video: Ο Ομπάμα κι εγώ αναλάβαμε οικονομίες-κουρέλια...Εμβέρ Χότζα: Οι κινέζοι και εμείς είμαστε δυο δις...

                Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
papandreouΣτις ομοιότητες μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας  -στην αρχή μόνος και μετά με άλλους συνομιλητές- σε πολιτική εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση του αμερικανικού δικτύου MSNBC. Βρήκαμε τα video  αλλά και τους λόγους που τον κρατούν στην Αμερική, όπου επιδιδεται στο PR και στις τοποθετήσεις  γύρω από τη  κόντρα μεταξύ Δημοκρατικών-Ρεπουμπλικάνων για την οικονομία. Κι όλα αυτά έχοντας στο CV του την ιδιότητα του ex prime ninister of Greece: Δείτε.......





Σχόλια

  1. Γιατί πολεμούν με νύχια και δόντια τον Παπανδρέου;
    Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί η χρυσή αυλή προσπαθεί με όλους τους ανέντιμους τρόπους να ‘’εξαφανίσει’’, ει δυνατόν, τον Γιώργο Παπανδρέου. Φοβούνται οι δειλοί κατακτητές της νύχτας των παρανομιών και των εγκλημάτων, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την νομιμότητα. Γνωρίζουν ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πολιτικός που θα συντρίψει κυριολεκτικά κάθε παράνομη δραστηριότητα τους. Γνωρίζουν ότι ο Γ. Παπανδρέου, δεν θα επιτρέψει τον χαφιεδισμό και την καταπάτηση των νόμων της ισότητας , της ευνομίας, της ισοπολιτείας για όλους όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα. Είναι ο πολιτικός που θα κτυπήσει το τέρας του ναζισμού και του φασισμού κατακέφαλα.
    Γνωρίζει ότι στις τάξεις της χρυσής αυλής συνυπάρχουν ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ φυγόδικοι και μη, θρασύδειλα υποκείμενα που χτυπούν γυναίκες, που μαχαιρώνουν (νόμιμους ή μη) μετανάστες, που τραμπουκάρουν αστέγους, που κοροϊδεύουν απόρους, που πωλούν ναρκωτικά έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, που εκβιάζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διαπράττουν ληστείες και διαρρήξεις, που πραγματοποιούν κατά παραγγελία εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς, που ασκούν ψυχολογική βία για εξαγορά συνειδήσεων, σε μαθητές και γονείς με ..κάθε τρόπο !
    Αυτό το ‘’κύκλωμα’’ της βρωμιάς, της παρανομίας και της δυσφήμησης της Ελλάδας ξέρουν ότι θα σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να υπάρχει .
    Ο Αντωνάκης τους προστατεύει , τους συντηρεί γιατί τους χρειάζεται, αφού είναι οι παλιοί συναγωνιστές του.
    Ο Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση μαζί τους, τιμά και σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα και θα τους συντρίψει προκειμένου να προστατέψει την Ελλάδα και την Δημοκρατία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι οι λαθροβολεμμένοι, είπαν όχι σε κάθε αλλαγή που έθιγε τα κεκτημένα τους και δημιουργούσε υποδομές για μια Ελλάδα ισότητας και ευνομίας.
    Είναι επίσης κατανοητό γιατί όλοι μας δυσφορήσαμε όταν καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο και άρχισε να φαίνεται η βρώμικη ‘’αλήθεια’’ των παραμυθατζήδων.
    Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
    Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.
      Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.
      Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !
      Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι KARD- βδέλλες της διαπλοκής. ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής.
      Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

      Διαγραφή
  3. Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι KARD- βδέλλες της διαπλοκής. ΄Εδωσαν και δίνουν τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής.
    Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου