Κινητοποιήσεις στην Θεσσαλονίκη για το θάνατο των σπουδαστών


Έντονες είναι οι αντιδράσεις για τον τραγικό θάνατο των δύο σπουδαστών του ΤΕΙ Λάρισας εξαιτίας αναθυμιάσεων που προκλήθηκαν από μαγκάλι. Φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και σπουδαστές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Λευκό Πύργο.
Η κινητοποίησή τους προσέλαβε διαστάσεις συνολικότερης διαμαρτυρίας για την ακολουθούμενη πολιτική, καθώς όπως ανέφεραν, η λιτότητα και η ανεργία είναι αυτές που οδήγησαν τους δύο νεαρούς στον θάνατο και άλλους τρεις στην εντατική. Οι σπουδαστές του ΤΕΙ μοίρασαν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό για το σχέδιο «Αθηνά», το οποίο υποστηρίζουν πως υποβαθμίζει τις σπουδές τους.

Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    Όρθιες αριστερές και ακροδεξιές ορδές του διαδικτύου και της διαστροφής των ΜΜΕ, μπλοκαρισμένα ..μυαλά ντροπή σας !.
    Κάθε μέρα βρε κουρδισμένα καραγκιοζάκια , βγάζετε "χολήν άμα και όξος" και ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ!!! δεν αναφέρεται στο ΕΠΑΧΘΕΣ φαινόμενο του διασυρμού της χώρας ..σας, γιατί η λέξη πατρίδα, ή Ελλάδα, δεν...υπάρχει στο δικό σας μυαλό και λεξικό!
    Τώρα, και προκειμένου να σας …διαβάσουνε μερικοί «πτωχοί τω πνεύματι » σαν και εσάς, καθυβρίζετε χωρίς ελάχιστη συνείδηση κάθε τι που συμβαίνει στην Ελλάδα.
    «Κατίνες », έγχρωμα φερέφωνα και συνειδητοί ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ πωλούν την Ελλάδα και το φιλότιμό τους(όσο έμεινε) κατά το δοκούν. Το μόνο που τους..νοιάζει είναι η «επισκεψημότητα » !
    Πολιτική..ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! Δημοσιογραφική ΑΗΔΙΑ !!!
    Μέχρι και εγκληματίες Ναζιστές «φέρατε» στη βουλή να κάνουν παρέα με πολιτικούς εγκληματίες
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    Και το χειρότερο; ‘’ Αυτοί’’ είναι οι..γνήσιοι Έλληνες ..ισχυρίζονται.

    Τώρα βρίζετε σαν... κατίνες και "ΞΕΡΕΤΕ" όλες τις ..βρωμιές της "χώρας σας" και με ΠΡΟΘΥΜΙΑ(;) και αβασάνιστα ..ΕΝΗΜΕΝΩΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ !!
    Τις δικές σας όμως; ….Γάτα…άμμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου