Το δούλεμα της αρκούδας...Τρομερή επιτυχία Στουρνάρα! Πέτυχε την απόφαση για την «διπλή δόση» η οποία θα δοθεί ..σε δυο δόσεις!


stournaras_11-458x315

 H δόση του Ιουνίου θα εκταμιευθεί εφόσον έχουμε εκπληρώσει τα τρια προαπαιτούμενα.


«Μετά από εντατική προετοιμασία και συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης καταφέραμε και πετύχαμε απόφαση εκταμίευσης διπλής δόσης, ύψους 7,5 δισ. ευρώ.
 Η πρώτη δόση του Μαΐου, ύψους 4,2 δισ. ευρώ, θα εκταμιευθεί εντός των επομένων ημερών, ενώ η επόμενη δόση, ύψους 3,3 δισ. ευρώ, αναμένεται να εκταμιευθεί τον Ιούνιο, εφόσον η Ελλάδα εκπληρώσει τρεις προαπαιτούμενες δράσεις.
Αυτές οι δράσεις έχουν να κάνουν με την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, την εφαρμογή της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, καθώς και με το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά».
Τι είπε στην ουσία ο Υπουργός;.
 Ότι «πέτυχε» να του δώσουν με πολιτική απόφαση, διπλή δόση για Μάιο και Ιούνιο, αλλά οι δυο δόσεις που έγιναν ένα, θα εκταμιευθούν σε ..δυο δόσεις! 
Και η δόση του Ιουνίου θα εκταμιευθεί εφόσον έχουμε........... εκπληρώσει τα τρια προαπαιτούμενα. Στην ουσία, το μόνο που κατάφερε ο Στουρνάρας είναι να μην συζητηθεί σε κάποιο από τα επόμενα Eurogroups το θέμα της εκταμίευσης της δόσης του Ιουνίου. Θα ασχοληθεί μόνο το EuroWorking Group αν τους αποστείλουμε τα διατάγματα και τους νόμους με τα προαπαιτούμενα.

Σχόλια