καθυβρίζει και υποτιμά τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις εκλογές του Νοεμβρίου 1989, δημοσιογράφοι υποστήριζαν στην τηλεόραση ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είχαν αυξήσει το ποσοστό του σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου, χρειάζονται «ψυχιατρική υποστήριξη».
    Τότε, το σύστημα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθούσε να στηρίζει τον Αντρέα μετά από όση λάσπη είχε εκτοξευτεί εναντίον του.
    Τώρα το σύστημα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο, μετά από όση λάσπη έχει εκτοξευτεί εναντίον του.
    Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει όλους όσους λοιδορούν τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου: δεν ένιωσαν ποτέ τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή του κόσμου.
    Και δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν μία απλή αλήθεια:
    H καρδιά δεν “στήνεται”, ούτε “οργανώνεται”. Απλά χτυπά. Και για κάποια πράγματα χτυπά δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέες αποκαλύψεις για το σκάφος του Καμμένου που φέρεται γραμμένο σε offshore

    Πολιτική θύελλα εξακολουθεί προκαλεί η καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με ύπαρξη σκάφους
    της οικογένειας Καμμένου, υπό την ονομασία «Iliatoras of London» το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία offshore.

    Όπως μεταδίδουν τα «Νέα», ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε σειρά εγγράφων τα οποία αναφέρουν πως το πολυτελές σκάφος Iliatoras of London, μάρκας Ferreti, μήκους 17,19 μέτρων, ανήκει στην offshore εταιρεία Cass Corporation Limited, η οποία φέρεται να έχει την έδρα της στη Νήσο Μαν που βρίσκεται ανάμεσα στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Επισημαίνεται ότι με απόφαση του Δεκεμβρίου 2011 για την ανταλλαγή φορολογικών δεδομένων, η Νήσος Μαν περιλαμβανόταν στη λίστα των 47 κρατών που δεν συνεργάζονταν με την Ελλάδα.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης συνδεόμενοι με την εν λόγω offshore εμφανίζονται ο Michael Doyle για λογαριασμό της εταιρείας Beemac και η Belinda Lanyon για λογαριασμό της Cara Consultans Limited.

    «Τις μετοχές τις έχουν οι δύο Αγγλοι ως πληρεξούσιοι, αλλά πού είναι το χαρτί της ιδιοκτησίας;» διερωτάται ο κ. Γεωργιάδης και υποστηρίζει ότι ο Πάνος Καμμένος έχει ορίσει τον πατέρα του ως χρήστη και τον εαυτό του ως σκίπερ για να γλιτώνει τους φόρους.

    «Ως υπουργός ο κ. Καμμένος θέριζε το Αιγαίο με αυτό το σκάφος, όλοι ξέρουν ότι είναι δικό του» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

    Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος έκανε λόγο «χαλκεία της Συγγρού» που ρίχνουν λάσπη εναντίον του και αρνείται ότι κατέχει το εν λόγω σκάφος. Σε γραπτή του ανακοίνωση ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει ότι «πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία Ευρωπαϊκής Ενωσης, που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993, δηλωμένο και φορολογημένο στις ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα» και προειδοποιεί ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά των συκοφαντών των «των παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα μέσα που αναπαράγουν μετά τη διάψευσή του τη λάσπη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόμπρας Μέλος του οργανωτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξυλοφόρτωσε την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελληνων, στο Υπ.Αττικης Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανο
    Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού, το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού μάλιστα κ.Τόμπρας, και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και κλωτσιές την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελληνων, στο Υπ.Αττικης Ευγενία Αρβανιτη-Πρεβεζανου πολιτευτή των ανεξαρτήτων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής.
    Βρεθήκαμε σε απόσταση αναπνοής από το δυσάρεστο συμβάν και το καταγράψαμε με το φωτογραφικό φακό του aegaio.blogspot.gr.
    Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το γεγονός να βλέπουμε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές ο κ.Τόμπρας την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Υπ. Αττικής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανου χωρίς να προλάβει να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί
    Ο πολιτευτής των ανεξαρτήτων Ελλήνων της Σάμου δημοσιογράφος κ.Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους .
    Αμέσως μετά κάποιος άλλος σύνεδρος που διακρίνεται μάλιστα στη φωτογραφία ήρθε προς το μέρος μας και απαίτησε να σβηστεί εκείνη τη στιγμή η φωτογραφία από τη φωτογραφική μας μηχανή.
    Όσο δίκιο και εάν είχε ο κ.Τόμπρας το έχασε χάνοντας την ψυχραιμία του χτυπώντας με τόσο επιθετικότητα την πρ. Βουλευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Υπ. Αττικής Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζανου
    Ελπίζουμε ο Πάνος Καμμένος να έλαβε γνώση του απαράδεκτου γεγονότος

    ΣΧΟΛΙΟ; Αυτός δεν ήταν μάρτυρας κατα του ..Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Η..ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του Πάνου
    Γράψαμε ότι όλα τα…στη δεξαμενή –χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
    Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!
    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Εξάλλου ποτέ δεν υπήρξε μέλος της, απλά δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στις 2000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!

    Αφού πλέον πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος αποδέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναμένεται να είναι το “πουλέν” τους όταν ξαναγίνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ηλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο

    Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει με το σκάφος του σε ένα λιμανάκι με το σκάφος «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου...


    Όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε έντονη αντιπαράθεση την προηγούμενη Κυριακή στο κοινοβούλιο, το βίντεο χρονολογείται από το 2010 και αποτελεί μέρος από ένα dvd ντοκιμαντέρ που δόθηκε με το περιοδικό Thalassa.

    Σ' αυτό φαίνεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δένει το σκάφος, που όπως υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία των Παρθένων Νήσων, σε λιμανάκι της Κύθνου.

    Στη συνέχεια του ντοκιμαντέρ -απόσπασμα του οποίου έχει ανέβει στο YouTube- και σύμφωνα με το dete.gr είχε δοθεί με το φαίνεται ο Πάνος Καμμένος να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο στην κουζίνα του δημιουργού του ντοκιμαντέρ.

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/05/offshore.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν μια και ανέφερε εδώ ο ανώνυμος φίλος την ιστορία με την Ύδρα, να πω ότι βρέθηκα και εγώ κάποια στιγμή στο λιμάνι της Ύδρας και εκεί που πίναμε τα καφεδάκια μας, εμφανίζεται ένα τεράστιο σκάφος, μπαίνει στο λιμάνι και ξαφνικά στην πλώρη του ξεπρόβαλε ο Καμμένος, κατάμαυρος από τον καλοκαιρινό ήλιο και καλοζωισμένος (όπως πάντα) και αρχίζει με ένα τεράστιο χαμόγελο να χαιρετάει με το χέρι ψηλά...
    Περίεργοι εγώ και η παρέα μου να δούμε ποιον χαιρετάει κοιτάξαμε πίσω, κοιτάξαμε δεξιά, κοιτάξαμε αριστερά, ξανακοιτάξαμε πίσω αλλά δεν είδαμε κάποιον να ανταποκρίνεται στο χαιρετισμό του...
    Η λύση του μυστηρίου βρέθηκε λίγο αργότερα όταν καταλάβαμε ότι δεν χαιρετούσε κάποιον συγκεκριμένα...χαιρετούσε έτσι! Στο κενό! Τα πλήθη! Από τότε κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι μέγας Καραγκιόζης. Οι ΑΝΕΛ που ήρθαν αρκετά αργότερα ήταν, για μένα, απλώς η επιβεβαίωση. Πηγή: www.lifo.gr

    http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/28535

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου