Πολλά τα ΦΑΟΥΛ ΑΛΕΞΗ:Διάλεξε με ποιους θα πάς και ποιούς θα αφήσεις.Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν γίνεται....


Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τα είπε με τα "κεφάλια" του ομίλου..

Συνάντηση και γεύμα εργασίας, με ιδιαίτερη σημασία είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με τους Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα, καθώς και τους διευθυντές των εφημερίδων του συγκροτήματος, στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Πήγασος Εκδοτική.

Οι κόντρες μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ομίλου Μπόμπολα και τα εκατέρωθεν χτυπήματα και οι αλληλοκατηγορίες, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ αφενός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του επιτελείου του και αφετέρου των Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.

Η συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονταν μέχρι τώρα σε εμπόλεμη κατάσταση και λόγω της γενικότερης στάσης και της πολεμικής του ομίλου Μπόμπολα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω των εντύπων του, όπως και του Mega, αλλά και εξαιτίας της σφοδρής κριτικής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά του ομίλου και των εντύπων του......
Όπως είναι γνωστό, οι τόνοι ανέβηκαν ιδιαίτερα, μετά τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ, στην οποία περιλαμβανόταν και μέλη της οικογένειας Μπόμπολα, ενώ στα δημοσιογραφικά μέσα του ομίλου, μονίμως μέχρι τώρα υπήρχαν επικριτικά σχόλια για τις γενικότερες πολιτικές και οικονομικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
Parapolitika
kourdistoportocali.com

Σχόλια

  1. "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    ========================================
    Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης , όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο:
    "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
    Τώρα, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη : "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
    Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
    Οι τελευταίες δε αφύσικες πολιτικές και παρά φύσει συνουσιακές συνευρέσεις ακροδεξιών και ακροαριστερών, του Πάνου και του Άλεξης, επιβεβαιώνουν απόλυτα, τον μακαρίτη Βούλτεψη, τον άνθρωπο όλων των εποχών και όλων των γραφείων.
    Δύο ‘’ορφανοί’’ βιβλιαρίων εργασίας, μάρτυρες της άδικης ζωής, αγουροξυπνημένοι λάτρεις της απροσπέλαστης αστακοφαγίας , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μας σώσουν.
    ‘’ Απ΄το πρωί με στη βροχή και μέσα στο λιοπύρι’’ για να μας σώσουν θέλησαν οι καλογήροι ….!
    Μεγάλωσαν χωρίς..όνειρα, μεγάλωσαν χωρίς άγχος, μεγάλωσαν χωρίς να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, μεγάλωσαν μασουλώντας τα ..εθνικοπροικώα των ‘’μπαμπάδων σους΄΄.
    Σήμερα , ξεπουλάνε τους… μπακαλιάρους που πούλαγαν, και πουλάνε πολιτικά ‘’μπρόκολα’’!
    Τι άλλο θα δούν τα ματάκια μας.
    Λέτε να δούμε τον πρώτο πολιτικο -ομοφυλοφιλικό δεσμό και συνοικέσιο;
    Ρε ! δε πάτε να … Πακιστανιστείτε λέω εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου