''Aναβολή'' της επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ... Δεν έκλεισε ''ραντεβού'' με Ομπάμα στην Ουάσιγκτον.Τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας..



Παρά τις μεγάλες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και ''επιφανών ΑμερικανοΕλλήνων'', ο Λευκός Οίκος, 3 εβδομάδες πριν την εξαγγελθείσα επίσκεψη Σαμαρά στην Oυάσιγκτον, γιά να μιλούσε στο χρονιάτικο συνέδριο του American Jewish Committee (AJC), δεν του έκλεισε το πολυπόθητο ραντεβού, ούτε γιά αναμνηστική φωτογραφία. 
Eξαιτίας της απροθυμίας του Λευκού Οίκου να δεχτεί τον πρωθυπουργό, τον Α. Σαμαρά θα αντιπροσωπεύσει στο συνέδριο του AJC, ο υπουργός Εξωτερικών, Δημ. Αβρααμόπουλος, ο οποίος, λίγες ημέρες ενωρίτερα -29 Μαίου- θα επισκεφτεί επίσημα το... Ισραήλ.
 O kosher υπουργός Eξωτερικών της Ελλάδας, επιδιώκει και συνάντηση με τον Τζον Κέρρι, γιά να μην φανεί ότι ''τρώνε κλωτσιά'' ομαδικά από Ουάσιγκτον.
Σημειώνουμε ότι, την τελευταία τριετία (από 10 Μαρτίου 2010, όταν ο GAP συναντήθηκε με Ομπάμα στο περιθώριο της εκδήλωσης γιά 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο και εξευτέλισε την Ελλάδα με την δουλοπρέπεια-ξενοδουλία του) ΔΕΝ έχει προσκληθεί 'Ελληνας πρωθυπουργός ή υπουργός στην Ουάσιγκτον... 
Σημ.: Μία επιστολή Ελληνοαμερικανού στον πρόεδρο Ομπάμα, λειτούργησε αρνητικά γιά πρόσκλησή του στον Α. Σαμαρά

Σχόλια