Καμμένος:“Η λάσπη των χαλκείων της Συγγρού συνεχίζεται.Στη Δικαιοσύνη οι συκοφάντες


Panos-Kammenos
Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε από τις αιτιάσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ότι ο Πάνος Καμμένος διαθέτει πολυτελές σκάφος, δηλωμένο μέσω off shore εταιρείας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Η λάσπη των χαλκείων της Συγγρού συνεχίζεται.
Μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ.
Πρόκειται για..........
παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία ‘Ευρωπαϊκή Ένωση’ που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα.
Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν μετά την διάψευσή μου τη λάσπη, θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη”.

Σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    Η..ιδεολογική ‘’καθαρότητα’ της δεξιάς και …σία !
    ΤΟ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ …ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς του Πάνου
    Γράψαμε ότι όλα τα…στη δεξαμενή –χαβούζα καταλήγουν, και κάποιοι παρεξηγήθηκαν. Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται.
    Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης !
    Έγινε κι αυτό!
    Χρυσαυγίτης μετακόμισε στους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!

    Πριν από μερικές ημέρες, διεξήχθησαν στο Ναύπλιο εκλογές για τους συνέδρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά με μαζική συμμετοχή του κόσμου...
    (περίπου 600 ψηφίσαντες) και δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.

    Το αξιοσημείωτο της ημέρας ήταν η παρουσία του πολιτευτή Δημήτρη Σωτηρόπουλου, που εκλέχτηκε τρίτος στη σειρά σύνεδρος! Ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια του Δημήτρη Σωτηρόπουλου εδώ και καιρό από την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής,που μάλιστα τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου. Εξάλλου ποτέ δεν υπήρξε μέλος της, απλά δέχτηκε την πρόταση στις περσινές εκλογές να συνεργαστεί και να κατέβει υποψήφιος κάτι που έκανε με επιτυχία καθώς είχε βγει πρώτος με διαφορά στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, παίρνοντας κοντά στις 2000 σταυρούς. Μάλιστα είναι γνωστό πως βάσει του εκλογικού νόμου, με την κατανομή των εδρών στην τρίτη κατανομή, δεν εκλέχτηκε βουλευτής Αργολίδας για 24 ψήφους!

    Αφού πλέον πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τις βουλευτικές εκλογές, ο κ. Σωτηρόπουλος αποδέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναμένεται να είναι το “πουλέν” τους όταν ξαναγίνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου