Κάτσε κάτω ρε κακομοίρη!


     Κάτσε κάτω ρε θλιβερέ που ζήλεψες την δόξα και τα τερτίπια του Ηλίθιου και ξεκίνησες τα ταξίδια ανά τον κόσμο!
     Τάχα μου θα βρείς επενδυτές.
     Για ποιό κράτος ρε ντεμέκ δικτατορίσκε;
     Που το κατάντησες εσύ και οι προηγούμενοι σαν τρακαρισμένο περίπτερο, ανίκανε;
     Κάτσε εδώ και προσπάθησε να το κάνεις να μοιάζει με κράτος!
     Που δεν λειτουργεί τίποτα!
     Οι νόμοι εφαρμόζονται επιλεκτικά!
     Το ίδιο και το Σύνταγμα.
     Το ίδιο και οι κοινοτικές οδηγίες: όποιες σας συμφέρουν!
     Η αναξιοκρατία πάει σύννεφο. Κοίτα την κυβέρνησή σου: ένα συνονθύλευμα τελευταίων.
     Μίζες, διορισμοί συγγενών βουλευτών, αναθέσεις σε ημετέρους, απαλλαγή από χαράτσια και φόρους γι αυτούς που δεν έχουν ανάγκη.
     Παράνομα και ημιπαράνομα ενεχειροδανειστήρια,παράνομες και ημιπαράνομες εισπρακτικές εταιρείες, οι περισσότερες ιδιοκτησίας νομικών, γόνων βουλευτών της κυβέρνησης.
     Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
     Πολιτικές επιστρατεύσεις παντού. (μήπως ονειρεύεσαι και στρατιωτικές;)
     Τα ΜΑΤ να παίζουν τον ρόλο στρατού κατοχής για τους πολίτες, και ιδιωτικής σεκιούριτι για τις επιχειρήσεις των εθνικών εργολάβων.
     Βία, τρομοκρατία και εκφασισμός της κυβέρνησης.
     Ο λαός στα κάγκελα!
     Και Προπαγάνδα! 
     Αέναη κι ατελείωτη προπαγάνδα!
     Στημένα δελτία ειδήσεων, στημένες εκπομπές, στημένες δημοσκοπήσεις, στημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο..
     Όλα στημένα!
     Και εσύ στη μέση μαζί με τους συνεταίρους σου, να σου τραβούν οι επικυρίαρχοι δαιμονικά τα σχοινιά, και να χορεύεις τον χορό της υποτέλειας και της καταστολής του λαού σου. Μαριονέτα!
     Αυτού του λαού που ορκίστηκες να υπηρετείς και να προστατεύεις. Επίορκε!
     Κάτσε κάτω και προσπάθησε να κάνεις όλο αυτό να ξαναμοιάσει με κράτος. Μ' αυτές, τις λίγες δυνατότητες που έχεις.
     Και τότε οι επενδύσεις θα έρθουν από μόνες τους!
     Δεν θα χρειαστεί να κοροϊδεύεις ούτε τον λαό ούτε τον εαυτό σου, και να χρεώνεις τους πολίτες για τα ταξιδάκια σου παρέα με τους πλούσιους χορηγούς σου.
     Η διακυβέρνησή σου ήδη καταγράφεται στο συλλογικό υποσυνείδητο σαν η χειρότερη μεταπολεμικά!
     Και...μάντεψε:
     Ναι..Χειρότερη κι απ' του μεγάλου Ηλίθιου!..

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ…!

    Με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του Καραμανλή , όσο και του Σαμαρά που κυβερνά σήμερα και δολοφονεί τους Έλληνες , με τον μοναχογιό της πολιτικής ΑΝΟΗΣΙΑΣ!!! και τον χαφιέ των ασφαλίτικων υπογείων να του κάνουν «πλάτες», αφού έτσι κι αλλιώς το ίδιο κόμμα είναι.
    Το ίδιο κόμμα δεν είσαστε ρε "φίλοι" χρυσαλήτες;
    Οι μισοί υπουργοί και γραμματείς του Αντώνη σας, ναζιστοφασίστες του Καραμανλή δεν είναι;
    Πότε έγινε ιδεολογικός και …συμφεροντολογικός διαχωρισμός στο χώρο των κοινωνικών φρονημάτων της ΕΡΕ και των «συστατικών επιστολών» του Παυλόπουλου;

    Πότε δηλαδή και γιατί διαφοροποιήθηκε ο Καμμένος και νεκραναστήθηκε η "Μαύρη φάλαγγα" της Χρυσής αυγής;
    Τι διαφέρει ο Σαμαράς από τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο σήμερα; Αδέλφια δεν είναι;

    Αν(;)!!! ισχυρίζονται το αντίθετο ας το αποδείξουν ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντώνης δεν είναι ο παλιός συνεργάτης του αρχιφασίστα Αβέρωφ, συναγωνιστής των Μιχαλολιάκων,των Γρυλάκηδων, των Μαμανέων, των Γεωργιάδηδων, των Ανδρεουλάκων των Στυλιανίδηδων και τόσων ακόμη;

      Ο Πάνος Καμμένος δεν ήταν το δεξί χέρι του Αντωνάκη και του Γρυλάκη, της σχολής Μητσοτάκη;

      Ο Πάνος δεν ήταν αυτός που ..συνέλαβε τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ Α. Παπανδρέου να " συνουσιάζεται" ..δημοσίως με την… 17 Νοέμβρη;

      Σήμερα ο Αντωνάκης δεν είναι ο «Μεγάλος αδελφός σας»; Πόσοι βουλευτές έφυγαν από τον Αντώνη και ξαναγύρισαν; Άκουσε κανείς καμιά..κουβέντα; Δίπορτο το κόμμα φαίνεται.

      Αλλά πρέπει φαίνεται να διαθέτεις μεγααααά λα ! …αποθέματα υπομονής για να ανεχτείς , έστω και προσωρινά τον Πανούλη αυτό, το μεγαλύτερο πολιτικό βληματολόγιο της αγοράς.

      Ο Νικολάκης δεν ήταν το παιδί για όλες τις βρώμικες δουλειές των μυστικών..ρουφιάνων όπως γράφουν οι ..πρώην συναγωνιστές; Δεν υπέγραψε ΑΜΕΣΩΣ!!! Το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ στον…πετρελαιά της Κορίνθου; Αυτόν, τον φίλο του τρελού Παπαδόπουλου;

      Διαγραφή
  3. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ..ΑΓΓΕΙΑ !!!
    Ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων: Η δεξιά του ρατσισμού, της πατριδοκαπηλίας, του μίσους και του ξεπουλήματος της χώρας, είναι η ΒΔΕΛΛΑ που επί χρόνια ρουφάει αχόρταγα το αίμα των φτωχών και αδύναμων Ελλήνων. Είναι η Λερναία Ύδρα, που με τα πολλαπλά ισομερή κεφάλια, παραμορφώνει την Ελλάδα , ενώ η ίδια κάθε φορά μεταμορφώνεται σε ..αθώα παρθένα που διατηρεί μονίμως το αλάθητο και το..ασυμβίβαστο και την..παρθενιά της..
    Η δεξιά, δεν είναι και δεν έχει ιδεολογία. Καλύπτεται πίσω από ‘’Ελληνοθρησκευτικό της’’ προσωπείο, που το χρησιμοποιεί σαν άλλος..ΖΟΡΟ, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση, είτε σε πρόβατο, είτε σε δράκο. Η Δεξιά προσπαθεί να εμφανισθεί σαν η μοναδική ελπίδα που μια ζωή ..σώζει τη χώρα από το κακό εαυτό της, που δεν είναι άλλος από την ίδια την δεξιά.
    Είναι όλοι το ίδιο διεφθαρμένη, όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη,τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΟΙ...!
    Γύρω του οι βδέλλες των ΜΜΕ και του διαδικτύου των ολυμπιακών διαστάσεων βοθροσυλλεκτών , πίνουν λίγο από το βρόμικο αίμα που αχόρταγα έχει ρουφήξει ο χοντροβούβαλος της ανοησίας, της φαντασίας, του ρομάντζου , της Βεντέτας, του..ΓΚΑΟΥΡ ΤΑΡΖΑΝ της πολιτικής μαλακίας ! Όλοι μαζί κάθε βράδυ ..προγραμματίζουν το ταξίδι της άτακτης φυγής, μόλις πάψει η ακατέργαστη ηλιθιότητα να έχει βουλευτική ασυλία. Σκεφτείτε την χαρά του ..άμοιρου πατέρα να κερνάει στο..καφενείο για το γιο που έκανε. Κι όμως από μικρός έδειχνε πόσο μεγάλος πολιτικός κόπανος θα γινόταν. Μέχρι που τον πήρε είδηση ο άνθρωπος(;) με τα τρία ..ονόματα και τους ΑΡΜΕΞΕ!!!
    Πόσο κακό έχουν κάνει όλοι εκείνοι οι τυχοδιώκτες, ήθελαν να "ορίζουν" τις μοίρες μας , τις τύχες μας και τις ..τσέπες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου